Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vladut,acest gen de concurs dureaza 70 de ore? Eu stiam ca dureaza de obicei 72 de ore, sau cele doua ore ptr pregatit acarete ,sunt contabilizate in timpul total?Vladut Mateianu scrie:Adunarea pe balta marti 28 mai 2013 la ora 11. La ora 11.30 tragerea la sorti, la ora 14 incepe concursul.
Final concurs vineri 31 mai 2013 la ora 12.La ora 13.30 festivitatea de premiere.
Voi reveni cu lista completa.
nu exista o regula standard ptr timpul de desfasurare al unui concurs. si nici nu a existat vreodata...shimanobig scrie:Vladut,acest gen de concurs dureaza 70 de ore? Eu stiam ca dureaza de obicei 72 de ore, sau cele doua ore ptr pregatit acarete ,sunt contabilizate in timpul total?Vladut Mateianu scrie:Adunarea pe balta marti 28 mai 2013 la ora 11. La ora 11.30 tragerea la sorti, la ora 14 incepe concursul.
Final concurs vineri 31 mai 2013 la ora 12.La ora 13.30 festivitatea de premiere.
ok....Vladut Mateianu scrie:nu exista o regula standard ptr timpul de desfasurare al unui concurs. si nici nu a existat vreodata...shimanobig scrie:Vladut,acest gen de concurs dureaza 70 de ore? Eu stiam ca dureaza de obicei 72 de ore, sau cele doua ore ptr pregatit acarete ,sunt contabilizate in timpul total?Vladut Mateianu scrie:Adunarea pe balta marti 28 mai 2013 la ora 11. La ora 11.30 tragerea la sorti, la ora 14 incepe concursul.
Ce bile ai rulat Ali?Smokine sau Pere????????Faraon scrie:spor, vrei sa vin sa ajut ca tot ma treminat de rollat bilele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()