sunt mai importanti decat 7 facultati ... si nici nu-i poti recuperaotto_ph scrie:.
.
....ce-mi plac contrele voastre....
.
.
![]()
Mai baieti, mai colegi, mai prieteni, mai oameni buni.......hai sa fie Pace!

parerea mea
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
sunt mai importanti decat 7 facultati ... si nici nu-i poti recuperaotto_ph scrie:.
.
....ce-mi plac contrele voastre....
.
.
![]()
Mai baieti, mai colegi, mai prieteni, mai oameni buni.......hai sa fie Pace!
popescu59 scrie:In afara de locurile de pescuit din dreptul casutelor care si alea sunt in panta si te obliga sa campezi intr-o rina ....
si pe standul B16 ai suficient spatiu de campare si e perfect drept.popescu59 scrie:.Am spus ca aici la casute este locul cel mai bun de campat de pe tot lacul.
Nu era vorba de deranj, unde ai avut dreptate nu am comentat. Dar ca sa zici ca este in panta si nu se poate pune cortul...popescu59 scrie:De la prima casuta se vedea in panta acel loc se vede si in poze ca este putin in panta dar nu este problema mea .Am spus ca aici la casute este locul cel mai bun de campat de pe tot lacul.
Daca am deranjat spunind ce am vazut imi cer scuze .
Nae, aici nu poti sterge si ti-o spun p'aia dreapta: nu cred in coincidente si nici ca vrajeala ta legata de conditiile de pe Sulimanu nu a fost premeditata...dupa doua zile incepeai sa promovezi balta Lazar cu conditiile "exceptionale".popescu59 scrie:De la prima casuta se vedea in panta acel loc se vede si in poze ca este putin in panta dar nu este problema mea .Am spus ca aici la casute este locul cel mai bun de campat de pe tot lacul.
Daca am deranjat spunind ce am vazut imi cer scuze .