Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Eu am scris in clasament ce am vazut scris pe lista de inscrieri (vezi lista finala la pagina 8 din topicul -> http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 2-105.html ). Daca vor sa apara cu sau fara denumirea de club, e doar alegerea lor ... nu a ta si nici a mea ! Eu nu sunt nici prost si nici hot ca sa omit chestii "din greseala" sau sa ma asigur ca elimin discutii viitoare.popescu59 scrie:Georgica
Echipa de pe locul 11 este cumva din Suedia ?Mi se pare mie sau este o echipa GREEN LAKE?
Parca Iulian Petre si George Alexandru din acel club fac parte .
S-au crezi ca asa vei elimina discutiile care vor urma fiindca 2 echipe din acelasi club sunt una linga alta ?
Scrie frate sa stie tot poporu GREEN LAKE , GREEN LAKE locul 9 si 11.Eu cred ca din graba ai omis sa specifici ca Iulian Petre si George Alexandru sunt SEFII GREEN LAKE![]()
![]()
si ma mir cum membrii acestui mare club nu au sesizat imediat asta
![]()
![]()
.
Membrii acestui mare club, sesizeaza ca tu iar te bagi in seama ..........popescu59 scrie:Georgica
Echipa de pe locul 11 este cumva din Suedia ?Mi se pare mie sau este o echipa GREEN LAKE?
Parca Iulian Petre si George Alexandru din acel club fac parte .
S-au crezi ca asa vei elimina discutiile care vor urma fiindca 2 echipe din acelasi club sunt una linga alta ?
Scrie frate sa stie tot poporu GREEN LAKE , GREEN LAKE locul 9 si 11.Eu cred ca din graba ai omis sa specifici ca Iulian Petre si George Alexandru sunt SEFII GREEN LAKE![]()
![]()
si ma mir cum membrii acestui mare club nu au sesizat imediat asta
![]()
![]()
.