Buna `dimineata
Abia acum m-am trezit
A fost un concurs foarte greu si am fost solicitat la maxim .La final nu mai puteam nici sa stau in picioare de oboseala acumulata .Am avut ghinion sa cadem doua echipe Green Lake una langa alta si sa ne luptam intre noi pe aceleas strategii ,nadire etc etc. Daca era o echipa mai slaba avam sanse reale la locul 1 . Am impartit practic pestele si a fost destul de dificil sa facem diferenta..... singura diferenta am facut prin experienta

. Discutam cu George in ultima seara ,ca singura noastra sansa este sa faca o greseala echipa cealalta si asta a si facut

. In a 2- a noapte am gresit noi si ne-a costat asta dar in ultima noapte au gresit ei si culmea ca am facut aceleeas greseli ambele echipe

. A fost o lupta `interna intre membrii fondatori ai clubului si membrii care au invatat de la noi mare parte din ce stiu acum. Am nadit la fel ,am pescuit la fel si in ultima zi eram la o diferenta de doar un kg

. Felicitari Alex -Ghita -Radu pentru cum ati pescuit pe acel stand .....era sa-i faceti pe `batrani

. Discutam noi unde ati gresit
Felicitari tuturor participantilor ,felicitari celor care au ocupat locul 1 de pe un stand de care fugeau la tragere toti (inclusiv eu ), felicitari pentru organizare ,felicitari echipei de arbitraj .
Multumesc lui nea Cici pentru standul extras

... de frica sa nu mai trag 13 a tras el pentru noi si la ordine numarul 8 si la stand numarul 8

.
ps. Taxi noi nu comentam rezultatele altora si nici cum pescuiesc altii

. Pe banii lui fiecare e liber sa faca ce vrea