Vladut Mateianu scrie:INSEAMNA CA NU AU NOROC ATUNCI.....
Pe ponton 0 este foarte greu sa scoti pesti mari. Ei pescuiesc la 15m - iti dai seama ca in momentul trasaturii esti ori tu (adica firul) ori pestele. Daca ii dai fir se duce in plaur si nu il mai scoti, daca tragi de el......depinde de norocul tau =))
fir de 0.6 cu ace widegapeX =))
Vladut Mateianu scrie:Sa scrie ceva frumos despre P-Line si poate le da Coco cateva role MOKA !!!!
Pescuiesc cu Krystonite care nu cred ca este o parnaie de fir ,fire noi puse chiar azi la fatza locului si totusi ........
]
Arsinele tata daca este fir ptr divizia stationar...sigur este parnaie:))
btw te tot astept pe la magazin....jur ca a facut baiatul meu majoratul de cand tot vi la magazin....sau ai fost undercover de nu te-am recunoscut?
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
Am trecut si eu astazi pe acolo (ponton 0) locul este schimbat fata de anul trecut ...Vlad a mai ancorat plaurul din dreapta cu un cablu ...baieti nu pot lansa la buza lui, pescuiesc la 7m de el dar toti pesti pe care ii inteapa o iau direct spre plaur.
Am ajuns la performata ca din 13 trasaturi sa scot 3 pesti . Este ora aproape 3 si nici o trasatura toata noaptea. . M/am suparat pe domnul crap si i/am declarat razboi asa ca de maine dimineata o sa incep sa/l scot si pe saltea ca a facut destul misto de noi . . Pana diseara vreau sa fiu in primii 3 pe sectorul meu .
petre iulian scrie:Am ajuns la performata ca din 13 trasaturi sa scot 3 pesti . Este ora aproape 3 si nici o trasatura toata noaptea. . M/am suparat pe domnul crap si i/am declarat razboi asa ca de maine dimineata o sa incep sa/l scot si pe saltea ca a facut destul misto de noi . . Pana diseara vreau sa fiu in primii 3 pe sectorul meu .
Asa Iulian tat. Da-le in gura ca altfel nu te mai spala Dunarea de caterinca, mai ales ca are un debit comparabil cu rata voastra de capturi. Si mai lasa forumul ca ai treaba
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.