Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Lupiiiii invadeaza Sarulestiularsinel scrie:Cam nu? Care este treaba ca nu-mi dau seama?razvan u. scrie:Arsinele,
Te uiti la emisiunea "tradati in dragoste"?
În 2008 tot cu cîte 6 lansete s-a pescuit?dan _city_center scrie:in aceste momente pe lacul Sarulesti in cadrul evenimentului Jurassic Carp-by Navitas,recordul baltii omologat intr-o competitie oficiala la cantitate totala de peste prins ,sta sa fie doborat -
echipa formata din
-Rata Sorel
-Mezei Marius
- Pop Coman - contabilizand pe fisa de arbitraj ,dupa cantarul de dimineata ,nu mai putin de 1073 kg de peste prins, iar acum,in apa, legati de picheti ,peste 15 crapi la sac
la Cupa Romaniei din 2008 echipa de Guinness Book,apartinand clubului Energy Brasov avand in componenta pe
- Vali Mărtoiu
- Dochiţa Ciprian
- Cipcigan Marius
- Cipcigan Claudiu
reusea sa cantareasca nu mai putin de 1106.1 kg de crap.
care va fi cantitatea totala ce va stabili noul record al lacului Sarulesti vom afla maine dimineata la ultimul cantar.
Da, uite aici http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... t2303.htmlgabi1 scrie:În 2008 tot cu cîte 6 lansete s-a pescuit?
acum am închis telefonul cu Vali Martoiu.dan _city_center scrie:in aceste momente pe lacul Sarulesti in cadrul evenimentului Jurassic Carp-by Navitas,recordul baltii omologat intr-o competitie oficiala la cantitate totala de peste prins ,sta sa fie doborat -
echipa formata din
-Rată Sorel
-Mezei Marius
- Pop Coman - contabilizand pe fisa de arbitraj ,dupa cantarul de dimineata ,nu mai putin de 1073 kg de peste prins, iar acum,in apa, legati de picheti ,peste 15 crapi la sac
la Cupa Romaniei din 2008 echipa de Guinness Book,apartinand clubului Energy Brasov avand in componenta pe
- Vali Mărtoiu
- Dochiţa Ciprian
- Cipcigan Marius
- Cipcigan Claudiu
reusea sa cantareasca nu mai putin de 1106.1 kg de crap.
care va fi cantitatea totala ce va stabili noul record al lacului Sarulesti vom afla maine dimineata la ultimul cantar.
Ei s-au resemnat.Dumitrache scrie:Cei de la fair play cred ca sunt distrusi,dupa atatea zile de condus sa pierzi in ultimele ore....