Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu prea am inteles ce vrei sa spui... vorba ta zi "concret". La intrebarea...mai conteaza ceva..eu zic ca da ...conteaza omul potrivit la locul potrivit.andrei vladeanu scrie:tata nitu castiga acum vreo 8-9 ani (in echipa cu lupsanu) prima editie crapmania de pe acelasi loc.
la euro 25 000, prima editie, cristi maier a castigat balta de la parcare. cu o cantitate f mare.
la acelasi euro 25 000 (2007, parca) altu' facea 7 din 7 pe sector si perora ca nu a avut niciodata noroc de locuri bune.
acum nu mai conteaza locul si nici trecutul.
dar oare mai conteaza ceva?
----------petre ilie scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Catre soare: "sun is down, move your body......." bea in continuare...intocmai cum spuneai, dar de data asta frate sa ti stingi amarul
hai frate...ca am avut drepatate...![]()
freudian vorbind, se vede ca tu nu ai avut parte de asemenea bucurii.Andrei I scrie: Multumim celor ce ne-au felicitat pentru captura, eu m-am bucurat enorm cand am vazut fetele celor mici dupa ce au scos dihania pe mal...erau ca 2 copii de 5 ani care au primit prima bicicleta. O bucurie sincera, dincolo de concursul in sine, o bucurie pe care nu o puteau ascunde...
andrei vladeanu scrie:freudian vorbind, se vede ca tu nu ai avut parte de asemenea bucurii.Andrei I scrie: Multumim celor ce ne-au felicitat pentru captura, eu m-am bucurat enorm cand am vazut fetele celor mici dupa ce au scos dihania pe mal...erau ca 2 copii de 5 ani care au primit prima bicicleta. O bucurie sincera, dincolo de concursul in sine, o bucurie pe care nu o puteau ascunde...