Desfasurare OPEN Tancabesti , editia a VI-a, 16-20.08.2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare OPEN Tancabesti , editia a VI-a, 16-20.08.20

Mesaj de doru_croc »

George, in nota de acum obisnuita. Frumoase imagini.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@george

Multumim ptr poze. Superbe !

Felicitari castigatorilor, au fost cei mai buni ! Felicitari Para, Capitanu si Babilica ! :D

PS Un plus ptr echipa Senior alcatuita din George Slave si Vio David care au reusit al 4 -lea podium consecutiv de cand pescuiesc impreuna ! Cred ca s-a sudat o mica familie ! :D Sincere felicitari si echipei mixte Senior-Ovidius ptr captura concursului , bravo Remus ,Cristi si Andrei !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:tata nitu castiga acum vreo 8-9 ani (in echipa cu lupsanu) prima editie crapmania de pe acelasi loc.

la euro 25 000, prima editie, cristi maier a castigat balta de la parcare. cu o cantitate f mare.

la acelasi euro 25 000 (2007, parca) altu' facea 7 din 7 pe sector si perora ca nu a avut niciodata noroc de locuri bune.

acum nu mai conteaza locul si nici trecutul.
dar oare mai conteaza ceva?
Nu prea am inteles ce vrei sa spui... vorba ta zi "concret". La intrebarea...mai conteaza ceva..eu zic ca da ...conteaza omul potrivit la locul potrivit.

Felicitari tuturor participantilor, gazdelor, organizatorilor, arbitrilor si bineinteles castigatorilor!
Multumim celor ce ne-au felicitat pentru captura, eu m-am bucurat enorm cand am vazut fetele celor mici dupa ce au scos dihania pe mal...erau ca 2 copii de 5 ani care au primit prima bicicleta. O bucurie sincera, dincolo de concursul in sine, o bucurie pe care nu o puteau ascunde...vazandu-i mi-am readus aminte de ce imi place pescuitul.

Mi-a placut in mod deosebit cum a pescuit la acest concurs Baboieru, Paraschiv si Nelu si revenirea pe final a echipei Ghita, Dragan si Costin.

Sa ne vedem sanatosi la anul.
Milionar excentric

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

@
(Mi-a placut in mod deosebit cum a pescuit la acest concurs Baboieru, Paraschiv si Nelu si revenirea pe final a echipei Ghita, Dragan si Costin.)@

multumim pentru aprecieri .daca te mutai din prima pe stanga eu cred ca ieseai si pe podium,oricum felicitari pentru captura ,si felicitari celor mici ,au fost foarte atenti (la noi ) si sa vazut
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

petre ilie scrie::lol: :lol: :lol: :lol:

Catre soare: "sun is down, move your body......." bea in continuare...intocmai cum spuneai, dar de data asta frate sa ti stingi amarul

hai frate...ca am avut drepatate... :twisted: :twisted:
----------

Soare a plecat miercuri si a pescuit numai doua zile.

Felicitari tuturor participantilor .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Soare a plecat miercuri, dar Mioara Mantale a fost alaturi de noi zi de zi si a contribuit la rezultatul final. :D

Redevenind seriosi,le multumesc si eu colegilor mei de echipa Sorin Ionescu, Voicu Ionut si Claudiu Popa pentru efortul depus. Noi am castigat sectorul la cantitate desi la 10m de noi se sapa cu escavatorul, se taia cu flexul, se batea cu ciocanul, se aruncau pietre in apa si chiar se pescuia de pe standul Stg Vaci 0. Poate fara aceste impedimente reuseam si noi sa fim mai sus in clasamentul de calitate.

Felicitari tuturor participantilor. Felicitari echipei lui Bogdan Dragan de pe Vernescu care au reusit un rezultat foarte bun pe un loc unde multi nu le dadeau nicio sansa.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Andrei I scrie: Multumim celor ce ne-au felicitat pentru captura, eu m-am bucurat enorm cand am vazut fetele celor mici dupa ce au scos dihania pe mal...erau ca 2 copii de 5 ani care au primit prima bicicleta. O bucurie sincera, dincolo de concursul in sine, o bucurie pe care nu o puteau ascunde...
freudian vorbind, se vede ca tu nu ai avut parte de asemenea bucurii.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Andrei I scrie: Multumim celor ce ne-au felicitat pentru captura, eu m-am bucurat enorm cand am vazut fetele celor mici dupa ce au scos dihania pe mal...erau ca 2 copii de 5 ani care au primit prima bicicleta. O bucurie sincera, dincolo de concursul in sine, o bucurie pe care nu o puteau ascunde...
freudian vorbind, se vede ca tu nu ai avut parte de asemenea bucurii.

Asa este...prima bicicleta am castigat-o nu am primit-o.

Bacovian vorbind...esti .."Plumb"!
Milionar excentric

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Multumesc Andrei Ionita pentru sansa acordata lui Remus de a pescui intr-o asemenea competitie si companie. Sper ca a fost "cuminte" :P
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

ce sa zic,a fost un concurs extraordinar, ii multumesc lui andrei ca mi-a oferit sansa sa particip la o asemenea competitie, sper ca nu l-am dezamagit pentru alegerea facuta.
felicitari tuturor concurentilor,felicitari echipei baboiru,nelu si paraschiv , care ne-au oferit o demonstatie extraordinara de pescuit.la ultimul cantar,in 3 ore luasera 80 de kg.psihologic era chinuitor sa ii ai ca vecini,auzind din ora in ora vibratiile statiei lor :lol:
multumesc tuturor celor care ne-au felicitat.
a fost o placere sa fac echipa cu andrei si cristi,ne-am inteles perfect.

nea vali am ratat cu parere de rau concertul iron maiden dar a meritat pe deplin.
si ptr dumneavoastra ca sa fim chit cu pozele:
Fişiere ataşate
Resize of DSC00128.JPG
Resize of DSC00128.JPG (94.94 KiB) Vizualizat de 1149 ori
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”