Desfasurare Party Cup 2011 -Greaca Cercani

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
amaritei g florin
Puncte: 0

Re: Desfasurare Party Cup 2011 -Greaca Cercani

Mesaj de amaritei g florin »

:D FELICITARI ORGANIZATORILOR !!,FELICITARI GAZDELOR !! ESTE CEL MAI TARE CONCURS PARTY DE PESCUIT !! :wink: FELICITARI TUTUROR CELOR CARE S-AU OCUPAT DE ACEST CONCURS !!!!!!

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Felicitari participantilor si organizatorilor. A fost un concurs reusit chiar daca am prins "aproape captura".
Voi pune si cateva poze cu pestele dupa ce le redimensionez.
Scrumbia a fost excelenta, multumim!

V.adrian

Mesaj de V.adrian »

Super gazduire,
Super organizare,
Super "Party Pescuit"
pescarii de CRAP,nu ies la pensie!!

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Si pozele, cum am promis.
Fişiere ataşate
DSCN1538_M.jpg
DSCN1538_M.jpg (185.03 KiB) Vizualizat de 1103 ori
DSCN1536_M.jpg
DSCN1536_M.jpg (214.21 KiB) Vizualizat de 1103 ori

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Multumesc tuturor celor care ne-au felicitat,a fost un concurs unde de f mult timp nu m-am mai simtit asa bine.
FELICITARI Vladut pt organizare,felicitari arbitrilor si concurentilor!!!scrumbia a fost delicioasa,ms! :wink:
FELICITARI George pt balta!!!,stiu ca-ti doreai demult sa se intample asta,mai ales la ce eforturi ai facut :wink:.cand va mai creste apa cu siguranta vor aparea si cei de peste 20kg :wink:
FELICITARI Pelicanul!
FELICITARI Carpdiscount!
FELICITARI Pif si Andrei pt captura venita pe final,meritata pe deplin si ms pt tot ajutorul acordat :D
FELICITARI colegilor Ghimes Mihai si Radu Badica,pt combinatia perfecta de distractie+pescuit!
am pescuit numai la bile,pe o reteta de monster crab cu pruna,marca Radu Badica!!!
am ramas impresionat de pustiul Andrei Amaritei,care cu siguranta va ajunge mare pescar!(deja este :D )

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

multumesc in numele echipei ,tuturor celor care ne-au felicitat.a fost un pescuit frumos,pe gustul meu-exclusiv pe boilies,dar din pacate f solicitant,practic am dormit doar 3 ore in 3 zile ,partea..."party" lipsind cu desvarsire :P ..un rezultat multumitor ptr mine avand in vedere ca toti cunoscatorii acesti balti ,la tragerea la sorti,mi-au spus ca nu am nici o sansa la podium de pe acel stand versus locurile din fata baltii...
multumesc partenerului meu irinel bunica,care chiar daca a intarziat un pic,fiind retinut de biznis,a fost sprijinul meu de nadejde exact cand aveam cea mai mare nevoie.acest rezultat ii apartine in egala masura.
fecitari vladutz ptr organizare,felictari tuturor concurentilor ptr fair play,felicitari arbitrilor ptr munca depusa,in special lui george care pe langa cantariri si clasamente si-a mai gasit ceva timp si ptr cateva poze superbe
felicitari lui george ptr superba balta pusa la dispozitie...pacat ca multimea infinita :mrgreen: de "piranha" nepuncatbili ii mai "fura" din farmec...da-le furaj la greu sa creasca repede sau muta-i in patrat...
felictari pif si andrei,ne-ati tinut in tensiune pana la final...dar pana la urma tot v-ati consolat cu captura concursului
felicitari coco&team ...buni pescari buni consumatori :lol: :lol: :lol:
felictari iohann@team ati pescuit frumos...cu asa pescari si nada lui radu e mai greu sa lupti :P
felicitari vali v. taxi..ai rulat niste bile superbe :lol: :lol: :lol: ...n-am mai vazut demult asa bile perfect rulate :wink:
ma duc sa mai dorm un pic... :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Tony

Mesaj de Tony »

Oprescu Andrei

Mesaj de Oprescu Andrei »

mulțumim Iohann si ne-am simțit foarte bine fiind in standul de langa voi
multumim radu badica pt cele 10 bile la care "monstrul" a mancat
multumim vali taxi pt tot ajutorul acordat
felicitari Vladut pt organizare si arbitrilor pt corectitudinea aratata
felicitari gorge pt pista de concurs
sper ca cei ce au primit premiul aproape captura sa nu fie suparati pe noi

ps: sper ca pe viitor din cunostinte sa devenim prieteni si atmosfera creata la acest concurs
sa se regaseasca si pe viitor la altele.

Oprescu Andrei

Mesaj de Oprescu Andrei »

scuze george cu dar cu fetița mea este greu sa faci ceva la pc

CORDOBA

Mesaj de CORDOBA »

felicitari tuturor ! felicitari Vladut si ia in considerare si un 23 august ! (super party cup ) :wink: si eu inscris din oficiu pt idee.... :lol: :lol: :lol:
Bogdan Dorobantu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”