multumesc in numele echipei ,tuturor celor care ne-au felicitat.a fost un pescuit frumos,pe gustul meu-exclusiv pe boilies,dar din pacate f solicitant,practic am dormit doar 3 ore in 3 zile ,partea..."party" lipsind cu desvarsire

..un rezultat multumitor ptr mine avand in vedere ca toti cunoscatorii acesti balti ,la tragerea la sorti,mi-au spus ca nu am nici o sansa la podium de pe acel stand versus locurile din fata baltii...
multumesc partenerului meu irinel bunica,care chiar daca a intarziat un pic,fiind retinut de biznis,a fost sprijinul meu de nadejde exact cand aveam cea mai mare nevoie.acest rezultat ii apartine in egala masura.
fecitari vladutz ptr organizare,felictari tuturor concurentilor ptr fair play,felicitari arbitrilor ptr munca depusa,in special lui george care pe langa cantariri si clasamente si-a mai gasit ceva timp si ptr cateva poze superbe
felicitari lui george ptr superba balta pusa la dispozitie...pacat ca multimea infinita

de "piranha" nepuncatbili ii mai "fura" din farmec...da-le furaj la greu sa creasca repede sau muta-i in patrat...
felictari pif si andrei,ne-ati tinut in tensiune pana la final...dar pana la urma tot v-ati consolat cu captura concursului
felicitari coco&team ...buni pescari buni consumatori
felictari iohann@team ati pescuit frumos...cu asa pescari si nada lui radu e mai greu sa lupti
felicitari vali v. taxi..ai rulat niste bile superbe

...n-am mai vazut demult asa bile perfect rulate
ma duc sa mai dorm un pic...

doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani