Val scrie:Cezar Bibu scrie:Referitor la ceea ce s-a intimplat la acest concurs, nu putem decit sa spunem RUSINE !
Vreau sa spun ca eu nu ii cunosc prea bine pe echipierii respectivi, dar v-as propune, dragi proprietari de balti, dragi organizatori de campionate,cupe, supercupe si braile, dragi moderatori si formatori de opinie, ca numele si pozele respectivilor sa apara pe toate siteurile de profil si pe viitor (un an sau mai multi, ramine la latitudinea voastra!) acestia sa nu mai poata participa la nici un concurs ! indiferent daca si cit ar plati !!
Si sunt sigur, ca daca unii din concurenti n-ar fi trebuit sa plece iar pe standuri, la munca, acesti gainari puteau primi chiar si o corectie ! Fizica !

Cezarica asta se intimpla cind lucrurile o iau razna din toate partile . Concursuri precum ciupercile dupa ploaie , baltile nu se mai odihnesc niciodata in goana dupa profit , concurenti cu sutele de nume noi , neverificati , necernuti prin concursuri de mai mica amploare , nu direct la Senior Trophy , cine are bani se inscrie si pescuieste .... Este urat gestul facut de acesti pescari , de NEACCEPTAT . De fapt este furt !
Dar nu cu mult mai putin condamnabili sunt si cei care accepta astfel pe oricine si oricum pe balta , sau in concursurile pe care le organizeaza , pentru 2-3 arginti in plus !
Isteria concursurilor cu orice pret , dispretul patronilor de balta fata de pescarii care vin si pescuiesc cinstit de multi si multi ani de zile , in ciuda faptului ca au platit un abonament , isteria postarilor anonime pe acest site , isteria nadelor , etc , etc ... uite unde duc . Si macar daca asta ar fi un caz singular .... Asta e un caz descoperit . Dar nu cred in ruptul capului ca este singular .
Nu poti face catch & release cu primii veniti , doar pentru ca platesc ! Cind raresti concursurile , ridici strocul , alegi echipele , te orientezi ..... samd . Cind o faci saptaminal ... primul venit , primul servit , sa iasa banul ?! . De ce ne miram ? Era o vreme cind pe Tincabesti intrai cu recomandari serioase .....
Uite eu de aia nu am mai platit abonament - permanent concursuri , permanent reguli noi introduse pentru ca cei mai noi nu fac fata baltii ( gen fir textil ) , permanent discutii daca vii cu un prieten , permanent obtii barca doar cind are chef barcagiul sau il lasa patronul , multe altele , samd . Pacat de balta .