DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
costysv
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de costysv »

Val scrie:
Cezar Bibu scrie:Referitor la ceea ce s-a intimplat la acest concurs, nu putem decit sa spunem RUSINE !
Vreau sa spun ca eu nu ii cunosc prea bine pe echipierii respectivi, dar v-as propune, dragi proprietari de balti, dragi organizatori de campionate,cupe, supercupe si braile, dragi moderatori si formatori de opinie, ca numele si pozele respectivilor sa apara pe toate siteurile de profil si pe viitor (un an sau mai multi, ramine la latitudinea voastra!) acestia sa nu mai poata participa la nici un concurs ! indiferent daca si cit ar plati !!
Si sunt sigur, ca daca unii din concurenti n-ar fi trebuit sa plece iar pe standuri, la munca, acesti gainari puteau primi chiar si o corectie ! Fizica ! :)
Cezarica asta se intimpla cind lucrurile o iau razna din toate partile . Concursuri precum ciupercile dupa ploaie , baltile nu se mai odihnesc niciodata in goana dupa profit , concurenti cu sutele de nume noi , neverificati , necernuti prin concursuri de mai mica amploare , nu direct la Senior Trophy , cine are bani se inscrie si pescuieste .... Este urat gestul facut de acesti pescari , de NEACCEPTAT . De fapt este furt !
Dar nu cu mult mai putin condamnabili sunt si cei care accepta astfel pe oricine si oricum pe balta , sau in concursurile pe care le organizeaza , pentru 2-3 arginti in plus !
Isteria concursurilor cu orice pret , dispretul patronilor de balta fata de pescarii care vin si pescuiesc cinstit de multi si multi ani de zile , in ciuda faptului ca au platit un abonament , isteria postarilor anonime pe acest site , isteria nadelor , etc , etc ... uite unde duc . Si macar daca asta ar fi un caz singular .... Asta e un caz descoperit . Dar nu cred in ruptul capului ca este singular .
Nu poti face catch & release cu primii veniti , doar pentru ca platesc ! Cind raresti concursurile , ridici strocul , alegi echipele , te orientezi ..... samd . Cind o faci saptaminal ... primul venit , primul servit , sa iasa banul ?! . De ce ne miram ? Era o vreme cind pe Tincabesti intrai cu recomandari serioase .....

Uite eu de aia nu am mai platit abonament - permanent concursuri , permanent reguli noi introduse pentru ca cei mai noi nu fac fata baltii ( gen fir textil ) , permanent discutii daca vii cu un prieten , permanent obtii barca doar cind are chef barcagiul sau il lasa patronul , multe altele , samd . Pacat de balta .
BIG LIKE !!!!!!!!!

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

ANDRONE,ai facut exact ce au facut toti ceilalti confrati ai tai cu ochii bulbucati si buzele vinete prin toata Europa de nu ne mai primeste nimeni pe nicaieri...oare cand va veni un nou Antonescu sa va "doneze" un ultim sejur de lux pe vasul de croaziera din carton... :oops:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Oprescu Andrei

Mesaj de Oprescu Andrei »

Salvati Tancabestiul!!!!

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Recordmane' poti sa iti treci in semnatura o noua performanta: "PRIMUL jegos dovedit ca fura in timpul concursului Senior Trophy!"
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Pentru recordul sau trebuie apreciat, a muncit pentru el, in schimb pentru ceea ce a facut la Senior Trophy trebuie blamat.
Imi este greu sa inteleg ce l-a indemnat sa faca acest gest, a facut-o din teribilism sau mai grav, din prostie.
Rusine!!!!!!!!!!
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Daca va fi exclus din competitii , ce le va spune cunostintelor? Ca s-a lasat, ca a atins cele mai inalte culmi?
Cu sigurnata ca daca nu va fi exclus , toate privirile vor fi mereu atintite asupra lui/lor, sa stai sa pescuiesti cu ,,jandarmul" la spate.
In acest caz mai bine pescuiesti in bazin la Metro, cum ar fi trebuit sa faca daca pestele era destinat ingurgitarii.
RUSINE!!!!!!!!!!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabrielcalin scrie:Pentru recordul sau trebuie apreciat, a muncit pentru el, in schimb pentru ceea ce a facut la Senior Trophy trebuie blamat.
Imi este greu sa inteleg ce l-a indemnat sa faca acest gest, a facut-o din teribilism sau mai grav, din prostie.
Rusine!!!!!!!!!!
Mai Gabi,cum poti sa spui ca trebuie apreciat ptr record?
Cand s-a descoperit ca Lance Armstrong se dopa,i-au fost retrase toate recordurile pe care le facuse pana la acel moment.Cum sa ai apreciere ptr asa ceva?
Bah mai incetati cu chestii de genul......
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

shimanobig scrie:
gabrielcalin scrie:Pentru recordul sau trebuie apreciat, a muncit pentru el, in schimb pentru ceea ce a facut la Senior Trophy trebuie blamat.
Rusine!!!!!!!!!!
Mai Gabi,cum poti sa spui ca trebuie apreciat ptr record?
Cand s-a descoperit ca Lance Armstrong se dopa,i-au fost retrase toate recordurile pe care le facuse pana la acel moment.Cum sa ai apreciere ptr asa ceva?
Bah mai incetati cu chestii de genul......

Sincer? Ma tot abtin sa am postari ,,elegante", nu cred ca i-ar placea ce de fapt as vrea sa exprim cu privire la gestul pe care l-a facut.
Spuneam ca gestul facut umbreste tot ceea ce a castigat prin munca.
Rusine!!!
Spre binele lui , am convingerea ca nu-mi va aduce injurii.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Felicitari Mitica&CO pentru castigarea concursului.
Niciun podium fara Planet.;)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Fianla Mansa a 6-a :

Imagine

Clasament General Final:

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”