DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
kalux
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de kalux »

SUNTEM CU OCHII PE VOI :?

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

zfcristian scrie:
addicted scrie:bai hodorogule cand o sa inveti sa scrii corect gramatical atunci sa te mai bagi in seama da ? te rog eu frumos pana atunci pune mana pe gramatica d cls a-Ia si spor la treaba .. ai avut odata noroc in viata dar nu ai avut noroc
de creier... hai te pup !!! :))))))
Gramatica de clasa intai ?!?!?!
Da tu unde ai facut scoala la CFR ?!?!?!?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: Ce bine spui!

kalux

Mesaj de kalux »

SFORTA FIE CU VOI :D

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan M scrie:Aici este topicul destinat concursului.
Va rog sa incheiati orice discutii de genul celor de mai sus.
Miereeeee,muta topicul daca vezi ca se face trafic....si lasa oamenii sa se certe intre ei :!: :!: :!: :!: :!:
La concursul cu pricina de ce nu ai luat atitudine?
Pai ce facem aici? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Androne,e o vorba batraneasca :"gura bate curu'!"...vezi ce inseamna sa vorbesti fara sa o gandesti?! Acum trage tare si castiga podiumu daca vrei sa nu te umpli de "respect" :wink:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Domnule Popescu, sunt imparțial, echidistant și nu am interes, legat de disputa dvs. cu Radu Androne și spun asta datorită faptului că nu este pentru prima dată când acest băiat este blamat de dvs. În acest sens eu propun să faceți un concurs între voi doi și să vă măsurați forțele în materie de pescuit la crap. Și ca un mic avantaj eu propun să vă alegeți și balta. Suma pusă în joc o rezolvați printr-un dialog civilizat. Ce spuneți de propunerea mea? Atenție, nu doresc să intru în polemică cu dumneavoastră sau să interpretați eronat mesajul!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Danut asta cam asa este iti aperi generatia dar nu faci bine ce faci , cind a jignit 33 de echipe la acel concurs nu te-am vazut sa spui asa ceva . Deci lasa oamenii sa il ia in freza ca asta merita , la cei 20 de ani ai lui sa jignesti oamenii pe fata nu prea a fost corect .Daca esti corect ia masuri de fiecare data cind se face trafic de genul asta .
Oricum a devenit risul lumi la toate concursurile asa ca ii urez in continuare multa bafta si mai mult noroc la acest concurs .

Recordul baltii Moara Vlasiei 2 2012-1065 kg dl RADU ANDRONE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Concurs as putea sa fac cu taicasu asta daca e de virsta cu mine, baietelul asta care jigneste pe toata lumea nu are decit 20 de ani asa ca ar fi bine sa mai reflectezi . Si inca un amanunt EU nu am spus NICIODATA ca sunt pescar profesionist , am spus mereu ca pescuiesc si merg la concursuri ca sa INVAT din multele taine ale pescuitului, dl profesor RADU ANDRONE s-a laudat ca este AS de trefla si a jignit cum face si acum pe toata lumea , asa ca daca doresti fa tu un concurs cu el poate sunteti de aceasi virsta si va permiteti dl lucfish.

ATENTIE -Recordul baltii Moara Vlasiei 2 2012-1065 kg DL RADU ANDRONE

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Eu am patricipat la trei concursuri unde a participat și el, cu sportivitate recunosc că m-a bătut de două ori și nu pot să spun decât JOS PĂLĂRIA. Legat de jignirile la care faceți referire, eu nu le-am văzut, sincer vă spun, dar dacă le-a făcut este rușinos!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca nu ai vazut cum s-a adresat dl Raducu uite aici si poate asa intelegi de ce toata lumea il ia in freza.

-in primul rand chiar ma doare`n **** de parerile voastre gresesile gramaticale nu va privesc pe voi si nu va dau explicatii...dar oricum e rusinos sa nu se puncteze 5 pesti in 3 zile de concurs!!Mai ales pe locuri de A.....sunteti jalnici pe cuvant!

Ei ce zici ? Ce merita ? Mult respect cumva ?

FanDragos

Mesaj de FanDragos »

ImagineGO BABY GOImagine
Fişiere ataşate
1.png
1.png (20.56 KiB) Vizualizat de 1949 ori
IMG-20130611-WA0000.jpg
IMG-20130611-WA0000.jpg (38.7 KiB) Vizualizat de 1949 ori
IUBI DUBI D!Imagine

senzor planet
Scrie răspuns