Desfasurare Senior Trophy-editia a III -a

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Liviu Buta

Re: Desfasurare Senior Trophy-editia a III -a

Mesaj de Liviu Buta »

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor, primul meu concurs la care am participat, prima data cand vin pe aceasta balta, cu siguranta o sa mai particip si la alte concursuri organizate pe Tancabesti, a fost extraordinar de frumos, am invatat multe de la aceasta balta :) @andrei o singura echipa a abandonat in ultima mansa, cred ca erau suparati baietii ca nu prea au prins :) sau obositi

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

oanavictor scrie:felicitari tuturor concurentilor !
felicitari castigatorilor .......incredibil 3 echipe cu cate 500 kg despartite de o coada de peste in ultimele minute !
felicitari organizatorului pentru ideea de concurs de 7 nopti !asta da rezistenta si sus-pans !
bravo george pentru mediatizare !singurul castig in ultimii ani in fenomen !
Multumesc ptr. aprecieri !...si indiferent de ce declara altii care au ajuns mai tarziu acasa , la neveste, concursul a tinut doar 6 nopti, nu 7 ! :D

p.s.
Fapt divers ... am primit o notificare de la teamsite-ul Youtube, ca pe coloana sonora a filmuletului cu premierea apare o melodie a caror drepturi sunt detinute de EMI si bla bla bla ...studiaza ei ce si cum si daca e cazul imi vor bloca coloana sonora ! Deci daca la un moment dat n-o sa se mai auda sa stiti ca nu-i din vina mea ! O sa cautam data viitoare ceva cu Adi Minune sau Guta ca la astia gradul de valoare este exprimat in volumul de material muzical piratat si vandut la negru ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Felicitari tuturor participantilor si mai ales invingatorilor!
Rusine echipei lui Nini Horn care a abandonat in ultima etapa si a lasat Gorganul liber! :evil: Asa ceva nu se face, ma bucur ca Vladut l-a eliminat de pe lista participantilor de anul viitor! :twisted:
Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat, imi pare rau ca v-am dezamagit, am facut tot ce ne-a stat in putinta dar din pacate a fost atat de strans incat norocul si-a facut simtita prezenta! Oricum, trebuie sa sti sa pierzi ca sa poti castiga! Va multumesc inca odata!

Liviu Buta

Mesaj de Liviu Buta »

Bogdane oricum felicitari, parerea mea ca meritai sa fi podium dupa ce ai condus 80 % din concurs, dar pana la urma asta e ... mai pierzi, mai castigi... oricum ramai unul dintre cei mai buni pescari de crap .. fire intinse in continuare si cat mai multe trofee

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Respect pentru toti participantii !!! Trebuie sa fi tare sa rezisti la un asemenea maraton.

Felicitari castigatorilor !

Felicitari organizatorilor care au gandit varianta asta de "cosmar" :lol:

Multumim George pentru informatii si nelipsitele si superbele poze.

Felicitari Dan, Radu si Dragos pentru locul 5. Daca nu ati fi ratati startul va-ti fi luptat pentru podium :(
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

andrei vladeanu scrie:bravo zvonko!
Continuare .... FELICITARI
PASHA & GEORGE pentru acest titlu de maestru esti de 10 ori campion nat
Felicitari VLADUT pentru organizare(cu toate ca ai participat) staful a fost la inaltime (copiile nu au valoare)
Felicitari Galita & culita pentru captura si pentru toti participantii ,,JOS PALARIA,,
lacul Draghiceni jud. olt

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”