Vladut Mateianu scrie:
Ai fost pe acolo Mihai si nu te-am vazut eu ?
Vladut,
vazut din afara, poate a parut foarte bine organizat.
Dar orice organizator trebuie sa tina cont in primul rand de concurenti,
datorita lor se tine un concurs si ei sunt platitorii acestuia.
Din punctul meu de vedere, organizarea a fost ca in primele concursuri la care am fost,
ca acum 7 ani.
Ori, pretentiile de acum au mai crescut. Plus ca si taxa, nu a fost de neglijat.
Nea Matei nu trebuie sa o ia ca un repros ci ca pe un sfat,
asta daca vrea sa mai aiba client si pe viitor.
P.S Personal, nu din cauza organizarii am avut acest rezultat slab.
Asa este Ionut, nea Matei pune mult suflet, dar trebuie sa fie sustinut si de o echipa tehnica bine pusa la punct...ceea ce inseamna cheltuieli ! Dar asa progresam... Este la inceput de drum, pe viitor o sa incerc sa-l ajut cat pot cu sfaturi si cu recomandari tehnice, am mare incredere in el si mai ales in corectitudinea de care a dat dovada !
Stefan B scrie:Felicitari Locul I - Dan si Marius (sindicatele lucreaza )
Felicitari Vali, Trandafir, Madalin - ce-ti mai place ..... cat pe ce .....
Felicitări Senzor pt locul 3
Felicitări tuturor pt participare
am prea mult caracter stefane .....
la ultimi 3 pesti cantariti (2 romanesti si un tel ) , dupa ce le-am dat drumul tenul sa intors in mal ,avea 4,54 , aduna si vezi pe ce loc eram ,,,,
Inca odata felicitari pentru fair play-ul tau ! ! !
merita felicitat mai ales pentru fairplayul de care a dat dovada pescuind in culoarul legal, exact ca toti concurentii prezenti.
dl matei se vede ca a iesit la pensie si ia scazut vigilenta.
felicitari castigatorilor!
felicitari tuturor participantilor!
felicitari administratiei Magura 9 pentru balta!
felicitari domnului Matei pentru efortul depus, dar sunt cateva probleme care trebuiesc mentionate: balta nu suporta 24 de echipe in regim de concurs, nu a fost cea mai buna idee cea cu alegerea locurilor ,erau necesare 2 echipe de arbitri(daca se prindea cum s-a prins la alte concursuri cu o singura echipa de arbitri se cantarea nonstop)
Am fost ultimul care a tras la sorti,si din numerele ramase,respectiv 2 si 23 lam luat pe ala mare.
Nu pot spune daca a fot rau sau bine,avand in vedere faptul ca pestii nu erau in zona pontoanelor cu numere mici asa cum credea majoritatea pescarilor inclusiv eu,ci pe apa mica deci la standurile cu nr. mari.
Sigur miasi fi dorit sa pescuiesc pe standuri cum ar fi 2,3,7,8,18,20,21 dar in nici un caz nu vroiam sa ajung pe 28 unde ma trimis Dumnezeu.
Si totusi acolo mi la pregatit El pe crapul de 14,8 kg. cu care am luat captura.
Crapul a venit pe singura lanseta cu care am pescuit aproape de ponton si farte interesant,la care nu am mai avut nici macar un tac,nici inainte nici dupa ce lam prins pe dragutu.
Mai mult,lam prins singur si destul de usor,de parca sar fi predat in minciog,aceste detalii intarindumi convingerea ca a fost un dar de la Dumnezeu ptr. mine, fapt ptr. care ii multumesc.
Felicit si eu pe toti participantii,pe organizatori,precum si pe administratorul baltii.
Sunt de parere ca balta nu suporta un numar asa mare de concurenti,ptr. ca este f. ingusta.
Ii contrazic pe cei ce zic ca boiliesurile nu au avut importanta,si revenirea din finalul concursului a celor care leau folosit confirma ce spun.
Cred ca schimbarea brusca a vremii de la ultima braila tinuta acolo a influentat mult in rau si a pacalit pe multi care nu au abordat cea mai buna strategie.
Firentise in continuare baieti !
Multumesc celor ce mau felicitat.
tengo scrie:merita felicitat mai ales pentru fairplayul de care a dat dovada pescuind in culoarul legal, exact ca toti concurentii prezenti.
dl matei se vede ca a iesit la pensie si ia scazut vigilenta.
Mihai Valca scrie:Felicitari organizatorilor si administratiei Magura 9!
Felicitari celor aflati pe podium!
Felicitari sponsorului competitiei!
Felicit in mod special echipa clasata pe locul II !
PS: Maxime felicitari Nea Matei, te-ai descurcat admirabil, atat ca organizator cat si ca arbitru !
Ai fost pe acolo Mihai si nu te-am vazut eu ?
Salut Vladut,
Nu, nu am fost acolo, dar am tinut legatura cu Nea Matei telefonic. Am dorit sa-l felicit in mod special pentru efortul depus, deoarece a reusit aproape singur sa duca la bun sfarsit aceasta competitie, atat pe balta cat si pe acest forum.
PS: Initial arbitarjul era asigurat de un numar mai mare de oameni, dar........ acestia nu s-au mai prezentat.
Poti vorbi cu Nea Matei o sa-ti spuna el ce vreau sa zic.
"Lansez precis la buza stufului si astept....... atacul nu m-a surprins"