Desfasurare Top 10 SNAP editia - IV -a Magura 9

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dumitrache

Re: Desfasurare Top 10 SNAP editia - IV -a Magura 9

Mesaj de Dumitrache »

Ar fi ceva sa nu iasa ponton 20....asta ar fi ultima, sigur ne lasa o perioada :lol: :lol:

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Ca sa va fac pe plac si eu zic sa nu iasa ponton 20 pe primul loc dar nici daca va dati peste cap nu pooate pierde locul 2 deci tot aia ar fi , asa ca nu va mai amariti atit nu aveti motiv. Nu sunt mama omida nu nu dar din lista de concurenti nu exista pescari mai buni decit cei de pe ponton 20 .Si cum valoarea isi spune cuvintul si aici citiga cei mai buni . :lol: :lol: Stiu e greu sa recunosti adevarul stiu asta dar valoarea si priceperea nu ti-o poate lua nimeni .
Forta ponton 20 sunteti cei mai buni.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

popescu59 scrie:... nu exista pescari mai buni decit cei de pe ponton 20 ...
...respect acest lucru :wink: , dar nu tot timpul cei mai buni cistiga :D , asa ca...nu neglija ponton 14 :wink: ...deocamdata au captura :wink: si cum ii stiu pe Voicu si Claudiu, nu se vor multumi numai cu atit :wink: :D ...
...Nae, ai avut rude pe la Maglavid :roll: :lol: ...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Viorel
Aici nu este vorba de a neglija ceva aici este vorba despre recunoasterea valorii unei echipe . Stii cum vine asta cum ai spune tu ca Audi ti se pare ceva mai bun decit Loganul :lol: :lol: :lol: De cind s-a afisat lista de participanti am spus echipa lui Maciuca Florin este cistigatoare . Acum vom vedea ce si cum , recunosc ca se poate intimpla orice.
Fire intinse ponton 20.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

@nae esti jenibil! ( JENANT DE PENIBIL! ) La tine hormonul bate neuronul!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cind spui cine va cistiga de la inceputul concursului pentru voi ala e penibil . Asta e adevarul . Daca spunea altcineva chestia asta nu mai erea jenant de penibil.
Daca recunosti valoarea inseamna ca esti penibil corect. Si uite ca a iesit cum a spus Nae , CINE E PENIBIL ACUM?? JENANT DE PENIBIL .
Bine ponton 20 bine Florin .Felicitari .

Matei Marin
Veteran

Mesaj de Matei Marin »

Clasament final - Top 10 SNAP -
Fişiere ataşate
Final Top 10 SNAP.jpg
Final Top 10 SNAP.jpg (213.3 KiB) Vizualizat de 1347 ori

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

TomBv ,Jhonny29,bax, dumitrache ,si celebrul Valiauto68 . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Domnilor mai mergeti la pescuit pe balti , mai mergeti pe la concursuri , mai socializati cu pescarii direct pe balti la pescuit ca din fata calculatorului sunteti praf .Fara experienta din mijlocul pescarilor nu poti sustine despre unul sau altul ca este bun sau mai putin pregatit .
Am spus de la inscriere echipa Braileanu Florin, Maciuca Florin si Gabriel Raducanu vor cistiga acest concurs .
Nu a fost o intimplare sau o prezicere nu nu , valoarea acestor pescari erea din start mult peste valoarea celor inscrisi si v-au demonstrat ca nu s-au dezmintit si au fost cei mai buni din acest concurs .
Asa ca jignirile pe care mi le-ati adresat s-au intors catre voi si din acest motiv va rog sa bagati capul la cutie si drept pedeapsa mergeti 1 saptamina la pescuit pe balti sa va pregatiti lasati dracului pescuitul pe calculator ca nici la asta nu va pricepeti. :lol: :lol: :lol: :lol:

Felicitari tutror celor ca re au urcat pe podium .

viper28

Mesaj de viper28 »

BAX are atatea concursuri la activ cat multi pescari la un loc. Am avut ocazia sa-l cunosc personal cand eram incepator in ale pescuitului la crap. A incercat sa ma ajute cu orice era nevoie numai sa reusesc sa prind si eu peste. A incercat sa imi arunce cat mai departe "trometele" de lansete care le aveam atunci in speranta ca voi reusi sa prind si eu ceva. Asta se intampla acum 3 ani pe Moara Vlasiei. Mi-a explicat cum sa imi fac monturile, mi-a dat bile si nada de la el. Nu stiu cati fac aceste lucruri.
Respectele mele lui BAX. Om dintr-o bucata.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca ar fi asa nu m-ar fi jignit pentru faptul ca am spus cine va cistiga acest concurs , asa ca e in acelasi sac cu ceilalti enumerati .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”