...seminte de cânepioara.standul 28 ce a avut de a putut sa prinda 100 kg si restul nu?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
...seminte de cânepioara.standul 28 ce a avut de a putut sa prinda 100 kg si restul nu?
Seminte de canepa indiana.Veneau pestii razand ,cu speranta ca o sa traga un fum pe saltea.gabi1 scrie:...seminte de cânepioara.standul 28 ce a avut de a putut sa prinda 100 kg si restul nu?
Madalin,Madalin Dirla scrie: @George Tomescu
Anul trecut am participat si noi la acel concurs,concluzia a fost una singura atunci,BALTA NU MAI AVEA PESTE,acum nu pot sa-mi dau cu parerea ca nu am pescuit-o!!!
Si standul 29,30,27,16,17,18 si chiar si 25 si 26 au distanta relativ acceptabila pana in malul celalalt si totusi nu au reusit performanta celor de pe 28.florin pocris scrie: intreba cineva de ce a prins stand 28..100kg!!??
pt ca avea malul de vis a vis mai aproape si le lipea de mal+ca nada data in zona unde pescuia era mai concetrata..avand malul mai aproape a putut sa nadeasca mult si concentrat.....restul..sa povesteasca ei sau vecinii lor de stand.
oricum ,ce a fost a fost.....pt unii a iesit bine,pt altii nu....
probabil au venit cu butoiul magicfish5fun scrie:Si standul 29,30,27,16,17,18 si chiar si 25 si 26 au distanta relativ acceptabila pana in malul celalalt si totusi nu au reusit performanta celor de pe 28.florin pocris scrie: intreba cineva de ce a prins stand 28..100kg!!??
pt ca avea malul de vis a vis mai aproape si le lipea de mal+ca nada data in zona unde pescuia era mai concetrata..avand malul mai aproape a putut sa nadeasca mult si concentrat.....restul..sa povesteasca ei sau vecinii lor de stand.
oricum ,ce a fost a fost.....pt unii a iesit bine,pt altii nu....