DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
equinox
Puncte: 0

Re: DESFASURARE TROFEUL TANCABESTI ED. A 3-A

Mesaj de equinox »

Multumim lui Vladut pt. organizare,lui Vlad si Ovidiu pt. o balta asa frumoasa.Faptul ca mai sunt momente in care nu se mai prinde cum se prindea este neimportant....Tancabestiul ramane cea mai tare balta de concurs din Romania.Ca mai sunt pecari de competitie care cred ca au inventat ei apa calda si firu de par este iarasi neimportant dar sa postazi asta pe forum ,jignind niste oameni care vin sa concureze dupa puterile lor,e dovada de nesimtire ...dar si padurea pescarilor are uscaturile ei...Tot la capitolul "uscaturi",miercuri noapte o echipa din zona Vaci (sper sa nu ma fi pacalit ecoul)a zbierat injuraturi la adresa lui Vladut si a lui Vlad Parfene vreo 2 ore.Eu sunt tare curios cine sunt si rog o echipa vecina care sunt sigur ca stiu cu precizie cine sunt sa ii"dea in gat"pe forum :evil: Le transmit ca in cazul lor sintagma"nu bei..nu prinzi "nu se aplica.Felicitari concurentilor si mai ales celor care au prins podiumuri,inclusiv celor de pe Bodo care erau sa-mi provoace un infarct in ultima ora de concurs :wink: .Echipa de pe Bradu-Gelu Andrei.
Gelu....pescuim si noi?!!

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

...Tot la capitolul "uscaturi",miercuri noapte o echipa din zona Vaci (sper sa nu ma fi pacalit ecoul)a zbierat injuraturi la adresa lui Vladut si a lui Vlad Parfene vreo 2 ore.Eu sunt tare curios cine sunt si rog o echipa vecina care sunt sigur ca stiu cu precizie cine sunt sa ii"dea in gat"pe forum :evil: Le transmit ca in cazul lor sintagma"nu bei..nu prinzi "nu se aplica.Felicitari concurentilor si mai ales celor care au prins podiumuri,inclusiv celor de pe Bodo care erau sa-mi provoace un infarct in ultima ora de concurs :wink: .Echipa de pe Bradu-Gelu Andrei.[/quote]

niste animale,niste nesimtiti, s-au imbatat ca porcii si aU injurat toata balta :oops:
RUSINE SA LE FIE :oops: :oops: :oops:
:roll: :roll: :roll:

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

OFER RECOMPENSA CELUI CARE SPUNE CINE AU FOST INDIVIZII!

Vali_ms

Mesaj de Vali_ms »

iohann scrie:...Tot la capitolul "uscaturi",miercuri noapte o echipa din zona Vaci (sper sa nu ma fi pacalit ecoul)a zbierat injuraturi la adresa lui Vladut si a lui Vlad Parfene vreo 2 ore.Eu sunt tare curios cine sunt si rog o echipa vecina care sunt sigur ca stiu cu precizie cine sunt sa ii"dea in gat"pe forum :evil: Le transmit ca in cazul lor sintagma"nu bei..nu prinzi "nu se aplica.Felicitari concurentilor si mai ales celor care au prins podiumuri,inclusiv celor de pe Bodo care erau sa-mi provoace un infarct in ultima ora de concurs :wink: .Echipa de pe Bradu-Gelu Andrei.
niste animale,niste nesimtiti, s-au imbatat ca porcii si aU injurat toata balta :oops:
:roll: :roll: :roll:[/quote]
Oameni buni.......de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere....!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@equinox

Multumesc ptr aprecieri. "Indivizii" in cauza (cei care urlau beti) :D o faceau in spirit de gluma, nu trebuie sa-i iei in serios... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristian Andrei

Mesaj de Cristian Andrei »

Vladut Mateianu scrie:@equinox

Multumesc ptr aprecieri. "Indivizii" in cauza (cei care urlau beti) :D o faceau in spirit de gluma, nu trebuie sa-i iei in serios... :lol:
Sa o facă la concursurile unde sunt participanti...

EXTRAS DIN REGULAMENT:
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

iohann scrie:OFER RECOMPENSA CELUI CARE SPUNE CINE AU FOST INDIVIZII!
:lol: :lol: :lol: Persoanele implicate ar trebui sa se autodenunte :lol: :lol:
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Felicitari!!!
Cei care au consumat, trebuie sa dea de baut.
Nistebcetateni simpatici din breasla pescareasca sunt, in seara cu pricina au dat probe daca intra in club.
Clubul lui Dani Dan unde eu sunt membru fondator si Badica :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

iohann scrie:...Tot la capitolul "uscaturi",miercuri noapte o echipa din zona Vaci (sper sa nu ma fi pacalit ecoul)a zbierat injuraturi la adresa lui Vladut si a lui Vlad Parfene vreo 2 ore.Eu sunt tare curios cine sunt si rog o echipa vecina care sunt sigur ca stiu cu precizie cine sunt sa ii"dea in gat"pe forum :evil: Le transmit ca in cazul lor sintagma"nu bei..nu prinzi "nu se aplica.Felicitari concurentilor si mai ales celor care au prins podiumuri,inclusiv celor de pe Bodo care erau sa-mi provoace un infarct in ultima ora de concurs :wink: .Echipa de pe Bradu-Gelu Andrei.
:roll: :roll: :roll:[/quote]
Nu trebuie sa gandesti asa, noi pe bodo am avut 14 trasaturi din care am scos 5.
Fara a exagera spun ca puteam emite pretenti mai mari dar asta este frumusetea unui concurs.
Felicitari La toata lumea.......
Balta Puiesti

otto_ph

Mesaj de otto_ph »

Vladut Mateianu scrie:@equinox

Or fi vrut sa copieze ce-am facut noi pe MV asta toamna dar nu era nici momentul nici locul . Doar prietenii stiu " de ce ". Hai ca ne vedem la Party. Felicitari tuturor.
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”