ps: gg oltenia fishing

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
gor965 scrie:Vineri - dimineata :
de văzut vezi bine, problema e că trebuie să înţelegi un clasament cu cei mari 5!Alex0711 scrie: Salut, Nu vad unde este captura de la Nae Sec trecuta in clasament.Exista posibilitatea sa fie o eroare undeva, sau nu vad eu bine?
In clasament jos, in chenar albastruAlex0711 scrie:gor965 scrie:Vineri - dimineata :
Salut, Nu vad unde este captura de la Nae Sec trecuta in clasament.Exista posibilitatea sa fie o eroare undeva, sau nu vad eu bine?
Florin.Murgeanu scrie:In clasament jos, in chenar albastruAlex0711 scrie:gor965 scrie:Vineri - dimineata :
Salut, Nu vad unde este captura de la Nae Sec trecuta in clasament.Exista posibilitatea sa fie o eroare undeva, sau nu vad eu bine?
eşti bestial! limba română tradusă cu google în moldoveneşte!Vladutzz scrie:Basarabia!!! Bravo... !!!Scoateti carpoaica aia de 27 kg si ati intocmit castigul ... Moldova tine palmele pentru voi!
Naie curat!!!addicted scrie:inafara de vreo 3-4 echipe care nu au avut noroc la tragere innrest sunt numai "pescari" pe balta asa ca nu v'a mai mirati ca nu se prinde peste .....