Super balta, in viitorul apropiat va voi invita la un nou concurs la Sulimanu, detalii in curand ![/quote]
Hai Vladut cu un nou concurs pe aceasta balta minunata ca abia asteptam, cand sa fie oare????

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Multumim frumos!!!Sentimentul este reciproc si sper sa mai fim vecini de stand in viitoarele competitii.Mari felicitari pt cea mai mare media de pe balta si pt pozitia din clasament!!!Pacat ca nu v-a mai intrat captura aia de 12,90 kg de la ora 11:30flopy80 scrie:Felicitari organizatorilor pentru tot ce au realizat!
Felicitari tuturor participantilor si in special echipei Ionut Taloi-Geana Romulus alaturi de care am concurat si care nu au inchis un ochi in 48 ore...tot respectul pt ei!
Felicitari castigatorilor!
Asteptam editia a doua de toamna la care vom fi prezenti (Adrian, deschide lista cu noi).
Echipa ADEVARUL HOLDING!
Florian Lupu
Hai Vladut cu un nou concurs pe aceasta balta minunata ca abia asteptam, cand sa fie oare????[/quote]vior3l scrie:Super balta, in viitorul apropiat va voi invita la un nou concurs la Sulimanu, detalii in curand !
Salut Iohann, nu este nici o greseala, sunt 2 excursii (a fost un singur voucher facut ca titlu de premiu) pentru doi pescarii asa cum am anuntat de la inceput. Singura problema care a aparut, este ca voi in echipa castigatoare a concursului "Trophy Carp of Printers" ati fost si cu schimbarea facuta, patru pescari. Acuma sincer sa fiu nu pot eu, organizatorul concursului, sa decid care sunt cei doi pescari din patru care pleaca in excursie. Promit insa sa am o discutie cu directorul agentie de turism "Kara Travel" cei care au sponsorizat acest premiu si sa pot face o reconversie a premiului ca sa puteti merge toti patru. Am vb. si cu Claudiu despre problema asta si saptamana viitoare o sa ma ocup de acesta problema.iohann scrie:FELICITARI CASTIGATORILOR,PARTICIPANTILOR SI ORGANIZATORILOR!!!
MULTUMESC COLEGILOR MEI DE ECHIPA:NINI HORN,RADU BADICA SI CLAUDIU POPA!!!
AM PESCUIT CU NADA CLAUMAR SI BOILESURI RADU BADICA!!!
O ORGANIZARE F BUNA SI CU O ATMOSFERA DEOSEBITA, DAR AM O NELAMURIRE!!!
LOCUL 1, A FOST ANUNTAT CU 2 EXCURSII IN CROATIA, IAR NOI AM PRIMIT DOAR UNA!!!!!!
SPER SA FIE O GRESEALA SI SA SE REMEDIEZE SITUATIA!
Hai Vladut cu un nou concurs pe aceasta balta minunata ca abia asteptam, cand sa fie oare????[/quote]vior3l scrie:Super balta, in viitorul apropiat va voi invita la un nou concurs la Sulimanu, detalii in curand !
Eu sunt de acord deoarece Nini Horn are Majestic Print si eu detin SC Bodyghost Group Srl - agentie de publicitate deci ne permitem un stranier pe Iohann Kraus sau il angajez la mine hehehhehVladut Mateianu scrie:Eu as propune ca in editia de toamna sa participe doar tipografiile (sau cei din domeniu) cu maximum 1 "stranier" de echipa !
Plus ca as face concursul pe loturi de cate 2 echipe ( una va pescui pe sectorul A si una pe sectorul B) pe grile valorice (adica cel mai slab loc din A sa fie cu cele mai bun loc din B, etc).
Ce parere aveti ?