Mai Razvane unde este deranjul ca sustin anumite echipe ??? M-am obisnuit cu anumiti pescari care nu vad realitatile si vor sa impuna doar ce cred ei .
Ce erea atit de greu de vazut la acest concurs ca inca din prima zi anumite echipe au urcat pe primul loc , si la cit de multa experienta au nu vor ceda pozitia 1.Si mai ales ca multi pescari din acest concurs printre care te numeri si tu au pescuit relaxat si s-au distrat din plin profitind la maxim de atmosfera de pe balta .
Mai sunt citeva ore pina la final se poate intimpla orice dar dupa cum cunosc pe Adi Voicu , Dani Dan si Claudiu Popa nu cred ca vor mai ceda locul 1 de pe sectoarele lor.
Hai Adrian nu te relaxa ca esti urmarit de echipa de pe ponton 1 si ar fi pacat ca dupa atita munca sa cedezi locul 1..
Fire cit mai intinse tuturor participantilor
popescu59 scrie:Mihai ce se mai poate intimpla ? Mireasa se fura in prima noapte deci acum e vorba de ciorba de potroace , chiar sunt curios sa vedem cine mai poate intoarce ceva la locul 1 de pe fiecare sector .
Ia vezi ca daca nu schimba doi 9-uari cu doi zecari azi noapte nu mai era cum zici tu dar mai sunt 2 kg si cateva ore. Se joaca inca !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
Arsinel ai uitat ca ai pescuit zilele trecute pe MV2 si ziua se prinde mai slab ? Noaptea se prinde cel mai bine asa ca e greu sa se mai schimbe ceva . Dar sa vedem finalul si eu zic ca se poate intimpla orice asta e valabil doar la sector A la B si la C s-a tras linia deja .
popescu59 scrie:Arsinel ai uitat ca ai pescuit zilele trecute pe MV2 si ziua se prinde mai slab ? Noaptea se prinde cel mai bine asa ca e greu sa se mai schimbe ceva . Dar sa vedem finalul si eu zic ca se poate intimpla orice asta e valabil doar la sector A la B si la C s-a tras linia deja .
Petre Joga are la saci 2 pesti peste 12 kg care il duc pe locul I.
Deci....asa cum v-am spus ieri joaca se tine pana fluiera arbitrul.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
popescu59 scrie:Eu sunt sigur ca Dl Petcu nu a inteles ce am scris eu . Eu nu am facut altceva decit sa avertizez circotasii care tot blameaza MV2 ca acest lac detine peste mult si mare , nu cum comenteaza ei . Pentru mine nu este nimic nou saptamina trecuta am prins de 14,2 kg si inca citeva bucati peste 10 kg , si asta nu pe locurile de A , am pescuit pe locul 22 in dreptul casei dl Petcu loc de sector B.
Dupa ultimul clasament nici o schimbare in continuare locurile 1 sunt incuiate , mai ramin in lupta locurile 2 si 3.
Adrian Voicu se poate duce acasa sa se odihneasca dar dupa cum il cunosc va sta pe ele il asteapta pe cel de 20+
Fire cit mai intinse tuturor participantilor.
Ati tras prea devreme concluziile referitoare la sectorul A....
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''