Anul 2012 de la inceput pina la sfirsit este al lui Johan. Cu oricine a facut echipa a urcat pe podium , un pescar deosebit cu un bagaj enorm de cunostinte in domeniul pescuitului . Nu prea a fost balta pe care Johan sa nu demonstreze ca pentru el nu mai exista secrete .Un om cum rar intilnesti in rindurile noastre al pescarilor .
Asa ca nu avem altceva de facut decit sa aplaudam si sa ne scoatem palaria in fata acestui om . Merita toata admiratia noastra a tuturor pescarilor de crap din Roamania. Sa ne traiesti Johan multi ani cu multa da multa sanatate.
Felicitari pentru anul 2012 si iti urez si pentru la anul performante din ce in ce mai mari .
Cuvinte la fel de frumoase trebuie sa adresez tuturor da tuturor pescarilor participanti la acest ultim maraton de pescuit pe anul 2012, felicitari pentru curajul avut.Nu conteaza cit de mult sau putin peste ati prins , rautati vor fi oricum conteaza ca ati fost prezenti si ati demonstrat tuturor ca sunteti adevarati pescari de crap, ca indiferent de vreme sau situatie nimic nu va poate opri sa fiti pe balta . Clar ca rautatile vor veni din partea celor care vad balta din fata calculatorului darrrrrrrrrrrrrrr nu luati in seama , meritati toata stima si admiratia noastra .
La fel de mult si poate mai mult decit noi pescarii trebuie felicitat GEORGE omul care face intodeauna ca balta sa o simtim linga noi in fata calculatorului de acasa. Pentru tot ce ai facut in acest an 2012 Georgica meriti respectul tuturor pescarilor din Romania . Nu ne-ai lasat nici macar o clipa sa nu ne inchipuim ca nu suntem acolo la locurile de pescuit , intodeauna pozele facute de tine au avut viata in ele si ne-au aratat ca aceasta arata a pescuitului este ceva de vis .
Un vis pe care cu totii il traim mai intens sau mai putin intens, un vis de care nu ne poate rupe nimeni fie ea familie prieteni sau alte obligatii.
Locul nostru este acolo linga voi pe lac chiar daca facem asta in unele momente numai cu sufletul.
Rog sa iertarti un om in virsta ca mine care uneori cade in plasa melancoliei, dar nu am scris decit cea ce am simtit si va rog sa ma credeti ca uneori tristetea si supararea ca am lipsit de la unele evenimente de acest gen imi aduc enorm de multe pareri de rau .
Felicitari tuturor implicati in aceasta actiune ! Primul concurs de pescuit la crap din decembrie, incheiat cu rezultate neasteptate.... asta inseamna sa ai densitate mare de peste in lac !