Disputa Victor Petcu -pescari

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

a1mer
Puncte: 0

Disputa Victor Petcu -pescari

Mesaj de a1mer »

petcuvicto scrie:
a1mer scrie:Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore? :roll:
Cristi la ce te referi cind zici "Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore? Te intreb pentru ca nu inteleg de ce vrei sa ma "intepi"!!!!! Daca cauti la pozele baltii M.V.2,poze care sunt postate de catre pescari,din care pe unii dintre ei chiar ai cunosti o sa vezi printre nenumaratele capturi si urmatoarele poze: id7469=18,45kg, id5117=18,50kg, id9231=18,60kg, id7143=18,58kg, id7054=18,50kg, id9227=19,60kg, id10059=22,00kg :wink: !!!!!!!!!
Poate esti suparat de locul pe care ai terminat,locul 16 la "CUPA DEBUTANTULUI"!!!!!Tu ai participat la mai multe concursuri,dar vad ca tot "debutant" ai ramas!!!!! :D Nu stiu cum ai putut sa-mi adresezi o asemenea intrebare fara sa te documentezi!!!!!!!!! :D
Cineva v-a informat gresit...a fost locul 7 + captura
ps:in legatura cu acei crapi mari sincer m-as bucura daca as sti ca mai sunt in balta....dar sunt convins ca au luat alt drum demultttttttt....nu e o ironie...asa circula vorba.
in rest sanatate multa si cam atat.
Trofim Cristian

CS Green Lake

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: DESFASURARE CONCURS 25 000 - 12-16 aprilie 2010

Mesaj de Victoras Petcu »

a1mer scrie:
petcuvicto scrie:
a1mer scrie:Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore? :roll:
Cristi la ce te referi cind zici "Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore? Te intreb pentru ca nu inteleg de ce vrei sa ma "intepi"!!!!! Daca cauti la pozele baltii M.V.2,poze care sunt postate de catre pescari,din care pe unii dintre ei chiar ai cunosti o sa vezi printre nenumaratele capturi si urmatoarele poze: id7469=18,45kg, id5117=18,50kg, id9231=18,60kg, id7143=18,58kg, id7054=18,50kg, id9227=19,60kg, id10059=22,00kg :wink: !!!!!!!!!
Poate esti suparat de locul pe care ai terminat,locul 16 la "CUPA DEBUTANTULUI"!!!!!Tu ai participat la mai multe concursuri,dar vad ca tot "debutant" ai ramas!!!!! :D Nu stiu cum ai putut sa-mi adresezi o asemenea intrebare fara sa te documentezi!!!!!!!!! :D
Cineva v-a informat gresit...a fost locul 7 + captura
ps:in legatura cu acei crapi mari sincer m-as bucura daca as sti ca mai sunt in balta....dar sunt convins ca au luat alt drum demultttttttt....nu e o ironie...asa circula vorba.
in rest sanatate multa si cam atat.
Scuze pentru faptul ca am facut greseala si am scris ca ai ocupat locul 16!!!!! Adevarul este ca locul 7 intr-un concurs de "debutanti"este o realizare cit de cit pentru un "debutant",dar pentru unul ca tine,care ai participat la citeva concursuri de anvergura lasa de "dorit"!!!!!! :wink:

"in legatura cu acei crapi mari sincer m-as bucura daca as sti ca mai sunt in balta....dar sunt convins ca au luat alt drum demultttttttt....nu e o ironie...asa circula vorba."

Cit "demultttttttt"? 2-3 ani? Nu de alta,dar cel de 22.00 kg a fost prins in octombrie sau noiembrie 2009!!!!! Eu te cred,lumea vorbeste.......,dar nici tu sa nu mai minti!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

P.S. Daca tot ai participat la "CUPA DEBUTANTULUI"vezi cum faci saptamina aceasta la concursul de pe CHIROIU,sa depasesti si recordurile de anul acesta de pe M.V.2,adica CATALIN DUTA-VASILE BABOIERU = 915,8 KG (SENIOR CUP M.V.2 EDITIA II-A 2010) si ale lui
PARASCHIV EMILIAN & CO = 926,7 KG ("CUPA PRIMAVERII M.V.2 EDITIA A IV-A" 2010).Ambele concursuri de 72 ore!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

domnule petcu...am inteles...mv2 are mult peste,mv2 e cea mai tare...acuma e bine?
nu prea inteleg ironiile astea in legatura cu un concurs cu care nu aveti nici o legatura?
apropo asta e forum de pescari?va incadrati,sau decat la ironii si reclama sunteti bun?
pana una alta ,felicitari ca aveti o balta frumoasa dar poate la concursuri va limitati sa le comentati pe cele organizate pe balta dumneavoastra.
Cu respect, SERBANIUC TUDOR(partenerul lui cristi trofim)...
Ps:fara nici o suparare dar mi se pare ca in nevoia de a face reclama la mv2 ati trimis niste sageti catre un pescar care poate nu merita asta...ganditi-va mai bine :oops: :oops:
SENIOR CRAP CLUB

LCD

Mesaj de LCD »

nea petcule , nu mai judeca tu pescari ca de pe urma urma lor mananci. tu(si toti patroni de balti) ar trebui sa fiti numai miere cu pescarii, mai ales pe forumurile dedicate lor. pe pescuitul.ro esti mult mai vrajitor ! :))

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

serbtudor scrie:domnule petcu...am inteles...mv2 are mult peste,mv2 e cea mai tare...acuma e bine?
nu prea inteleg ironiile astea in legatura cu un concurs cu care nu aveti nici o legatura?
apropo asta e forum de pescari?va incadrati,sau decat la ironii si reclama sunteti bun?
pana una alta ,felicitari ca aveti o balta frumoasa dar poate la concursuri va limitati sa le comentati pe cele organizate pe balta dumneavoastra.
Cu respect, SERBANIUC TUDOR(partenerul lui cristi trofim)...
Ps:fara nici o suparare dar mi se pare ca in nevoia de a face reclama la mv2 ati trimis niste sageti catre un pescar care poate nu merita asta...ganditi-va mai bine :oops: :oops:
Nu cred ca M.V.2 mai are nevoie de reclama!!!Cred ca nu stiti faptul ca dl Cristi s-a afirmat ca pescar de crap pe M.V.2,ca de altfel si George Alexandru,Petre Iulian si.........si nu cred ca ar fi trebuit sa-mi trimita el prima segeata "Pe cand si la MV2 o captura de 18.76 kg nea Victore?"mai ales cind pe M.V.2 s-au luat capturi de genul acesta si nu numai,chiar si mai mari (22 kg)!!! In ceea ce priveste concursul "CUPA DEBUTANTULUI" nu pot sa spun decit sa adresez felicitari organizatorilor,cistigatorilor si tuturor concurentilor,mai putin acelor concurenti care au participat la concursuri de crap alaturi de nume consacrate si care acum s-au inscris la "CUPA DEBUTANTULUI" gen Cristi Trofin :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

LCD scrie:nea petcule , nu mai judeca tu pescari ca de pe urma urma lor mananci. tu(si toti patroni de balti) ar trebui sa fiti numai miere cu pescarii, mai ales pe forumurile dedicate lor. pe pescuitul.ro esti mult mai vrajitor ! :))
dl" clona" nu te-ai plictisit ? Cinta si la alta poarta!!! :D
Victoras Petcu

a1mer

Mesaj de a1mer »

Adevarat ca acolo m-am afirmat ca pescar de crap....dar si balta s-a ridicat odata cu noi si a ajuns cunoscuta pt pescarii de crap :wink:
ps:noi...aia 3-4 pescari am inventat sistemul c&r in anul 2006 cand toata lumea arunca cu noroi in balta...dar omul uita cand ajunge sus....noi sa fim sanatosi ca restul le descurcam.
ps1:referitor la concursul de pe Bunget....nu au fost doar debutanti....si in plus acea balta are potential....eu am impresia ca va e frica de baltile noi aparute :lol: ......nu prea am mai vazut pescari de competitie sa vina pe balta MV2.....si in legatura cu acei pesti mi-a soptit o pasarica ca au prins aripi :twisted: :twisted: :twisted:
Hai sa incheiem aici ca polemicilie nu fac bine nimanui.
Dl Petcu va salut si va urez multa sanatate si capturi marete pe balta dumneavoastra.
Trofim Cristian

CS Green Lake

a1mer

Mesaj de a1mer »

Niciodata nu va exista comparatie intre balta MV2 si o balta consacrata de crap precum Tancabesti sau o balta in curs de formare precum Chiroiu4.
Din balta Chiroiu4 putem face o balta gen MV2 oricand dar MV2 niciodata nu se va putea transforma intr-o balta gen Chiroiu4.
Pescarii de crap adevarati inteleg ce vreau sa zic.
ps:nu ma refer absolut deloc la fauna piscicola din aceste balti.....capitol la care deocamdata detineti suprematia :wink:
Inca odata sanatate si sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
Trofim Cristian

CS Green Lake

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

a1mer scrie:Adevarat ca acolo m-am afirmat ca pescar de crap....dar si balta s-a ridicat odata cu noi si a ajuns cunoscuta pt pescarii de crap :wink:
ps:noi...aia 3-4 pescari am inventat sistemul c&r in anul 2006 cand toata lumea arunca cu noroi in balta...dar omul uita cand ajunge sus....noi sa fim sanatosi ca restul le descurcam.
ps1:referitor la concursul de pe Bunget....nu au fost doar debutanti....si in plus acea balta are potential....eu am impresia ca va e frica de baltile noi aparute :lol: ......nu prea am mai vazut pescari de competitie sa vina pe balta MV2.....si in legatura cu acei pesti mi-a soptit o pasarica ca au prins aripi :twisted: :twisted: :twisted:
Hai sa incheiem aici ca polemicilie nu fac bine nimanui.
Dl Petcu va salut si va urez multa sanatate si capturi marete pe balta dumneavoastra.
a1mer scrie:Adevarat ca acolo m-am afirmat ca pescar de crap....dar si balta s-a ridicat odata cu noi si a ajuns cunoscuta pt pescarii de crap :wink:

Balta s-a ridicat odata cu voi,dar datorita investitiilor mele materiale (zeci de tone de crap in fiecare toamna) si datorita lui Vladut Mateianu,Florentin Iuga si Dan Marinita,care a vorbit in perioada aceea cu Vladut Mateianu despre M.V.2,iar Vladut Mateianu l-a invitat pe Florentin Iuga pe balta!!!!!Florentin cind a vazut ca pe 15 februarie se prindea crap mai ceva ca vara,a filmat si a facut emisiunea de la OTV,"IARNA ESTE CA VARA" dar pe M.V.2,iar Vladut Mateianu a organizat primul concurs pe M.V.2,"CUPA PRIMAVERII MOARA VLASIEI 2" ocazie care a facut sa fie depasit recordul "si in legatura cu acei pesti mi-a soptit o pasarica ca au prins aripi national,care era detinut de "SENZOR"......................!!! Multumesc inca odata Vladut Mateianu,Florentin Iuga si Dan Marinita!!!! :wink:

"ps:noi...aia 3-4 pescari am inventat sistemul c&r in anul 2006 cand toata lumea arunca cu noroi in balta...dar omul uita cand ajunge sus....noi sa fim sanatosi ca restul le descurcam."

Sistemul C&R pe M.V.2,a fost inventat de mine in urma indicatiilor lui Vladut Mateianu,Cornel Rosioru,Dan Marinita si Florentin Iuga :wink:

ps1:referitor la concursul de pe Bunget....nu au fost doar debutanti....si in plus acea balta are potential....eu am impresia ca va e frica de baltile noi aparute :lol:

Nu am pus si nu pun la-ndoiala potentialul baltii Bunget",eu am facut referire la cei care tocmai ca nu se aflau in postura de "debutanti(gen tu) si care s-au inscris !!!!Nu-mi este frica de nici una din baltile aparute noi,in primul rind pentru ca nu cred ca mai exista un administrator"nebun" ca mine,care sa bage an de an 10-12 tone de crap in balta lui!!!! Este usor sa ridici o balta(ma refer ca valoare) ca administrator,dar este foarte greu sa o mentii!!!! :wink:

"......nu prea am mai vazut pescari de competitie sa vina pe balta MV2....."

Iti raspund printr-o intrebare: De cite ori ai pescuit in ultimi 2 ani pe M.V.2 ca sa vezi? Te invit ca sa vizitezi balta si o sa observi ca in zilele de vineri si simbata pentru pescuitul de 24 de ore sunt destui pescari de competitie fata de alte balti!!!! :wink:

"si in legatura cu acei pesti mi-a soptit o pasarica ca au prins aripi :twisted: :twisted: :twisted:"

Mi-au soptit si mie mai multe pasarici "verzi si uscate"despre unii,despre anumite baltii (cica unii furat crapii care au fost lipsa de la Albastroiu si i-au dus la Tancabesti)!!!! :wink: Tu stii citi crapi mari ( 10-18 kg)cumpar eu in timpul unui an? Iti dau un exemplu:Simbata=1buc=14,6kg,Duminica=1buc=12,7,1buc=11,2kg si 1buc=10,4kgbuc!!! :wink: Azi prin Nicu Cioara mi-au fost adusi 1buc=16,5kg,1buc=13,3kg si 2buc=10kg si mai sunt pe drum la ora aceasta inca 2bucati de peste 15kg(martor Nicu Cioara)

Ce rost au avut urmatoarele "intepaturi: "Pe cind si la M.V.2 o captura de 18,76kg nea Victoras?" si "in legatura cu acei pesti mi-a soptit o pasarica ca au prins aripi"?Oricum "acei pesti nu au prins aripi" si iti spun ca ori esti segeata la "cineva",ori vrei sa cobori valoarea la M.V.2 in favoarea baltii "Chiroiu"dar nu ai nici o sansa nici tu nici altii,pentru ca rezultatele vorbesc de la sine.ori esti"dus"cu capul ca sa te iei cu mine!!! :!: :!: :!: :!:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”