Farlow " KAPITAL CHALANGE" LACURILE LAZURI 5 (21-27 Iunie)by Draghiciu Andrei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Farlow " KAPITAL CHALANGE" LACURILE LAZURI 5 (21-27 Iunie)by Draghiciu Andrei

Mesaj de carpw »

Imagine

BENEFICII BALTA “NEW LAKE LAZURI 5”

Toate standurile sunt prevazute cu cabanute cu terasa,iluminat interior-exterior,Tv,Internet WI-FI,prize pentru incarcare telefon,tablet,laptop.Saltea primire crap,pontoane.Pe balta gasiti magazine cu accesorii de pescuit si nada,cafea,bauturi racoritoare,alcoolice,gheata.
Pe toata durata concursului firma de catering “RESTAURANT DEL PONTE”,va poate oferi un meniu pentru intregul concurs cu cate 3 mese/ zi la pretul de 350lei (pachetul)!


DETALII CONCURS

Echipele pot fi formate din 3 pescari cu drepturi depline.
Concurs bazat pe calitate din 10 pesti pe sector,(echipa cu cea mai mare medie cumulata din cei 10 pesti)va merge la general!
Vor fi 3 sectoare valorice A,B,C si 3 manse a cate 48h fiecare.
Se va pescui cate 48 h pe fiecare sector(cu schimbare de locuri). Dupa fiecare 48h se va rage la sorti,fiecare din echipe ajungand pana la finalul celor 3 manse sa pescuiasca cate 48h pe fiecare sector(o echipa NU VA pescui de doua ori pe acelasi sector, A,B sau C)
Intre fiecare mansa vor fi 2 ore disponibile pentru tragerea la sorti si mutarea echipamentului/instalarea lui pe noul stand.Masinile nu vor fi premise pe standuri,pentru a va ajuta la mutarea echipamentului,veti gasi pe standuri cate o roaba dedicate acestui lucru.
Orice crap ce depaseste ce depaseste 25kg va fi premiat de catre organizator cu o cupa si 500euro premii sponsori!

EXEMPLU:Start concurs luni(21 iunie)ora 11:00
MANSA 1-(21iunie)ora 11:00-(23Iunie)ora 11:00
2h pauza(tragere sorti si shimb manse)
MANSA 2-(23Iunie)ora 13:00-(25Iunie)ora 13:00
2h pauza(tragere sorti si schimb manse)
MANSA 3-(25iunie)ora 15:00-(27iunie)ora 15:00


Vor puncta Crapul si Amurul de la 5 kg.Se va pescui strict cu Boilies si pop-up,nadirea se va face doar din cobra si se vor folosi boilies pana la dimensiunea maxima de 30mm.Se poate nadi fara nicio restrictie ziua sau noaptea.
Achitarea taxei se va face in 3 transe,prima de 3000lei pana la data 30 ianuarie 2021,cea de-a doua (1600lei)pana la data de 28 februarie , iar ultima transa de (1600lei)pana la data de 30 aprilie.
Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile.

Captura competitiei NU se cumuleaza cu celelalte premii!


TOMBOLA la festivitatea de premiere ce va consta in “bani ,vouchere si premii surpriza”
PE LANGA TAXA DE PARTICIPARE,INAINTE DE INCEPEREA CONCURSULUI SE VA MAI ACHITA O TAXA MODICA DE 50 LEI PENTRU TOMBOLA.ORICARE DIN ECHIPELE PARTICIPANTE VOR AVEA SANSA DUPA FESTIVITATEA DE PREMIERE SA CASTIGE 1200LEI +ALTE PREMII SURPRIZA(vouchere,premii sponsori,etc)Cu aceasta ocazie fac tot posibilul ca macar un membru din fiecare echipa sa fie prezent sub forma de respect, la festivitatea de premiere.

SE PREMIAZA LOCUL: 1, 2, 3, +captura competitiei(CONCURS BAZAT PE CALITATEA DIN 10 Pesti)

Balta va fi impartita in 3 sectoare valorice A , B si C .
EXEMPLU (SECTOR A -standuri A7,A8,A9,B7,B8,B9
SECTOR B - standuri A4,A5,A6,B4,B5,B6
SECTOR C - standuri A1,A2,A3,B1,B2,B3


Pentru a putea face o departajare cat mai corecta si echilibrata a sectoarelor, se va tine cont de clasamentele concursurilor desfasurate pana la data concursului, in urma acestora se va stabili prin consultare cu participantii grila finala de concurs a standurilor si repartizarea acestora.
Organizatorii se obliga sa mentina apa la un nivel optim astfel incat sa nu existe fluctuatii in cresterea sau scaderea apei care sa dezavantajeze una sau mai multe echipe participante la concurs, exceptie fac cazurile de forta majora: furtuni, cresteri ale debitului apei datorate precipitatilor sau a altor cauze care nu depind de organizatori.

Regulament oficial:

1. 3 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare.(ELIMINARE)
2. Firul minim admis folosit pentru mulinete este de 0,40 mm.(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE)
3. Inaintasul textil sau de orice fel este interzis!(AVERTISMENT)
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui, in cazul unei noi abateri, ELIMINARE + achitarea contravalorii pestelui)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci de pastrare pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori, ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii nu au voie sa circule cu masina pe balta pe durata desfasurarii concursului , masinile vor sta in parcarea special amenajata din fata incintei.(AVERTISMNT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cabana este permis iluminatul de orice fel,la fel sip e terasa acesteia. In afara acestora nu este permisa decat lanterna de cap.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(depunctare 1 peste din clasament)
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat,) se desfasoara in zona standului..Exceptie fac drilurile care in caz de forta majora necesita parasirea standului(expl:cand pestii pleaca foarte mult dreapta sau stanga).Pentru un mai bun mers al competitiei toti pescarii pot iesi cu pestele din stand daca este neaparata nevoie,fara a deranja ceilalti pescari(pescarii trebuie sa anunte cand intra in standul/standurile vecine)vecinii avand obligati sa ii lase sa isi desfasoare drilul in liniste.Cu acceptul vecinilor pot folosi minciogul acestora.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea cu spombul,afetul,catapulta,racheta de nadit este interzisa.Nadirea se va face doar cu bastonul de nadit,cobra cu boilies “nu”mai mare de 30mm(AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi daca acestia pot aduce schimbari in clasament, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in-line, fara arc naditor sau feeder,leedcore.(AVERTISMENT)
19. Se poate pescui si nadi STRICT cu boilies,pop-up.Nu se pot folosi saculetii solubili,pasta pe plumb sau pungile pva,exceptie face meltexul!(AVERTISMENT)
20. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21. Drillurile se fac din stand, in caz de forta majora(pestele pleaca mult stanga/dreapta) drilurile putandu-se desfasura si in standurile vecine numai dupa ce acestia(vecinii) au fost anuntati verbal de prezenta dumneavoastra acolo. In cazul in care pescarul ce isi desfasoara activitatea inafara standului si nu isi respecta vecinii,aduce injurii si deranjaza in mod repetat si cu intentie betele acestora,echipa impreuna cu acesta vor primi(AVERTISMENT).
22. Incercare de mituire si fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii si personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la orice accidente produse pe toata perioada desfasurarii concursului.
25.In caz de forta majora (ex: furtuna, inundatii, etc.) organizatorul poate decide intreruperea competitiei.Daca conditiile vor permite, concursul se va relua printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa se reia la 15 minute dupa acesta.In cazul intreruperii la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 96 de ore programate initial.Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii.
26. Se considera echipe inscrise in concurs,echipele ce au achitat taxa integral sau avansul pana la data prevazuta in regulament.Deasemeni se considera ca echipele” inscrise “si-au insusit prezentul regulament si sunt de accord cu acesta.
27.Vecinii de stand care nu vor sa participle la cantarire vor primi (AVERTISMENT)

ARBITRAJ

BRIGADA DE ARBITRII VA FI FORMATA DIN 3 PERSOANE ,CARE VOR FI PREZENTI LA FIECARE CANTARIRE SI VOR AVEA IN PERMANENTA UN DISPOZITIV DE INREGISTRARE AUDIO/VIDEO PORNIT.

A .Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 7:00 pana la ora 09:00 ,dupa amiaza intre orele 12:00 si ora 14:00 ,si seara de la 19:00 la 21:00.Unul din arbitri avand un dispozitiv de inregistrare video pentru a indeparta orice suspiciune de fraudare a rezultatelor, filmarile fiind puse la dispozitia participantilor dupa competitive, on-line.

B. La aceste cantariri doi vecini de stand(stanga si dreapta) sunt OBLIGATI sa participe si sa semneze pe foaia de arbitraj.In caz ca echipa care are de cantarit este capat de stand si nu mai are vecin in stanga sau dreapta…vor participa la cantarire doi martoti din stanga sau doi din dreapta,in funtie de caz.
Exceptie de la punctul A face cazul cand un concurent a prins un crap mai mare de 12 kg sau cteno mai mare de 10 KG pe timp de zi. Noaptea se fac cantariri si se cere extra-cantar pe grup pentru orice peste ce depaseste 12kg(cap sau cteno).Doi vecini de stand (stanga si dreapta)sunt OBLIGATI sa participle la orice cantarire.

C. In cazul capturarii amurilor,daca acestia nu se prezinta in conditii normale, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.

D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.

E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .

F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 500 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I. Inainte de inceperea concursului, a minciogului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezinfectant precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.

II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul incepand cu 5kg!
III. Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor: 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17, 20 si 21 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus, se dicteaza depunctarea ultimului peste din clasament al echipei respective, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2, 11 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

DESFASURARE

Concursul incepe Luni la ora 11:00 si se termina duminica la ora 15:00. Daca o echipa inteapa in ultimele minute are la dispozitie 20 minute dupa ora 11:00(mansa 1),13:00(mansa2), 15:00(mansa 3) sa finalizeze dril-ul.
Adunarea pe balta Luni la ora 7:00 tragerea la sorti la ora 08:00. Dupa tragerea la sorti pana la ora 11:00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit(nadire,clipsare,sondare etc.)
La ora 11:00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.
Festivitatea de premiere Duminica la ora 16:30

MENTIUNI

- inscrierile se asigura doar prin achitarea avansului de minim 3000lei
- cei care achita avans si vor sa se retraga , trebuie sa gaseasca un inlocuitor altfel vor pierde avansul,acesta intrand in fondul de premiere.
- organizarea concursului si premiile sunt valabile doar daca cele 18 de locuri sunt ocupate.
- membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate.
Taxa trebuie achitata integral pana pe data de 30 APRILIE , iar pentru rezervarea locului se poate achita un avans minim de 3000 lei in limita locurilor disponibile.
Avansul si intreaga taxa a concursului se va achita Cash sau transfer bancar,integral sau in 3 transe.Transa 1 AVANSUL DE 3000lei pana la data de 30 Ianuarie,transa a doua de (1600lei) pana la data de 28 Februarie,transa a treia de (1600lei) pana la data de 30 Aprilie.
Raiffeisen Bank RO34RZBR0000060021817991 FARLOW FISHERY SRL.
Telefon de contact,REZERVARI:
Draghiciu Andrei “Farlow Team” 0724741912

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: Farlow " KAPITAL CHALANGE" LACURILE LAZURI 5 (21-27 Iunie)by Draghiciu Andrei

Mesaj de carpw »

Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”