Participi la acest concurs?????Andrei_crapar scrie:Sa se traga la sorti direct locul ! Ori ai bulan ori n-ai

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
In functie de ce.... sa se traga direct locul? Nu este mai bine sa tragem mai intai ordinea in care sa tragem locul?Andrei_crapar scrie:Cred ca mie imi era adresata provocarea...nu lui Val..oricum nu a platit nimeni taxa iar eu s-ar putea sa vin...e vreo problema domnule George????George Slave scrie:Participi la acest concurs?????Andrei_crapar scrie:Sa se traga la sorti direct locul ! Ori ai bulan ori n-ai
Asta nu e nici o problema. Dar nu e ok din punctul meu de vedere sa se traga la sorti ordinea in care concurenti sa isi ALEAGA locul.George Slave scrie:In functie de ce.... sa se traga direct locul? Nu este mai bine sa tragem mai intai ordinea in care sa tragem locul?Andrei_crapar scrie:Cred ca mie imi era adresata provocarea...nu lui Val..oricum nu a platit nimeni taxa iar eu s-ar putea sa vin...e vreo problema domnule George????George Slave scrie:Participi la acest concurs?????Andrei_crapar scrie:Sa se traga la sorti direct locul ! Ori ai bulan ori n-ai