Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Poate...momentan am alt traseu ! Aseara am fost pe sectorul Vaci 0-Vernescu, de dimineata am fost pe sectorul Planet-Stg. Scaldatoare ...acum, pe seara, am de gand sa merg pe sectorul Rapa- Dr. Corcodus !alinteodor79 scrie:Poate reusesti si cateva poze de pe Vaci 1. Sau nu sunt pescarii imbracati conform regulamentului pentru a aparea in poze pe Crapmania?
Poate totusi lasi IRONIA mai la coada,ce spui?alinteodor79 scrie:Poate reusesti si cateva poze de pe Vaci 1. Sau nu sunt pescarii imbracati conform regulamentului pentru a aparea in poze pe Crapmania?
Rugam frumos , mai "subtire" cu mizeriile la adresa fotografului care ne ajuta sa fim cat mai aproape de fiecare concurs.alinteodor79 scrie:Poate reusesti si cateva poze de pe Vaci 1. Sau nu sunt pescarii imbracati conform regulamentului pentru a aparea in poze pe Crapmania?
Pai chiar la coada am lasat ironiashimanobig scrie:Poate totusi lasi IRONIA mai la coada,ce spui?alinteodor79 scrie:Poate reusesti si cateva poze de pe Vaci 1. Sau nu sunt pescarii imbracati conform regulamentului pentru a aparea in poze pe Crapmania?
Daca vrei poze cu favoritii tai sau cu cineva anume,de ce nu te duci tu sa le faci?