HAKUYO CASTING CUP 2013 - lista inscriere-

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2013 - lista inscriere-

Mesaj de Dan Mitranescu »

Locatia o sa fie cea de anul trecut.
O varianta era si Jilava ( unde se fac antrenamente ) , dar in urma problemelor aparute cu viceprimarul comunei am renuntat.
Am sa revin cat de repede pot cu informatiile finale legate de locatie , dupa ce mai fac un drum in zona Clinceni.
... 90% ramane locatia de anul trecut...

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Sper sa tina vremea cu noi. Joi si vineri se anunta precipitatii insemnate. O sa fie namolul pe camp de juma' de metru.
WLC Carp Club

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dane, sincer mie nu mi se pare ok treaba asta cu lansetele custom vs. lansete serie. Eu spre exemplu am schimbat toate inelele la Hi-s-urile mele, din cauza ca am avut probleme cu inelele vechi, si nu am alte lansete. Nici nu stau sa imprumut acum lanseta special pt. acest concurs. Eu zic ca nu are legatura schimbatul inelelor atat timp cat nu se aduc modificari lungimii lansetei(sa nu depaseasca 3,90). Daca ai lanseta "custom de serie" facuta de cei de la Century in fabrica sa spunem, iar nu ai voie? Si chiar daca insisti asa mult pe treaba asta ar trebui facuta o categorie separata pt astfel de lansete, dar in niciun caz excluse din prima. Eu in situatia asta trebuie sa ma retrag pt. ca toate lansetele mele sunt "custom". Sper ca ma intelegi si ca nu te-am incurcat in vreun fel, dar abia acum mi-a spus Andrei G. ca nu avem voie cu lansete care au inelele schimbate. Mersi!

Dan Mitranescu
Veteran

Bogdan Dragan scrie:Dane, sincer mie nu mi se pare ok treaba asta cu lansetele custom vs. lansete serie. Eu spre exemplu am schimbat toate inelele la Hi-s-urile mele, din cauza ca am avut probleme cu inelele vechi, si nu am alte lansete. Nici nu stau sa imprumut acum lanseta special pt. acest concurs. Eu zic ca nu are legatura schimbatul inelelor atat timp cat nu se aduc modificari lungimii lansetei(sa nu depaseasca 3,90). Daca ai lanseta "custom de serie" facuta de cei de la Century in fabrica sa spunem, iar nu ai voie? Si chiar daca insisti asa mult pe treaba asta ar trebui facuta o categorie separata pt astfel de lansete, dar in niciun caz excluse din prima. Eu in situatia asta trebuie sa ma retrag pt. ca toate lansetele mele sunt "custom". Sper ca ma intelegi si ca nu te-am incurcat in vreun fel, dar abia acum mi-a spus Andrei G. ca nu avem voie cu lansete care au inelele schimbate. Mersi!
Bogdan , toata munca mea si toata investitia Hakuyo in acest concurs se regaseste in "informatia" pe care o oferim pescarilor in alegerea echipamentului .
Daca aceasta informatie nu se bazeaza pe produse de serie , accesibile oricui , degeaba o mai dam ...

In situatia in care pe lansetele tale pozitia inelelor nu este mult diferita de varianta de serie nu este o problema . Inele mai bune ( mai usoare , mai subtiri ) oricum nu ai pus pentru ca Hi-s-ul are deja inele de maxima calitate . Tu ai remediat un defect , nu ai imbunatatit lanseta .

Problema directa se pune la lansetele ieftine care se pot imbunatatii prin schimbarea inelelor , dar atunci nu mai sunt ieftine ... :wink:

P.S. poti sa vii cu Hi-s -ul tau .

Dan Mitranescu
Veteran

Andrei G scrie:Sper sa tina vremea cu noi. Joi si vineri se anunta precipitatii insemnate. O sa fie namolul pe camp de juma' de metru.
Pe terenul vizat nu este noroi .

Dan Mitranescu
Veteran

Concursul se tine la data stabilita , 17.02.2013 .

Locatia este cea de anul trecut :
- Soseaua Bucuresti - Alexandria
- In Bragadiru la sensul giratoriu se face la dreapta catre comuna Clinceni ( 3km )
- In Clinceni ,in intersectia unde avem pe dreapta Politia Clinceni, se face la stanga pe Soseaua Ordoreanu pana se ajunge la locul concursului. ( 1,5 Km ) .Sunt in total 8 Km de la Centura Bucuresti si pana la locatie.

Coordonate GPS : 44.22.14 N si 25.55.21 E

Adunarea la ora 9 . Concursul incepe dupa intocmirea listelor finale , maxim la ora 10 .

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Dan Mitranescu scrie:
Andrei G scrie:Sper sa tina vremea cu noi. Joi si vineri se anunta precipitatii insemnate. O sa fie namolul pe camp de juma' de metru.
Pe terenul vizat nu este noroi .
Cred ca dupa ploiile astea o sa fie mocirla nu noroi :)
WLC Carp Club

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dane, o lista finala avem ? Ca mai sunt 37 de ore pana la inceputul concursului ! (si 40 de ore pana la startul gratarului.. :D )

Nu de alta, dar vreau sa vad si eu daca exista pescari neseriosi, care s-au inscris apoi s-au dat la fund.... :roll: Sau poate ma insel eu si sunt toti seriosi si parolisti ! :mrgreen: :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Dane, o lista finala avem ? Ca mai sunt 37 de ore pana la inceputul concursului ! (si 40 de ore pana la startul gratarului.. :D )

Nu de alta, dar vreau sa vad si eu daca exista pescari neseriosi, care s-au inscris apoi s-au dat la fund.... :roll: Sau poate ma insel eu si sunt toti seriosi si parolisti ! :mrgreen: :wink:
Am confirmarea telefonica a multor pescari ,pe care ii cunosc personal, ca vor veni , dar inca nu pot sa ii trec ca "achitati" .
Important este ca premiile se dau indiferent cati concurenti se strang .Am garantia asta ...
Oricum am mai spus : Daca cineva nu poate sa vina la concurs si a platit taxa i se restituie taxa integral.

Alta problema am eu ... Vreau sa mai caut maine , in zona respectiva , un teren cat mai practicabil .

P.S. De gratar se pregateste Colonelu' Borcan de acum o saptamana. Si-a facut si slogan : "Ia un mic de la Borcan ca sa arunci ca Iohann" :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ar fi buna o pajiste....adica un islaz ! Genul ca la Moara Vlasiei sus, pana in padure...... :wink: Ar fi o solutie, vedem si balta , stim si drumul, se ajunge si pe orice vreme... :D

Colonelul Borcan ptr noi este un fel de Benny Hill doi ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”