Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Bogdan , toata munca mea si toata investitia Hakuyo in acest concurs se regaseste in "informatia" pe care o oferim pescarilor in alegerea echipamentului .Bogdan Dragan scrie:Dane, sincer mie nu mi se pare ok treaba asta cu lansetele custom vs. lansete serie. Eu spre exemplu am schimbat toate inelele la Hi-s-urile mele, din cauza ca am avut probleme cu inelele vechi, si nu am alte lansete. Nici nu stau sa imprumut acum lanseta special pt. acest concurs. Eu zic ca nu are legatura schimbatul inelelor atat timp cat nu se aduc modificari lungimii lansetei(sa nu depaseasca 3,90). Daca ai lanseta "custom de serie" facuta de cei de la Century in fabrica sa spunem, iar nu ai voie? Si chiar daca insisti asa mult pe treaba asta ar trebui facuta o categorie separata pt astfel de lansete, dar in niciun caz excluse din prima. Eu in situatia asta trebuie sa ma retrag pt. ca toate lansetele mele sunt "custom". Sper ca ma intelegi si ca nu te-am incurcat in vreun fel, dar abia acum mi-a spus Andrei G. ca nu avem voie cu lansete care au inelele schimbate. Mersi!
Pe terenul vizat nu este noroi .Andrei G scrie:Sper sa tina vremea cu noi. Joi si vineri se anunta precipitatii insemnate. O sa fie namolul pe camp de juma' de metru.
Cred ca dupa ploiile astea o sa fie mocirla nu noroiDan Mitranescu scrie:Pe terenul vizat nu este noroi .Andrei G scrie:Sper sa tina vremea cu noi. Joi si vineri se anunta precipitatii insemnate. O sa fie namolul pe camp de juma' de metru.
Am confirmarea telefonica a multor pescari ,pe care ii cunosc personal, ca vor veni , dar inca nu pot sa ii trec ca "achitati" .Vladut Mateianu scrie:Dane, o lista finala avem ? Ca mai sunt 37 de ore pana la inceputul concursului ! (si 40 de ore pana la startul gratarului..)
Nu de alta, dar vreau sa vad si eu daca exista pescari neseriosi, care s-au inscris apoi s-au dat la fund....Sau poate ma insel eu si sunt toti seriosi si parolisti !
![]()