Bravo Nicusor, Maxx, Luci si restul. Multumesc pentru ca m-ati lasat sa va intrec.
P.S. Poate la anul castig si eu.. daca nu mai apare vreo surpriza din spate. M-am saturat de locul 2 si 3, mai stati si voi acasa

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu stiu cum o vezi tu, dar mie mi se pare in reluare rau. Mai avem mult pana departecarbocalm scrie:Ce executie poate sa aiba Silviu Florescu
Din punctul meu de vedere ,amatoricesc, este tehnica inaintea fortei.silviu_florescu scrie:Nu stiu cum o vezi tu, dar mie mi se pare in reluare rau. Mai avem mult pana departecarbocalm scrie:Ce executie poate sa aiba Silviu Florescu
Multumesc, mtx class, ultegra xsc 10000 , sufix tritanium 0.25, plumb in line 130giulixa scrie:felicitari Mihai Turiac!
ce ansamblu ai folosit?
Nobody knows.carbocalm scrie:Nu vrea sa imi spuna nimeni cu ce a fost imbracat Dan Aron la casting ?
Ideea era sa invatam de la cei mai buni si vroiam sa il identific printre aruncatori.cristian505ro scrie:Nobody knows.carbocalm scrie:Nu vrea sa imi spuna nimeni cu ce a fost imbracat Dan Aron la casting ?
Nu haina-l face pe om.
Filmulețul Nr 3, min 4.07.carbocalm scrie:Nu vrea sa imi spuna nimeni cu ce a fost imbracat Dan Aron la casting ?