Domnilor,
A mai ramas foarte putin timp pana la desfasurarea concursului.Va reamintesc perioada, 20-23 Septembrie la Darvari.
S-a hotarat limitarea numarului de echipe participante la 42 pe 3 sectoare.Taxa de participare 1000 RON.
Cum deja sunt 30 de inscrisi inseamna ca au mai ramas doar 12 locuri.
Participantii din provincie sunt rugati sa achite taxa prin mandat postal la Ceausu Iulian, Str.Navigatiei, Nr.30, Sector 1, Bucuresti
Pentru bucuresteni exista urmatoarele variante de achitare a taxei :
- Clubul Pelicanul - Dl. Victor Oana – 0744.630.226
- Clubul Pescarilor- Soseaua Iancului Nr.19
- Dan Cotelici – Maria Rosetti, No.31 (sunati in prealabil la 0745.440.653)
Regulamentul ramane acelasi iar distributia premiilor daca se vor ocupa toate locurile este urmatoarea:
La nivelul fiecaruia dintre cele trei sectoare se vor premia :
Locul 1 – 5.500 RON + CUPA
Locul 2 – CUPA
Locul 3 – CUPA
Dintre cei 3 castigatoari de sector, cel care a prins cea mai mare cantitate de peste primeste suplimentar un premiu de 3.000 RON si Trofeul C4E Individual.
Captura concurs – 3000 RON + CUPA
Inscrisi:
1.Valcu Octavian
2. Tanase
3.Cristian Silviu
4.Adi Firimita
5.Victor Serbu
6.Florin Solomon
7.Daniel Dumitrescu
8.Marian Constantin
9.Adi Zarguzon
10.Tite George
11.Dan City Center
12.Baican Mihai
13.Iorgos
14.Iordache Claudiu
15.Nik Manoiu
16.Vali Dumitru
17.Costica Buhac
18.Vali Nedelea
19.Stefan Babita
20.Cosmin Tudor
21.Mihai Pripon
22.Nicu Cioara
23.Sorin Dragoi
24.Lazopolu Bogdan
Ultima oară modificat Mar Sep 18, 2007 12:44 de către dan cotelici, modificat de 11 ori în total.
dan,
cu parere de rau imi anunt neparticiparea la acest concurs. voi face tot posibilul sa trimit pe cineva in locul meu, pentru a nu-ti face greutati.
merci pt intelegere
Desii regret nespus..!!!!poate cel mai mult.!!! neparticiparea la acest individual...Te anunt ca in proportie de 70% nu pot venii pentru ca nu voi fii in tara atunci...!!!
Daca cumva timpul imi va permite te anunt...!!!
Soare...
Indiferent de numarul de participanti, la fondul de premiere se adauga produse in valoare de 4000 RON oferite de un sponsor al carui nume nu poate fi mentionat aici.
In ziua concursului, in functie de numarul de participanti, vom hotara alocarea.
As veni si eu, dar off firar al dracu de job.......intradevar un concurs ceva mai special..........fiecare pe barba lui.....
daca pot veni si eu ...i-l anunt pe d-l Victor maine..daca nu......fire intinse tuturor si fie ca cel mai bun sa castige..."plumbul de aur"