In acest caz de ''tentativa de frauda ''se nasc mai multe intrebari si anume 1 La acel concurs i-au fost oferite in prima faza 5 MILIOANE ,in a doua faza 10 MILIOANE ,in a treia faza 20 MILIOANE ,iar in ultima faza UN PORC[ SI O SUMA DE BANI ].
Stiind ca la concurs au fost 4 ARBITRI SI 2 OBSERVATORI PE SECTOR ,cat ar fi revenit fiecarui arbitru si observator impartind acea suma de bani ,DAR SI MAI IMPORTANT ''CUM AR FI FOST IMPARTIT PORCUL ''
2 Oare ar fi putut ''UN SINGUR ARBITRU ''sa influenteze rezultatul final in ULTIMA ORA DE CONCURS ,fara asentimentul celorlalti arbitri si observatori si vecini ???????????????????? SIGUR NU
3 NU CRED CA CINEVA DINTRE CONCURENTI SI ARBITRII AR FI RISCAT CEVA SERIOS TINAND CONT DE INCARCATURA DEOSEBITA A CONCURSULUI DUPA CE ECHIPA ''CLUBUL PESCARILOR ''A FOST ELIMINATA IN ACEL CONCURS ,CAT SI REGULAMENTULUI FOARTE DRASTIC DE LA ACEA COMPETITIE .
Nu vreau sa se interpreteze din postarea mea ca a-si lua apararea lui TITE ,nu am nici un interes ,nu face parte din PELICANUL [I-L CRED PE HAMUDE REFERITOR LA CE A SPUS DESPRE EL CA AU FOST COECHIPIERI LA ACEL CONCURS ],dar in acest caz eu cred ca ar trebui intrebat SONI ,care este un om care are coloana verebrala si cred ca daca este ceva adevar aici si daca TITE ar fi vorbit serios ,atunci el este omul care ar trebui sa recunoasca acest fapt .
Este usor sa arunci o piatra intr-o fantana iar dupa aceea 100 de oameni sa se chinuiasca sa o scoata fara folos .
Acelasi domn VIOREL DOLOC mai spune in postare ca si MAESTRUL CORNEL ROSIORU A VRUT SA INFLUENTEZE REZULTATUL FINAL DE LA PELICANUL OFERINDUI BAUTURA SI NU MAI STIIU CE .
STIU SIGUR CA NU A FOST ASA ,PENTRU CA EU PERSONAL AM FOST CHEMAT DE CORNEL ROSIORU ,ACESTA FACAND CONTESTATIE CA ECHIPA SENZOR DIN CARE FACEA PARTE COCO SI MIRCEA PESCUIAU IN AFARA STANDULUI LOR ,INCURCANDUL SI RESTRANGANDU-I ARIA DE PESCUIT ,EU PERSONAL PUNANDU-LE MARKAR INTRE STANDURI .
IN ACEST CAZ EU CONSIDER CA TITE A GLUMIT ,IAR VIOREL A LUAT TOTUL IN SERIOS NESTIIND CA SE MAI SI GLUMESTE ,VORBA LUI VAL PANGICA ''PESCARII INAINTE DE FACULTATE AU FACUT SCOALA STRAZII SI MAI FAC SI CATERINCA ''OFERIND UN PORC STIIND CA NU MANANCA DECAT OAIE PUI SI VITA ''PRIETENII STIU DE CE ''SI DACA NU STIU POATE FI INTREBAT NITU DE CE NU MANANCA .
Cred ca lui TITE i-i era mult mai usor sa ofere o VACA decat un PORC ,STIIND CA ESTE DETINATORUL UNEI FERME DE VACI IN COMUNA COMANA DIN JUDETUL GIURGIU ,NEFIIND OBLIGAT SA O CUMPERE NICI MACAR ''IN RATE''