Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Conduita etica si morala a domnului Viorel Doloc nu lasa loc de ''dubii de interpretare ''precum aceea ca ar face jocurile ''Cuiva''sau ca ar dori niscai beneficii materiale din aceste cazuri ,departe de mine gandul de a face cuiva un proces de ''Constiinta''privind interpretarea faptelor sau faptul ca nu stie de ''GLUMA ''luand totul in serios nestiind cand sa faca diferenta dintre o propunere serioasa si una ''LA MISTO''.
In acest caz de ''tentativa de frauda ''se nasc mai multe intrebari si anume 1 La acel concurs i-au fost oferite in prima faza 5 MILIOANE ,in a doua faza 10 MILIOANE ,in a treia faza 20 MILIOANE ,iar in ultima faza UN PORC[ SI O SUMA DE BANI ].
Stiind ca la concurs au fost 4 ARBITRI SI 2 OBSERVATORI PE SECTOR ,cat ar fi revenit fiecarui arbitru si observator impartind acea suma de bani ,DAR SI MAI IMPORTANT ''CUM AR FI FOST IMPARTIT PORCUL ''
2 Oare ar fi putut ''UN SINGUR ARBITRU ''sa influenteze rezultatul final in ULTIMA ORA DE CONCURS ,fara asentimentul celorlalti arbitri si observatori si vecini ???????????????????? SIGUR NU
3 NU CRED CA CINEVA DINTRE CONCURENTI SI ARBITRII AR FI RISCAT CEVA SERIOS TINAND CONT DE INCARCATURA DEOSEBITA A CONCURSULUI DUPA CE ECHIPA ''CLUBUL PESCARILOR ''A FOST ELIMINATA IN ACEL CONCURS ,CAT SI REGULAMENTULUI FOARTE DRASTIC DE LA ACEA COMPETITIE .
Nu vreau sa se interpreteze din postarea mea ca a-si lua apararea lui TITE ,nu am nici un interes ,nu face parte din PELICANUL [I-L CRED PE HAMUDE REFERITOR LA CE A SPUS DESPRE EL CA AU FOST COECHIPIERI LA ACEL CONCURS ],dar in acest caz eu cred ca ar trebui intrebat SONI ,care este un om care are coloana verebrala si cred ca daca este ceva adevar aici si daca TITE ar fi vorbit serios ,atunci el este omul care ar trebui sa recunoasca acest fapt .
Este usor sa arunci o piatra intr-o fantana iar dupa aceea 100 de oameni sa se chinuiasca sa o scoata fara folos .
Acelasi domn VIOREL DOLOC mai spune in postare ca si MAESTRUL CORNEL ROSIORU A VRUT SA INFLUENTEZE REZULTATUL FINAL DE LA PELICANUL OFERINDUI BAUTURA SI NU MAI STIIU CE .
STIU SIGUR CA NU A FOST ASA ,PENTRU CA EU PERSONAL AM FOST CHEMAT DE CORNEL ROSIORU ,ACESTA FACAND CONTESTATIE CA ECHIPA SENZOR DIN CARE FACEA PARTE COCO SI MIRCEA PESCUIAU IN AFARA STANDULUI LOR ,INCURCANDUL SI RESTRANGANDU-I ARIA DE PESCUIT ,EU PERSONAL PUNANDU-LE MARKAR INTRE STANDURI .
IN ACEST CAZ EU CONSIDER CA TITE A GLUMIT ,IAR VIOREL A LUAT TOTUL IN SERIOS NESTIIND CA SE MAI SI GLUMESTE ,VORBA LUI VAL PANGICA ''PESCARII INAINTE DE FACULTATE AU FACUT SCOALA STRAZII SI MAI FAC SI CATERINCA ''OFERIND UN PORC STIIND CA NU MANANCA DECAT OAIE PUI SI VITA ''PRIETENII STIU DE CE ''SI DACA NU STIU POATE FI INTREBAT NITU DE CE NU MANANCA .
Cred ca lui TITE i-i era mult mai usor sa ofere o VACA decat un PORC ,STIIND CA ESTE DETINATORUL UNEI FERME DE VACI IN COMUNA COMANA DIN JUDETUL GIURGIU ,NEFIIND OBLIGAT SA O CUMPERE NICI MACAR ''IN RATE'' :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

adi.oprea

Mesaj de adi.oprea »

oanavictor scrie:Conduita etica si morala a domnului Viorel Doloc nu lasa loc de ''dubii de interpretare ''precum aceea ca ar face jocurile ''Cuiva''sau ca ar dori niscai beneficii materiale din aceste cazuri ,departe de mine gandul de a face cuiva un proces de ''Constiinta''privind interpretarea faptelor sau faptul ca nu stie de ''GLUMA ''luand totul in serios nestiind cand sa faca diferenta dintre o propunere serioasa si una ''LA MISTO''.
In acest caz de ''tentativa de frauda ''se nasc mai multe intrebari si anume 1 La acel concurs i-au fost oferite in prima faza 5 MILIOANE ,in a doua faza 10 MILIOANE ,in a treia faza 20 MILIOANE ,iar in ultima faza UN PORC[ SI O SUMA DE BANI ].
Stiind ca la concurs au fost 4 ARBITRI SI 2 OBSERVATORI PE SECTOR ,cat ar fi revenit fiecarui arbitru si observator impartind acea suma de bani ,DAR SI MAI IMPORTANT ''CUM AR FI FOST IMPARTIT PORCUL ''
2 Oare ar fi putut ''UN SINGUR ARBITRU ''sa influenteze rezultatul final in ULTIMA ORA DE CONCURS ,fara asentimentul celorlalti arbitri si observatori si vecini ???????????????????? SIGUR NU
3 NU CRED CA CINEVA DINTRE CONCURENTI SI ARBITRII AR FI RISCAT CEVA SERIOS TINAND CONT DE INCARCATURA DEOSEBITA A CONCURSULUI DUPA CE ECHIPA ''CLUBUL PESCARILOR ''A FOST ELIMINATA IN ACEL CONCURS ,CAT SI REGULAMENTULUI FOARTE DRASTIC DE LA ACEA COMPETITIE .
Nu vreau sa se interpreteze din postarea mea ca a-si lua apararea lui TITE ,nu am nici un interes ,nu face parte din PELICANUL [I-L CRED PE HAMUDE REFERITOR LA CE A SPUS DESPRE EL CA AU FOST COECHIPIERI LA ACEL CONCURS ],dar in acest caz eu cred ca ar trebui intrebat SONI ,care este un om care are coloana verebrala si cred ca daca este ceva adevar aici si daca TITE ar fi vorbit serios ,atunci el este omul care ar trebui sa recunoasca acest fapt .
Este usor sa arunci o piatra intr-o fantana iar dupa aceea 100 de oameni sa se chinuiasca sa o scoata fara folos .
Acelasi domn VIOREL DOLOC mai spune in postare ca si MAESTRUL CORNEL ROSIORU A VRUT SA INFLUENTEZE REZULTATUL FINAL DE LA PELICANUL OFERINDUI BAUTURA SI NU MAI STIIU CE .
STIU SIGUR CA NU A FOST ASA ,PENTRU CA EU PERSONAL AM FOST CHEMAT DE CORNEL ROSIORU ,ACESTA FACAND CONTESTATIE CA ECHIPA SENZOR DIN CARE FACEA PARTE COCO SI MIRCEA PESCUIAU IN AFARA STANDULUI LOR ,INCURCANDUL SI RESTRANGANDU-I ARIA DE PESCUIT ,EU PERSONAL PUNANDU-LE MARKAR INTRE STANDURI .
IN ACEST CAZ EU CONSIDER CA TITE A GLUMIT ,IAR VIOREL A LUAT TOTUL IN SERIOS NESTIIND CA SE MAI SI GLUMESTE ,VORBA LUI VAL PANGICA ''PESCARII INAINTE DE FACULTATE AU FACUT SCOALA STRAZII SI MAI FAC SI CATERINCA ''OFERIND UN PORC STIIND CA NU MANANCA DECAT OAIE PUI SI VITA ''PRIETENII STIU DE CE ''SI DACA NU STIU POATE FI INTREBAT NITU DE CE NU MANANCA .
Cred ca lui TITE i-i era mult mai usor sa ofere o VACA decat un PORC ,STIIND CA ESTE DETINATORUL UNEI FERME DE VACI IN COMUNA COMANA DIN JUDETUL GIURGIU ,NEFIIND OBLIGAT SA O CUMPERE NICI MACAR ''IN RATE'' :lol:
Pentru mai multe detali astept un loc la Pelicanu 2008 :D
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Adi Oprea

ASTA ESTE UN TOPIC FOARTE SERIOS ,UNDE NU ESTE LOC DE CATERINCA SI ''POMANA ''ASA CA DACA AI CEVA DE SPUS ''VOMITA ''SAU DACA STI CEVA ''SI NU AI SPUS ,DE CE NU AI SPUS CAND TREBUIA ???????????????????CA SA SE POATA LUA MASURILE CARE TREBUIAU LUATE ATUNCI PE LOC .

PENTRU CINE NU STIE ,ADI OPREA A FOST PARTENERUL LUI VIOREL DOLOC LA CUPA PELICANUL 2007 . :!: :!: CA ARBITRU .
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 22:38 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
HAIDETI FRATILOR .....SA INCEAPA ......MORISCA

ROG TOTI ARBITRII CARE AU PRIMIT OFERTE PE CARE LE-AU REFUZAT ................SAU NU .........SA INCEAPA SA DEA NUME .............POATE ASA VOM AJUNGE SI LA CRAP LA ''MOMENTUL ADEVARULUI ''CA DE ZVONURI ..............NU AM DUS LIPSA .
DEASEMENI ROG SI CONCURENTI CARE AU FOST ISPITITI DE ARBITRII SA INCEAPA SA DEA NUME ,PENTRU CA PROBABIL AU FOST SI CAZURI DE ASTEA .
@ADI OPREA

CRED CA ASTA TREBUIA SA CITEZI,NU CE AI CITAT TU SI SA INCERCI ''O MILOAGA ''

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Viorel Doloc

se pare ca fara sa vreau, te-am facut un fel de erou, totusi, nu vreau sa te mai supar si-mi pare sincer rau ca am intervenit, dar trebuie facuta o specificare: lingau nu este totuna cu incoruptibil, iar postarea pe care ai facut-o la inceputul topicului reflecta prea multa adulatie la adresa unui grup restrans de pescari si chestia asta nu mi-a dat pace... :lol:

in rest, sincere felicitari pentru atitudinea ta, mai ales ca ai dat in vileag exact omul care a tinut mortis ca echipa mea sa fie eliminata...si-a dat probabil seama imediat de oportunitate si a tinut-o leandra. Si ca un om integru, asa cum dovedesti ca esti, ar trebui sa duci dezvaluirile pana la capat si sa dai nume si de la celalalt concurs...numai bine si fir intins la CC de anul viitor
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Alta poveste, acelasi interpret TITE ! :evil:

Referitor la arbitrii, este foarte greu sa gasesti oameni cu coloana vertebrala si harnici, nu vedeti ca acum sunt numai pensionari sau betivi ?
Acolo e problema, ca oameni astia fac asta de foame, chiar nu mai sunt pescari de crap pasionati, sa faca asta din pasiune ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iata, este a doua oara cand se demonstreaza ca domnul Tite George nu isi joaca corect sansele.... Exista si fapta 3, petrecuta in primavara la Tancabesti la Open 25.000, dar din pacate nu pot sa o demonstrez, arbitrii de acolo dormeau la ora aia, probabil ....in semn de revolta ca primesc prea putin bani ! :oops:
Viorele , felicitari, ai demonstrat ca esti un om cu coloana vertebrala...De aceea , te rog sa povestesti si ce ti s-a intamplat la darvari, referitor la lupta Fisela-Senzor(Coco), asta ca sa le faci pe plac "prietenilor" nostrii dragi V. Oana si C. Serbu.... :cry:

@cornelserbu

Citez : "postarea pe care ai facut-o la inceputul topicului reflecta prea multa adulatie la adresa unui grup restrans de pescari si chestia asta nu mi-a dat pace... "

Nu mai comentez, dar nu inteleg de unde atata boala...poate de le frigul de afara... :roll: sau de la ploaie... :roll: :cry:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

te credeam mai cu simtul umorului, domnule Vladut Mateianu...sau nu mai vezi iconitele ????

gandestete bine si reformuleaza...scoate-ma dintre gilimelele ale ca nu stiu ce-ti fac... :lol:
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 22:15 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu poate am cel mai mult simt al umorului, dar de data asta nu a fost vorba de gluma, ! Si daca a fost, nu imi face placere sa asist cum jignesti un om doar ptr simplul motiv ca esti tu invidios ca ne lauda pe noi...

"Cainele moare de drum lung si......." :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

scumpule, trebuia sa-ti dai seama ca nu e invidie, ci doar bun simt...eu din bun simt nu ling pe nimeni in popou...dar tu ma faci prost pe mine fara sa-ti vezi barna din ochi...ce mai, daca asculti numai manele, ai sa vezi pe peste tot numai dusmani si invidiosi de care va trebui sa ai tu "grija" si nu eu, care n-as muri nici macar de drum lung, dapai de grija marelui DESTEPT

nu ma asteptam din partea ta, dar sa sti ca acum nu mai glumesc de loc, daca ma mai jicnesti si daca mai ai mult impresia ca eu nu mai pot de grija ta, te-as ruga sa ma SCUTESTI.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”