INSCRIERI CN TINERET 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: INSCRIERI CN TINERET 2010

Mesaj de Genes Florin »

Madalin 88 scrie:eu am dus un concurs de 48 de ore singur cu 4 lansete ..nu pot sa descriu senzatia cand te afli cu o lanseta in mana in drill si vezi swingerul la alta lanseta cum se ridica in sus ...iar ptr un pescar de 14-16 ani eu zic ca lucrul asta chiar l-ar impinge si mai mult spre a invata sa pescuiasca si sa nu se apuce de altceva ....
Nu stiam cine esti, acum mi-am dat seama.
vezi ca esti cel mai mare mincinos, concursul la care ai fost a fost organizat de Clubul HOOK iar tu ai facut echipa cu Adin, :lol: :lol: sa nu mai zic ca ati picat pe cel mai bun loc de pe balta si ai terminat dupa locul 5.
Pun pariu ca nu ai sa mergi la acest concurs, nu din cauza banilor, din cauza neindemanari tale, ai doua manini stangi :lol: :lol: :lol: .
Nu te mai baga in seama cu lumea ca tu nu ai terminat cu bombele :lol: :lol: si monturi cu 3 carlige.
Zau asa ca esti depasit.
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Nu va faceti griji in privinta individului, este praf. :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Genes Florin scrie:
Madalin 88 scrie:eu am dus un concurs de 48 de ore singur cu 4 lansete ..nu pot sa descriu senzatia cand te afli cu o lanseta in mana in drill si vezi swingerul la alta lanseta cum se ridica in sus ...iar ptr un pescar de 14-16 ani eu zic ca lucrul asta chiar l-ar impinge si mai mult spre a invata sa pescuiasca si sa nu se apuce de altceva ....
Nu stiam cine esti, acum mi-am dat seama.
vezi ca esti cel mai mare mincinos, concursul la care ai fost a fost organizat de Clubul HOOK iar tu ai facut echipa cu Adin, :lol: :lol: sa nu mai zic ca ati picat pe cel mai bun loc de pe balta si ai terminat dupa locul 5.
Pun pariu ca nu ai sa mergi la acest concurs, nu din cauza banilor, din cauza neindemanari tale, ai doua manini stangi :lol: :lol: :lol: .
Nu te mai baga in seama cu lumea ca tu nu ai terminat cu bombele :lol: :lol: si monturi cu 3 carlige.
Zau asa ca esti depasit.
Il poti declara pescar cu acte in regula...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Madaline, esti nerusinat rau, stie lumea ce varsta ai. Esti cel mai mare MINCINOS.
14-16 ani :lol: :lol: :lol: poate 14+8 :lol: :lol:
Balta Puiesti

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

multumesc frumos de laude florine ..in viziunea ta poate sunt praf ptr ca nu am participat la atatea concursuri ca tine si ca nu am stat langa atatia oameni cu experienta in pescuit ca si tine ....in leg cu bombele si monturile de crap cu 3 carlige nu mai dau cu ele de 2 ani jumate ..nu stiu de ce nu poti sa ma lasi in pace ..si mai ales nu stiu de ce nu ma inghiti ??ca nu tiam facut nimic ...in privinta concursului organizat de tine ..si multa lume mia zis nu ala e cel mai bun loc de pe balta si nici anul trecut ala nu a fost stand de locul 1 ....chiar si alin a recunoscut ca am dus concursul singur ....dar la chestia asta nu m-am referit ca as fii eu vreun mare pescar ..ma refeream ca as rezista 48 de ore cu 4 lansete ..in rest numai bine !!
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Madalin 88 scrie:multumesc frumos de laude florine ..in viziunea ta poate sunt praf ptr ca nu am participat la atatea concursuri ca tine si ca nu am stat langa atatia oameni cu experienta in pescuit ca si tine ....in leg cu bombele si monturile de crap cu 3 carlige nu mai dau cu ele de 2 ani jumate ..nu stiu de ce nu poti sa ma lasi in pace ..si mai ales nu stiu de ce nu ma inghiti ??ca nu tiam facut nimic ...in privinta concursului organizat de tine ..si multa lume mia zis nu ala e cel mai bun loc de pe balta si nici anul trecut ala nu a fost stand de locul 1 ....chiar si alin a recunoscut ca am dus concursul singur ....dar la chestia asta nu m-am referit ca as fii eu vreun mare pescar ..ma refeream ca as rezista 48 de ore cu 4 lansete ..in rest numai bine !!
Nu am nimic personal, dar nu mai minti si dezinforma si fi sincer cu tine.
Iti place sa traiesti in minciuna, da na esti mic si tu :lol: :lol: :lol: ..........
Cat despre participarea la concursuri, tu ai decat unu, asta de pe balastiera, dar hai ca nu mai vreau sa spun mai multe, nu meriti inportanta.
Cere-ti scuze oamenilor cu care ai intrat in polemici si fi putin mai sincer. :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Am simtit eu ceva miros de forfacuri din obor :))).

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

as cere scuze dar nu vad pe cine am informat gresit si pe cine am mintit sau deranjat...este cineva ?
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Madalin 88 scrie:as cere scuze dar nu vad pe cine am informat gresit si pe cine am mintit sau deranjat...este cineva ?

Sa fie bine , ca sa nu fie rau..cum zic!!! Daca ti-e frica de lup nu intri in padure . :lol: :lol:
Pescar de rând

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Florine...te vad interesat ... ne bagam la juniori si noi ? :D :D :D daca ne adunam varstele si le impartim la 3 ne incadram si noi :D :D :D
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”