INSCRIERI CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: INSCRIERI CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI Sarulesti

Mesaj de andrei vladeanu »

atunci mai adaug si eu o categorie

pusti cu tupeu, imprieteniti cu pescarii, care mai nou se simt foarte deranjati de faptul ca cineva le aduce aminte (public) ca si-au manifestat intentia de a participa la un concurs, participare pe care au si garantat-o (in privat, la telefon).

si fac comparatii cu bancile, care publica listele de datornici, si apoi se retrag teatral de la concurs.

nu realizeaza ca in fond raman tot niste pusti care datoreaza. cuvant.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

fac parte din viata si astea. eu nu cred ca cineva din lista de mai sus NU VREA sa mai vina. e un concurs pe Sarulestia un pret rezonabil. nu si-a pus nimeni numele acolo sa se sfle in treaba.

TEPARI sunt domnu' Vladeanu printre noi ..dar nu sunt cei de pe lista de mai sus ..sunt cei care INSEALA, fac INSELATORII PREMEDITATE. Mai multa atentie la cuvinte grele, mai ales cand sunt folosite in conjuctie cu o LISTA mare de pescari colegi de-ai vostri ...sa nu zic clienti.
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@andrei i

andrei, eu zic ca gresesti. sunt oameni pe lista de mai sus care nu au avut niciodata in cap participarea...sau inscris doar asa, ca da bine..... candva o sa intelegi tu si de ce....

in alta ordine de idei, lasa moarta treaba cu clientii, pe noi nu prea ne-au interesat concesiile de-a lungul timpului si nici nu alergam sa pupam un om in popou doar ptr ca este "client".... deci, te rog si eu pe tine sa fi mai atent la exprimare...

iar referitor la raspunsul tau catre andrei, care sunt cuvintele "grele" folosite, ca eu nu reusesc sa-mi dau seama !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie: . Mai multa atentie la cuvinte grele, mai ales cand sunt folosite in conjuctie cu o LISTA mare de pescari colegi de-ai vostri ...sa nu zic clienti.
clienti, zici?
poate la istanbul, acolo unde negustorul sta in pozitia echer, doar-doar cumperi ceva.

daca mi-ai spus la telefon ca esti ca si platit, iar apoi te sucesti (poti sa salvezi situatia si sa gasesti inlocuitori, cum fac mai multi oamnei de onoare), nu conteaza ca esti client, prieten, impresar (geniala vorba asta a lui legio), pescar sau prieten cu pescarii.
nu mai dau 2 bani pe tine.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vladut esti liber sa ai opinii ca oricare dintre noi....esti liber sa-ti pupi sau nu clientii DAR eu unul nu accept sa imi citezi numele intr-o lista si apoi sa arunci cuvinte de tipul tepar!! poate sunt eu mai sensibil ...sau poate consider ca nu da bine undeva candva.
sau tu chiar ma consideri tepar pe mine?
si daca pe mine nu...sunt curios ce zic ceilalti din aceasta lista.
Milionar excentric

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Andrei I scrie: . Mai multa atentie la cuvinte grele, mai ales cand sunt folosite in conjuctie cu o LISTA mare de pescari colegi de-ai vostri ...sa nu zic clienti.
clienti, zici?
poate la istanbul, acolo unde negustorul sta in pozitia echer, doar-doar cumperi ceva.

daca mi-ai spus la telefon ca esti ca si platit, iar apoi te sucesti (poti sa salvezi situatia si sa gasesti inlocuitori, cum fac mai multi oamnei de onoare), nu conteaza ca esti client, prieten, impresar (geniala vorba asta a lui legio), pescar sau prieten cu pescarii.
nu mai dau 2 bani pe tine.
sper ca vorbesti la modul general si nu vorbesti aici de mine in special
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

eu cred ca tu nu prea ai ce face pe la munca, altfel nu inteleg de ce ti neaparat sa te certi cu cineva....

eu am treaba, asa ca o sa fiu scurt. exista o lista. pe care oamenii s-au inscris benevol. ei bine, cipica a cerut ca fiecare sa confirme sau sa infirme participarea. EU consider ca cei care nu au bunul simt sa faca asta SUNT TEPARI. punct.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie: sper ca vorbesti la modul general si nu vorbesti aici de mine in special
pai normal.
in ceea ce te priveste, as putea chiar spune ca esti om de onoare. anul trecut la carp show mi-ai confirmat verbal participarea, iar apoi te-ai dat peste cap sa faci lot. si ai facut.

inca o data.
cipica a repostat o lista pentru care nu trebuie sa se supere nimeni. a rugat lumea sa confirme sau sa infirme. asta e.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Andrei I scrie: sper ca vorbesti la modul general si nu vorbesti aici de mine in special
pai normal.
in ceea ce te priveste, as putea chiar spune ca esti om de onoare. anul trecut la carp show mi-ai confirmat verbal participarea, iar apoi te-ai dat peste cap sa faci lot. si ai facut.

inca o data.
cipica a repostat o lista pentru care nu trebuie sa se supere nimeni. a rugat lumea sa confirme sau sa infirme. asta e.
nu postarea lui Cipica m-a deranjat ci cea a lui Vladut care si-a permis sa catalogheze pescarii din lista in tepari si oameni pe care te poti baza. asa ceva nu se face...ori numesti punctual teparii ori te abtii.
Vladut am ce face la munca stai linistit...dar acum sunt la priveghi :(
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie:nu postarea lui Cipica m-a deranjat ci cea a lui Vladut care si-a permis sa catalogheze pescarii din lista in tepari si oameni pe care te poti baza. asa ceva nu se face...ori numesti punctual teparii ori te abtii.
aici ai dreptate.
il astept pe vladut sa nominalizeze, apoi zic si eu. tepari.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”