LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
clinci
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Mesaj de clinci »

Cei care vor trage in "B"-uri nici nu mai are rost sa scoata sculele din masina. Mai bine impartiti premiile pe sectoare , altfel nu cred ca veti umple mai mult de un sector.
CPK

0721406017

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Pe langa treaba cu sectoarele, care este pertinenta, eu nu inteleg de ce nu se poate pescui si la bile... Inteleg ca e un concurs popular, dar de ce sa nu fie permisa orice fel de nada (exceptie cea vie evident).

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

Ovidiu Oancea scrie:Pe langa treaba cu sectoarele, care este pertinenta, eu nu inteleg de ce nu se poate pescui si la bile... Inteleg ca e un concurs popular, dar de ce sa nu fie permisa orice fel de nada (exceptie cea vie evident).
Cred ca exprimarea este gresita si ca de fapt este ca se pescuieste SI cu mamaliga,plastice,momitor...lucruri care sunt interzise in anumite concursuri,dar asta nu inseamna canu ai voie cu bile. :!: :?:

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

cred ca premiile la general se acorda la fiecare loc 1 de pe sector
in functie de cantitate
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mamaaaaaaaaaaaaaaaa eu cred ca este o greseala , nu cred ca la incasari de 26.500 eu premiile sa fie doar de 11.000 eu .Domnilor organizatori mai umblati putin la calcule si vedeti unde este greseala . Nu pot sa cred ca o balta cu media la peste de 2,5 kg poate sa coste pentru un concurs 15000 eu .
Cred ca ati vrut sa puneti premii pe sectoare daca tot exista 3 sectoare . Asa ca lamuriti problema si clarificati unde este greseala .

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

nu te panica, restul merge la federatie....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

florian

Mesaj de florian »

popescu59 scrie:Mamaaaaaaaaaaaaaaaa eu cred ca este o greseala , nu cred ca la incasari de 26.500 eu premiile sa fie doar de 11.000 eu .Domnilor organizatori mai umblati putin la calcule si vedeti unde este greseala . Nu pot sa cred ca o balta cu media la peste de 2,5 kg poate sa coste pentru un concurs 15000 eu .
Cred ca ati vrut sa puneti premii pe sectoare daca tot exista 3 sectoare . Asa ca lamuriti problema si clarificati unde este greseala .
nu e nici o greseala,se recupereaza investitia.. :lol: :lol:

stan

Mesaj de stan »

stan marian+parteneri

florian

Mesaj de florian »

Marian Constantin scrie:cred ca premiile la general se acorda la fiecare loc 1 de pe sector
in functie de cantitate
sunt pe toate 3 sectoare

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Aoleu profit suta la suta nu prea am auzit de asa ceva in concursurile de pescuit .Eu unul nu cred ca se vor tine aceste concursuri pe Corbu . Nu vad eu 75 de echipe de pescari de prin zona care sa participe la aceste concursuri .Si cu citi vor fi mai putin concurenti cu atit se va diminua premierea NICI DECUM PROFITUL ORGANIZATORULUI. :lol: :lol: Mai ales ca exact in acele perioade sunt alte concursuri la care s-au inscris majoritatea pescarilor .Oricum la cit profit ramine organizatorilor mi se pare de necrezut .Da stit exista o vorba , nu este ...... cine cere ..... este cine plateste .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”