Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cred ca exprimarea este gresita si ca de fapt este ca se pescuieste SI cu mamaliga,plastice,momitor...lucruri care sunt interzise in anumite concursuri,dar asta nu inseamna canu ai voie cu bile.Ovidiu Oancea scrie:Pe langa treaba cu sectoarele, care este pertinenta, eu nu inteleg de ce nu se poate pescui si la bile... Inteleg ca e un concurs popular, dar de ce sa nu fie permisa orice fel de nada (exceptie cea vie evident).
nu e nici o greseala,se recupereaza investitia..popescu59 scrie:Mamaaaaaaaaaaaaaaaa eu cred ca este o greseala , nu cred ca la incasari de 26.500 eu premiile sa fie doar de 11.000 eu .Domnilor organizatori mai umblati putin la calcule si vedeti unde este greseala . Nu pot sa cred ca o balta cu media la peste de 2,5 kg poate sa coste pentru un concurs 15000 eu .
Cred ca ati vrut sa puneti premii pe sectoare daca tot exista 3 sectoare . Asa ca lamuriti problema si clarificati unde este greseala .
sunt pe toate 3 sectoareMarian Constantin scrie:cred ca premiile la general se acorda la fiecare loc 1 de pe sector
in functie de cantitate