Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
incepi sa vorbesti aiurea .dar aici poti spune ce vrei.sa intamplat azi sa fie asa. au fost capat de sector ia ajutat si vantul...iar cu o echipa pe podium nu se face primavera .daca te pricepi la pescuit cum pretinzi. vedeai lucrurile astea.iar diferenta dintre un campion national si mondial este o distanta de la cer la pamant .ex:bayer-steaua .(scuze nu am nimic cu stelisti).popescu59 scrie:.......................
Felicitari tuturor echipelor participante dar in deosebi CARPING-1- ...................
Nae, de ce vrei tu sa fii luat in balon de alti forumisti si sa nu mai postezi iar vreo luna.Acesta a fost un concurs privat pe echipe si nu pe LOTURI la care cei mai buni , in speta Gabi Tomulescu &comp., au castigat si merita toate felicitarile noastre atat ei cat si restul concurentilor.popescu59 scrie:...........................
Felicitari tuturor echipelor participante dar in deosebi CARPING-1.......................
Nu cred ca au fost capat de sector ... din cate vad eu in clasament, ei au fost pe A22 si s-a facut standurile de la A2 la A23 !florinbrasov scrie:.......... au fost capat de sector ............
Cine te recomanda pe tine sa-ti dai cu parerea la toate topicurile ? Experienta competitionala sau talentul ?popescu59 scrie:..........................
Felicitari tuturor echipelor participante dar in deosebi CARPING-1................................