Dan Badarcea scrie:Rep scrie:am scos sacul pestele misca ,l-am pus pe saltea,a mai miscat dintr-o aripioara apoi a murit.![]()
O fi fost ala de l-am bagat eu in stand la CN,in punga cu gheata. A facut infarct de frica ca l-ai recunoscut
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Dan Badarcea scrie:Rep scrie:am scos sacul pestele misca ,l-am pus pe saltea,a mai miscat dintr-o aripioara apoi a murit.![]()
O fi fost ala de l-am bagat eu in stand la CN,in punga cu gheata. A facut infarct de frica ca l-ai recunoscut
![]()
Pai poate dezvolți un pic ....zvonuri sunt multe .....ca suntem si noi oameni de doua ori !!!!!Vladut Mateianu scrie:Si inca o intrebare. In clipa in care un concurent incearca sa ofere bani (spaga, mita, etc) unui arbitru ca sa aiba anumite facilitati( sa nu "vada" un peste mort, sa ii cantareasca fara tara facuta, sa-i bage pesti mari din burta, etc) ce ar trebui facut ?
Si anume, daca este prins arbitrul ca face asa ceva, ce trebuie sa pateasca ?
Daca arbitrul sesiseaza organizatorul ca a primit aceasta propunere, ce ar trebui sa pateasca concurentul in cauza ?
La ce te referi cand zici "jucator" , Dane ?drdan scrie:MARTORI LA CÂNTAR, ca sa se elimine orice suspiciune şi încercare de fraudare........atunci arbitrul nu mai poate judeca decât după regulament dar ce ne facem cand un jucător pescuieşte cum vrea el ......că s-a întâmplat şi acelaşi arbitru nu a putut face nimic......
Ma refer la un membru al unei echipe Vladut atunci cand spun un jucator, dar stiti si voi ce s-a intamplat pe la competitiile desfasurate pe pista de la Corbu, numai ca nimeni nu spune nimicVladut Mateianu scrie:La ce te referi cand zici "jucator" , Dane ?drdan scrie:MARTORI LA CÂNTAR, ca sa se elimine orice suspiciune şi încercare de fraudare........atunci arbitrul nu mai poate judeca decât după regulament dar ce ne facem cand un jucător pescuieşte cum vrea el ......că s-a întâmplat şi acelaşi arbitru nu a putut face nimic......
Eu nu am auzit sa se intample ceva, am facut propunerile ptr a preveni orice posibila abatere...drdan scrie:Ma refer la un membru al unei echipe Vladut atunci cand spun un jucator, dar stiti si voi ce s-a intamplat pe la competitiile desfasurate pe pista de la Corbu, numai ca nimeni nu spune nimicVladut Mateianu scrie:La ce te referi cand zici "jucator" , Dane ?drdan scrie:MARTORI LA CÂNTAR, ca sa se elimine orice suspiciune şi încercare de fraudare........atunci arbitrul nu mai poate judeca decât după regulament dar ce ne facem cand un jucător pescuieşte cum vrea el ......că s-a întâmplat şi acelaşi arbitru nu a putut face nimic......