Iuliane, nu te grabii, ca o data vezi ca mai vin 10 echipepetre iulian scrie:daca mai strangem putin randurile ajungem inapoi la 54

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Iuliane, nu te grabii, ca o data vezi ca mai vin 10 echipepetre iulian scrie:daca mai strangem putin randurile ajungem inapoi la 54
Vladut, tu ai dat deja programul pentru 2010 si ne spui noua sa asteptam cateva zile...oare ce scrie asa de important in avp si noi nu stim ???Vladut Mateianu scrie:Asteptati sa fie publicat anuntul in AVP si pe urma sa inceapa discutiile....nu toata lumea are acces(sau iubeste !) internetul ! deci, putina rabdare.....![]()
PS Cornele, insista te rog sa fie anuntat numele complet al ambilor participanti dintr-o echipa, altfel iar se incepe cu "fara numar".....
care ar fi fost pescarii de elita care ar fi ramas pe dinafara ?Vladut Mateianu scrie:Ca persoana fizica te cred ca ti-e greu, dar ca organizator de etapa trebuie sa te impui.....
Rezerva cateva locuri ptr echipele din tara care doresc sa participe si nu folosesc internetul(de aceea ti-am sugerat sa astepti sa apara AVP).
Altfel risti ca pescari de elita sa ramana pe dinafara, locurile fiind ocupate de pescari care doresc sa pescuiasca 4 zile pe Hobaia cu 250 lei......![]()
![]()
PS Clubul Senior Crap, a anuntat programul 2010 ptr ca acest aspect denota profesionism. Dar nu uita ca acestea sunt concursuri private, cu taxa , la care fiecare este liber sa aleaga daca participa sau nu.
Cornelush, corecte ambele variante inroshite...m-a sunat Pruteanu, de dincolo...,si asa a zis.cornelserbu scrie:care ar fi fost pescarii de elita care ar fi ramas pe dinafara ?Vladut Mateianu scrie:Ca persoana fizica te cred ca ti-e greu, dar ca organizator de etapa trebuie sa te impui.....
Rezerva cateva locuri ptr echipele din tara care doresc sa participe si nu folosesc internetul(de aceea ti-am sugerat sa astepti sa apara AVP).
Altfel risti ca pescari de elita sa ramana pe dinafara, locurile fiind ocupate de pescari care doresc sa pescuiasca 4 zile pe Hobaia cu 250 lei......![]()
![]()
PS Clubul Senior Crap, a anuntat programul 2010 ptr ca acest aspect denota profesionism. Dar nu uita ca acestea sunt concursuri private, cu taxa , la care fiecare este liber sa aleaga daca participa sau nu.
pentru anuntarea concursurilor, toata lumea foloseste internetul
vezi ca ti-am inrosit un cuvat...nu cumva era profesionalism ???
bai, tu te iei dupa mortul ala ?Costel Stanila scrie: Cornelush, corecte ambele variante inroshite...m-a sunat Pruteanu, de dincolo...,si asa a zis.