LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Mesaj de cornelserbu »

petre iulian scrie:daca mai strangem putin randurile ajungem inapoi la 54 :wink:
Iuliane, nu te grabii, ca o data vezi ca mai vin 10 echipe :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

63.Baican Mihai+partener
64.Buturugeanu Mihai+partener

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asteptati sa fie publicat anuntul in AVP si pe urma sa inceapa discutiile....nu toata lumea are acces(sau iubeste !) internetul ! deci, putina rabdare..... :wink:

PS Cornele, insista te rog sa fie anuntat numele complet al ambilor participanti dintr-o echipa, altfel iar se incepe cu "fara numar".....

1.Ionut Nistor-Cornel Nistor
2.Mircea Gheran-Nicu Gaulea
3.Nicusor David-Viorel David
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Asteptati sa fie publicat anuntul in AVP si pe urma sa inceapa discutiile....nu toata lumea are acces(sau iubeste !) internetul ! deci, putina rabdare..... :wink:

PS Cornele, insista te rog sa fie anuntat numele complet al ambilor participanti dintr-o echipa, altfel iar se incepe cu "fara numar".....
Vladut, tu ai dat deja programul pentru 2010 si ne spui noua sa asteptam cateva zile...oare ce scrie asa de important in avp si noi nu stim ??? :D

toti spun ca pina la 01.04. nominalizeaza partenerul...mie greu sa impun asa ceva unora ca buhac sau rudeanu, nu crezi ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ca persoana fizica te cred ca ti-e greu, dar ca organizator de etapa trebuie sa te impui.....
Rezerva cateva locuri ptr echipele din tara care doresc sa participe si nu folosesc internetul(de aceea ti-am sugerat sa astepti sa apara AVP).
Altfel risti ca pescari de elita sa ramana pe dinafara, locurile fiind ocupate de pescari care doresc sa pescuiasca 4 zile pe Hobaia cu 250 lei...... :wink: :oops:

PS Clubul Senior Crap, a anuntat programul 2010 ptr ca acest aspect denota profesionism. Dar nu uita ca acestea sunt concursuri private, cu taxa , la care fiecare este liber sa aleaga daca participa sau nu.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Ca persoana fizica te cred ca ti-e greu, dar ca organizator de etapa trebuie sa te impui.....
Rezerva cateva locuri ptr echipele din tara care doresc sa participe si nu folosesc internetul(de aceea ti-am sugerat sa astepti sa apara AVP).
Altfel risti ca pescari de elita sa ramana pe dinafara, locurile fiind ocupate de pescari care doresc sa pescuiasca 4 zile pe Hobaia cu 250 lei...... :wink: :oops:

PS Clubul Senior Crap, a anuntat programul 2010 ptr ca acest aspect denota profesionism. Dar nu uita ca acestea sunt concursuri private, cu taxa , la care fiecare este liber sa aleaga daca participa sau nu.
care ar fi fost pescarii de elita care ar fi ramas pe dinafara ?

pentru anuntarea concursurilor, toata lumea foloseste internetul

vezi ca ti-am inrosit un cuvat...nu cumva era profesionalism ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

cornelserbu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Ca persoana fizica te cred ca ti-e greu, dar ca organizator de etapa trebuie sa te impui.....

care ar fi fost pescarii de elita care ar fi ramas pe dinafara ?

pentru anuntarea concursurilor, toata lumea foloseste internetul

vezi ca ti-am inrosit un cuvat...nu cumva era profesionalism ??? :D
Cornelush, corecte ambele variante inroshite...m-a sunat Pruteanu, de dincolo...,si asa a zis. :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Benedek Ottilo - Sipos Ernest ( Sf. Gheorghe - echipa de la Tata Nitu )
<°))))))><
><((((((°>

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Costel Stanila scrie: Cornelush, corecte ambele variante inroshite...m-a sunat Pruteanu, de dincolo...,si asa a zis. :lol:
bai, tu te iei dupa mortul ala ? :D
iti zic eu, ori profesionalism, ori profesionisti...acum m-a sunat Graur :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

daca sunteti cuminti :D :D :D , maine bagam llista aranjata frumos si spunem si cine a achitat deja

pentru cont, din pacate voi da unul personal, fiindca nu am cont pe clubul sportiv si mi-e foarte greu sa adun toti cei 12 membrii fondatori.
va fi insa un cont a caror extrase vor putea fi vazute de oricine la orice ora
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”