LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Bonto
Puncte: 0

Re: LISTA INSCRIERI etapa I-a BIG FISH - Hobaia

Mesaj de Vali Bonto »

Vladut Mateianu scrie: Intre timp a aparut si AVP si vedem ce echipe se mai baga.....eu continui sa sustin varianta cu nr. limitat de echipe per club.(5 echipe)
Si eu cred ca asta va fi rezolvarea...cu individualul se va ajunge in curand la peste 100 de echipe.
Ce se intampla in situatia asta ?
In conditiile in care cluburile vor fi singurele care pot inscrie echipe atunci ele vor face pre-selectiile respective intre membrii clubului si astfel vor ajunge sa participe cele mai valoroase loturi si se va rezolva si actuala criza...
Altfel ne invartim in jurul cozii..... :roll:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Asta este cea mai buna varianta si din punctul meu de vedere. Numar de echipe limitat pentru fiecare club in parte.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

exista posibilitatea ca 20 de cluburi sa revendice locuri.
20 x 5 = 100
The One Team

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Din cate am inteles din discutiile purtate pana acum sunt 13 cluburi cu atestat.Daca am fii limitat echipele per club la 4(la cinci era deja peste) ar fi insemnat 52 de echipe.Era OK dar ce te faci cu ceilalti???Independenti +echipele din cluburile respective care nu au avut loc.Daca eu ca si club, nu am timp sa fac un concurs intern si sa inscriu doar 4 echipe, in conditiile in care vor sa vina 14 echipe ce fac atunci?Trag la sorti,las hazardul sa hotarasca cine reprezinta clubul?Ca sa nu mai spun ca pot sa mai apara cel putin 5 cluburi si sa vezi "Neicusorule"atunci lupte.Haideti sa lasam lista deschisa si sa vedem atunci cand o inchidem cati vor fi si ce hotarari luam de comun acord cu toti.Razvan Dobrescu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Exista si aceasta posibilitatea Andrei, sa apara peste noapte n-cluburi surori ale altor cluburi. :?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornelserbu scrie:@ Vali Vesa
uite o postare de-a mea de pe alt topic, poate te mai calmeaza... :D
Cornele, nu inteleg de ce crezi tu ca sunt "nelinistit". Am inteles ca lista ramane deschisa pana la 01.04. Si plata la fel, banuiesc. Poti sa confirmi? Dupa care organizatorii vor lua o hotarare. Am intrebat daca sunt noutati ca vad ca se agita lumea cu "liste de platitori", si nu vreau sa rama de caruta :lol: Stiu ca stresul e mare, dar nu te mai razbuna pe mine :(
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vali Vesa

esti mortal :lol:

stai linistit ca nu ramai de caruta...esti inscris pe lista, probabil vei si plati si atunci 100% vei participa la cn

unii deja au platit, dar asta nu schimba cu nimic lucrurile, plata se va face pana la 01.04.2009

nu ma razbun pe tine...sti ca n-as face-o, dar tu est cel mai simpatic :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

va rog frumos sa nu mai faceti scenarii si sa incetati cu ideea de limitarea echipelor dintr-un club

parerile si sfaturile le-am cerut mai demult, iar in functie de ele, noi, organizatorii am hotarat sa lasam lista deschisa.

anul asta se va face asa, iar pana la anul sper sa se gaseasca o idee mai buna
Vladut a deschis deja un topic pe tema asta unde am vazut niste pareri pertinente.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Saky

Mesaj de Saky »

crapu1 scrie:Sakalule!!!!!! CE faci?????Pana acum dadeai cu "barda" si acum ?.....silentium.Hai ca ai spus ca sunteti cei mai buni pescari........inscrieti-va ...vi sa dat ocazia sa aratati cat de buni sunteti.Sa nu aud comentarii daca ramaneti "de caruta" Unul din motivele pt. care lista a ramas deschisa a fost clubul vostru, care intre noi fie vorba nu a catadicsit sa participe la nici o sedinta a cluburilor, dar pretenti sunt.....acum aveti sansa sa aratati cine sunteti .Sau vi se pare concurenta prea mare?Razvan Dobrescu
@Crapu111
hai sa iti raspund.

1.Dadeam cu barda ca sa se faca calificari corecte si cat de cat cu sanse egale pentru fiecare Club !
2.Unde ai vazut tu ca as fi scris eu ca noi suntem cei mai buni pescari ?????(eu personal nu o sa particip niciodata la ciortaniada,mie imi place mai mult vanatoarea de pestisori mai mari.
3.La sedinta a fost Catalin Prichici !!Si ce a votat el e perfect si pentru noi !!!
4.Am vreo 4 baieti la mine in Club care s-ar putea sa mearga la calificari,dar numai daca se va vota sistemul 13 x 4 echipe per Club,daca nu sanatate si fir intins va doresc !!
5.Si daca baietii din Arad raman sau nu de ''caruta''aia nu e treaba ta !!! vor munci mai mult la urmatoarele calificari !!!!(omul din greseli invata)
6.Atata timp cat sant Presedinte de Club si fac ceva pentru pescuit si pescarii de pe aici, inseamna ca pot sa am si eu PRETENTIIIIIII !!!!!
7.Tie nu trebuie sa iti demonstram NIMIC !!!!!!!!!!!
8.Totus tu cine esti si ce faci ca eu nu am auzit in viata mea de tine ??????????????????????????.

VIDA IOAN(Sakal)
Presedinte- C.S Crap Arad.
Presedinte- Asociatia Pescarilor de Crap Arad. :!: :!:

Sanatate si mult noroc..................(in viata) !!!!!

crapu1

Mesaj de crapu1 »

@Sacalu!!!!Crezi ca daca tu nu ai auzit in viata ta de mine are vre-o importanta?Ma deranjat tonul tau folosit in majoritatea postarilor si de aceea am fost mai acid.Stai linistit ca si mie imi plac capturile dar intr-o competitie nu cu ele castigi.In ceea ce priveste experienta atat ca pescar cat si competitionala nu cred ca are rost sa discutam asta aici.......mai intreaba ;informeaza-te si ai sa vezi cine sunt.Nu-mi plac oamenii care sunt lipsiti de modestie.........lucru care tie iti lipseste cu desavarsire.Poze cu crapi mari am 4 albume.Tu nu uita ca cele mai bune balti care tin crapi mari sunt in sudul tari nu in vest.Sa auzim numai de bine.Razvan Dobrescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”