crapu1 scrie:Sakalule!!!!!! CE faci?????Pana acum dadeai cu "barda" si acum ?.....silentium.Hai ca ai spus ca sunteti cei mai buni pescari........inscrieti-va ...vi sa dat ocazia sa aratati cat de buni sunteti.Sa nu aud comentarii daca ramaneti "de caruta" Unul din motivele pt. care lista a ramas deschisa a fost clubul vostru, care intre noi fie vorba nu a catadicsit sa participe la nici o sedinta a cluburilor, dar pretenti sunt.....acum aveti sansa sa aratati cine sunteti .Sau vi se pare concurenta prea mare?Razvan Dobrescu
@Crapu111
hai sa iti raspund.
1.Dadeam cu barda ca sa se faca calificari corecte si cat de cat cu sanse egale pentru fiecare Club !
2.Unde ai vazut tu ca as fi scris eu ca noi suntem cei mai buni pescari ?????(eu personal nu o sa particip niciodata la ciortaniada,mie imi place mai mult vanatoarea de pestisori mai mari.
3.La sedinta a fost Catalin Prichici !!Si ce a votat el e perfect si pentru noi !!!
4.Am vreo 4 baieti la mine in Club care s-ar putea sa mearga la calificari,dar numai daca se va vota sistemul 13 x 4 echipe per Club,daca nu sanatate si fir intins va doresc !!
5.Si daca baietii din Arad raman sau nu de ''caruta''aia nu e treaba ta !!! vor munci mai mult la urmatoarele calificari !!!!(omul din greseli invata)
6.Atata timp cat sant Presedinte de Club si fac ceva pentru pescuit si pescarii de pe aici, inseamna ca pot sa am si eu PRETENTIIIIIII !!!!!
7.Tie nu trebuie sa iti demonstram NIMIC !!!!!!!!!!!
8.Totus tu cine esti si ce faci ca eu nu am auzit in viata mea de tine ??????????????????????????.
VIDA IOAN(Sakal)
Presedinte- C.S Crap Arad.
Presedinte- Asociatia Pescarilor de Crap Arad.
Sanatate si mult noroc..................(in viata) !!!!!