LOTURI OPEN 25.000 TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

dan cotelici
Puncte: 0

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie:Stiu Radule, ti-am zis si o repet, te respect atat pe tine ca pescar cat si echipa pe care ti-o faci, oricare ar fi asta ! Ai demonstrat ca meriti...
In schimb de unii ca si papagalul care posteaza mai sus a inceput sa imi fie mila..... :D De ce oare nu intelege ca mai siunt si alte sporturi ? :lol: :wink:
Esti jalnic atat in gandire cat si in exprimare. :lol:
Esti doar un desavarsit manuitor de "periuta".Sefu' era sa ai o scama! :lol:
Ca sa fiu mai clar mie mi-ai demonstrat de cel putin 2 ori ca nu ai cuvant ...asa ca las-o mai moale!
The second best is the first loser!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Stie cineva care mai sunt echipele inscrise la acest concurs ? Cred ca urmare retragerii unor echipe ar trebui facut un alt anunt cu privire la numarul de echipe inscrise - premii - samd . Daca sunt echipa mai putine - poate il facem mai scurt - samd .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Val Pangica jr scrie:Stie cineva care mai sunt echipele inscrise la acest concurs ? Cred ca urmare retragerii unor echipe ar trebui facut un alt anunt cu privire la numarul de echipe inscrise - premii - samd . Daca sunt echipa mai putine - poate il facem mai scurt - samd .
Alooooooo - aude cineva - ceva detalii macar pe telefon - daca nu sunt publice ! :cry:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”