dani dan scrie:cedez loc.detalii pe mp saptamana viitoare.
dani dan scrie:varianta nr 2

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
dani dan scrie:cedez loc.detalii pe mp saptamana viitoare.
dani dan scrie:varianta nr 2
oanavictor scrie:pentru a nu da nastere la suspiciuni echipa noastra propune tragerea la sorti in dimineata concursului iar daca va exista o petrecere aceasta sa aibe loc dupa festivitatea de premiere .
Ce sa știe Cipoc ? Postarea asta este un răspuns la postarea mea de la topicul Serbian Carp Classic toată ziua de ieri ma amenintat ca o sa posteze el despre concurs .cipoc scrie:zvonko scrie:nu are rost sa mai fac deplasarea pentru ca deja se stie castigatorul.nu vreau sa pierd timpul si nervii la acest concurs !
daca se stie macar hai sa il zicem sa il cunoastem toti din timp.
impartaseste cu noi ce stii !
Parerea mea este ca,acest concurs nu a fost absolut niciodata suspectat de faptul ca s-ar fi facut ceva necurat si nici nu cred ca va fi.Meet Carp Company scrie:Arbitru șef pe unul din maluri va fi George Iorga iar pe celălalt mal suntem in discuti cu Calota de la APS cu asta cred ca am spus tot despre seriozitatea din cadrul MCRA.
Stiu Toto ce incearca sa zica , doar ca vroiam sa vad daca ara sange in el de sarb ! Daca tot arunca pisica sa si-o asume .Meet Carp Company scrie:Ce sa știe Cipoc ? Postarea asta este un răspuns la postarea mea de la topicul Serbian Carp Classic toată ziua de ieri ma amenintat ca o sa posteze el despre concurs .cipoc scrie:zvonko scrie:nu are rost sa mai fac deplasarea pentru ca deja se stie castigatorul.nu vreau sa pierd timpul si nervii la acest concurs !
daca se stie macar hai sa il zicem sa il cunoastem toti din timp.
impartaseste cu noi ce stii !
Varianta 2 : fara petrecere de deschidere sau de inchidere, tragerea la sort in dimineata de sase August.
vei vedea in viitor...oricum nu stiu ce te doare ca oricum te lasi de organizare.....Vladut Mateianu scrie:dani dan scrie:cedez loc.detalii pe mp saptamana viitoare.dani dan scrie:varianta nr 2![]()
![]()
te-ai sucit ! vezi ca nu poti fara tancabesti ?