Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

SERBAN_77
Puncte: 0

Re: Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010

Mesaj de SERBAN_77 »

floricel scrie:domnule serban, va bateti joc de banii pescarilor ! daca ati hotarat sa faceti concurs pe balta fara peste in speranta ca va vor ramane bani mai multi dumneavoastra, ce vina avem noi ? acum lasati-o asa si puneti din buzunar diferenta, altfel o sa se ajunga la lucruri urate, nu cred ca ati face fata unui control. iar pescarii care au platit pot sa vina sau nu la concurs, este dreptul lor.ca doar am platit !

vali
Clonelor nu le mai dau socoteala, daca ai fii un pic mai istet ai citi prin forumuri si ai afla istoricul acestui concurs si nu ai mai pune intrebari idioate si nu ai mai face ameninteri inutile.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

matei1971

Mesaj de matei1971 »

SERBAN_77 scrie:
matei1971 scrie:De ce trebuiesc diminuate premiile daca echipele care au PLATIT INTEGRAL nu participa?
Faceti-ma si pe mine sa inteleg!
Este simplu, se stie foarte clar ca la tentativa de la Chiracu 2 am avut o gaura de buget prin acordarea a 2 premii, platirii arbitrilor si a cupelor date, dorind sa gasesc o pista competitiva pentru concurs costul a fost mai mare decat cel prevazut initial. Din acest motiv ma simt fortat sa decurg la asemenea masuri.
Simplu o fi pt dumneata, eu nu inteleg de ce trebuie sa scoateti bani din buzunar daca toate echipele au platit INTEGRAL iar la concurs se prezinta, sa zicem, 3 echipe!
Sa facem un calcul simplu:
24 echipe X 400 lei = 9600lei
15 echipe X 500 lei = 7500lei

Deci aveti incasati de la 39 echipe ACHITAT INTEGRAL suma de 17100lei

Premiile totalizezeaza 800+700+600+500+400+300+500 = 3800 lei

Rezulta o diferenta de 13300 ( 133.000.000 - o suta treizeci si trei milioane lei vechi)! pt plata cupelor, arbitrilor, baltii etc.
Nu vi se pare o suma enorma pt organizarea unui concurs? Pt ce sa mai scoateti bani din buzunar?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

matei1971 scrie:
SERBAN_77 scrie:
matei1971 scrie:De ce trebuiesc diminuate premiile daca echipele care au PLATIT INTEGRAL nu participa?
Faceti-ma si pe mine sa inteleg!
Este simplu, se stie foarte clar ca la tentativa de la Chiracu 2 am avut o gaura de buget prin acordarea a 2 premii, platirii arbitrilor si a cupelor date, dorind sa gasesc o pista competitiva pentru concurs costul a fost mai mare decat cel prevazut initial. Din acest motiv ma simt fortat sa decurg la asemenea masuri.
Simplu o fi pt dumneata, eu nu inteleg de ce trebuie sa scoateti bani din buzunar daca toate echipele au platit INTEGRAL iar la concurs se prezinta, sa zicem, 3 echipe!
Sa facem un calcul simplu:
24 echipe X 400 lei = 9600lei
15 echipe X 500 lei = 7500lei

Deci aveti incasati de la 39 echipe ACHITAT INTEGRAL suma de 17100lei

Premiile totalizezeaza 800+700+600+500+400+300+500 = 3800 lei

Rezulta o diferenta de 13300 ( 133.000.000 - o suta treizeci si trei milioane lei vechi)! pt plata cupelor, arbitrilor, baltii etc.
Nu vi se pare o suma enorma pt organizarea unui concurs? Pt ce sa mai scoateti bani din buzunar?
Mai fa calculele o data, ca poate iti da cu virgula una la mana, calculeaza ca arbitri au fost platiti de doua ori( 1200 + 1200= 2400 RON)i, doua premii de doua ori( locul 1 si 2) adica 1500 RON, in total fac fix 3900 RON, mai sunt 5 cupe si 5 medalii date in plus, placutele cu standuri facute pentru CHIRIACU si nerecuperate, fisele de arbitraj si regulamentele. Daca ai fi organizat macar un concurs stiai ce cheltuieli sunt. In spatele tastaturii toti suntem zmei eu zic sa organizati si voi un concurs si sar putea sa va piara cheful sa o mai faceti a doua oara.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@serban

Eu am organizat peste 30 de concursuri, deci sper ca imi permiti sa-mi dau cu parerea.... :D

Greseala iti apartine, ai acceptat sa faci un concurs pe o balta fara peste doar ptr ca este gratis(sau foarte ieftina) , iar apoi ai comis-o din nou anuland concursul chiar in timpul competitiei.
Dar deja este tardiv, nu mai poti indrepta lucrurile.Totusi, te-as sfatui sa pastrezi premiile anuntate.
Gasesti tu o varianta.

PS Poate il cjhemi pe Maestrul Mitranescu sa dea lectii pescarilor zilnic, dar contracost sa iasa banii de premii.... :D :lol:

PS 2 Lacul Solacolu nu suporta 30 de echipe in regim de concurs. Mai bine faci 2 manse si FINALA ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Vladut Mateianu scrie:@serban

Eu am organizat peste 30 de concursuri, deci sper ca imi permiti sa-mi dau cu parerea.... :D

Greseala iti apartine, ai acceptat sa faci un concurs pe o balta fara peste doar ptr ca este gratis(sau foarte ieftina) , iar apoi ai comis-o din nou anuland concursul chiar in timpul competitiei.
Dar deja este tardiv, nu mai poti indrepta lucrurile.Totusi, te-as sfatui sa pastrezi premiile anuntate.
Gasesti tu o varianta.

PS Poate il cjhemi pe Maestrul Mitranescu sa dea lectii pescarilor zilnic, dar contracost sa iasa banii de premii.... :D :lol:

PS 2 Lacul Solacolu nu suporta 30 de echipe in regim de concurs. Mai bine faci 2 manse si FINALA ! :wink:
Vladut acelst concurs nu l-am fixat eu pe o balta ieftina fara peste, saracul Gabi daca nu se intampla ce sa intamplat cadea el in caapcana asta a orgoliilor si a oamenilor fara demnitate, eu nu am facut altceva decat sa preiau si sa incerc sa finalizez caest concurs in memoria lui Gabita cu resursele din dotare, mai mult de atat nu pot face. Legat de Dan nu ma implica pe mine iar intr-o discutie parca incheiata. Intreruperea concursului am facuto la indemnul participantilor care in a doua zi de concurs deja paraseau balta, atunci am discutat cu ei toti si cu acceptul a peste 35 de participanti am decis intreruperea si reorganizarea la alta data. Eu unul stiu cat am muncit sa duc acest concurs la final si imi asum toate injuriile( din cele peste 30 de concursusri pe care le-ai organizat nu cred ca ai fost vreo data in situatia mea sa iei un car stricat sa pretinzi ca vrei sa il faci mercedes).

PS: Stii ce ma indigneaza cel mai tare, ca eu am vb telefonic cu 90% din participanti si nci unul nu mi-a reprosat nimic ca au inteles situatia dar imi sar in cap persoane care nu au nici o implicare in acest concurs.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Serban, au fost concursuri la care , datorita unor greseli proprii, a trebuit sa scot bani din buzunar ! La o editie a Cupei Cupelor chiar si 50 de milioane ! Dar premiile au ramas nemodificate, nu sunt de vina pescarii....

PS Si nu imi zice mie ca te-ai bagat ca organizator benevol, in conditiile in care aveai zero experienta iar in club erau oameni care mai facusera asa ceva....dar au preferat sa stea deoparte. :wink:
CS SENZOR

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Vladut Mateianu scrie: ....dar au preferat sa stea deoparte. :wink:
Ops. De ce oare?
P: Cand esti mic nestiutor si de buna credinta inca mai crezi ca daca tu esti corect toti sunt la fel. Nu esti primul legat de faza cu benevol mia spuso si cineva in care credeam chiar din fostul meu club, mi sa spus ca nu am vrut sa impart bani cu altcineva si de aia nu am cerut ajutor " clubului". Si ca sa pun capat acestui discurs enorm beneficul meu financiar a fost de 2000 ROn, din care poti calcula si tu 6 sau 7 drumuri la CHIRIACU ( vreo 980 km), taxa de 400 RON restituita unei echipe, telefoane,timpul pierdut in loc sa stau sa imi vad de magazinul meu eu bananaiam pe balta , etc. Cinstit m-am imbogatit cu bani astia.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Eu nu stau sa-ti calculez tie banii, este treaba ta si a celor care ti-au platit.
Dar, BENEVOL inseamna altceva.... :oops:
CS SENZOR

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Vladut Mateianu scrie:Eu nu stau sa-ti calculez tie banii, este treaba ta si a celor care ti-au platit.
Dar, BENEVOL inseamna altceva.... :oops:
BENEVOL= de buna voie
Dupa inmormantarea lui Gabita sa stii ca m-am bagat chiar de bunavoie si nesilit de nimeni. Apropo daca tu imi spui mai mult de O persoana care are experienta in club on organizari la ora actuala ma las de pescuit pe cuvant. :lol:
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Lista completa:

1.Aron Dan+Nicolescu Mihai- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
2.Orodel Augustin + Razvan Letcanu- ACHITAT INTEGRAL- inlocuit de Petrescu Dan+partener ( 2 persoane)
3.Alexe Marius+ Romascanu Razvan- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
4.Neacsu Mircea+ Ispas Cristian+ Domnica Ciprian- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
5.Ionel Constantin+ Dobre Gilbert- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
6.Matei Mihai Alexandru+ Partener- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
7.Butaru Constantin- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
8.Florin Ion+ Stamatin Ionut- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
9.Liviu Belu + Dan Floarea + Alexandru Darie- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
10.Andrei Florin + Catalin Ivan + Stanciu Adrian- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
11.Genesse Fitness Team - ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
12.Iuga Florentin+ Alexandru Mihai- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
13.Gheorghe Dracu+ Partener- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
14.Adrian Dinu+ Macovei Mitica- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
15.Jipa Raul+ Chiriac Paul- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
16.Topala Andrei+ Paretener- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
17.Matu Andrei+ Partener- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
18.Petru Claudiu+ Laurentiu- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
19.Batraneanu Gabriel+ Mardare Sebastian+ Sfintes Viorica - ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
20.Team DDG - ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
21.Filip Ionut+ Gaura Cristian+ Mihaescu Gabi- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
22.Tabarana Marin+ Partener- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
23.Rosata Sorin + Boeru Catalin " ENERGY CARP BRASOV"- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
25.Cristian Bebesel+ Ovidiu Oprita - ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
26. Adrian Coltan+ Iulian Lupu- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
27.Stefan George+ Bortoi V. Florin-ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
28.XTR-Royal o echipa(Dan-HD)-ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
29.Tanasa Mugurel+ Mihailescu Cristi- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
30.Rus Florin+ Parteneri- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
31.Thomas Nicolae + partener- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
32. Mihai Adrian+Petre George+Verdes Cristian- ACHITAT INTEGRAL( 3 persoane)
33.Catalin+ Partener- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
34.Iulian Comanescu+ Dan Neamtu+ Iulian Ionescu- ACHITAT INTAGRAL( 3 persoane)
35.Petrescu Valentin+ Stoenescu Alexandru- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
36.Nini Horn+ Partener- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
37.Grecu Florin+ Partener- ACHITAT INTEGRAL( 2 persoane)
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”