Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
DragosNistor
Puncte: 0

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de DragosNistor »

@Dan Mitranescu

Pentru cultura ta generala nu ma bag aiurea, am fost pe balta si stiu ce spun. Nu poti accepta ca ai pierdut pe balta pe care erai obisnuit sa castigi? Iar selectia pestilor mari, care umbla sau nu, puteai sa o faci. Dar ai tras pe cantitate si ai pierdut din vedere locul in clasamentul capturilor. Maty a pescuit constant, pe o singura nada (porumb
) si cu momitor tot concursul. Iar daca te uiti la media lui si dai jos pestele de 17,4 ai sa vezi ca a avut destui in zona 8-9. Si cu asta, numai bine. Lasa ca ii bati tu la concursul organizat de Carp Zone unde puncteaza numai cantitatea.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

a fost buna aceasta idee cu doua clasamente numai ca in practica parerea mea nu echilibreaza balta deloc deoarece pestii mari se prind doar intr/o anumita zona iar echipele scoase din carti destabilizeaza fara nici cel mai mic efort lupta si munca echipelor din varf.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DragosNistor scrie:@Dan Mitranescu

Pentru cultura ta generala nu ma bag aiurea, am fost pe balta si stiu ce spun. Nu poti accepta ca ai pierdut pe balta pe care erai obisnuit sa castigi? Iar selectia pestilor mari, care umbla sau nu, puteai sa o faci. Dar ai tras pe cantitate si ai pierdut din vedere locul in clasamentul capturilor. Maty a pescuit constant, pe o singura nada (porumb
) si cu momitor tot concursul. Iar daca te uiti la media lui si dai jos pestele de 17,4 ai sa vezi ca a avut destui in zona 8-9. Si cu asta, numai bine. Lasa ca ii bati tu la concursul organizat de Carp Zone unde puncteaza numai cantitatea.
Cum a facut Maty selectia pestilor mari si eu nu am reusit ,daca tot stii asta ?

Stiu ca ai fost pe balta si tot asa de bine stiu unde am pescuit !

Daca pescuiam spre stanga ,dupa plecarea celor de pe standul 8, nu era absolut nici o problema regulamentara ( sa bagi tu marcar in astfel de situatii :D )

Accept ca am pierdut concursul in fata lui Maty , dar nu accept ca am pierdut eu locul 2 si Marian locul 3 in urma jocurilor de culise.

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

nu generalizez , dar presupun ca este de ajuns cred si doar o singura echipa cu manevre in cap sa strice tot concursu...si eu nefiind profesional nici nu pot sa observ cum reusiti voi sa observati chestiile asta...
ma rog , totusi o sa ma gandesc pozitiv ca a fost (sau nu a fost) un caz izolat , nu repetent...
felicitari la echipe castigatoare , dar si echipe care au rezistat la frig pana la sfarsitul concursului , (ca eu sint bronzat de ger pe partea dreapta a fetei :P si buzele crapate de nici nu pot sa manac :lol: :lol:
Dan Mitranescu scrie:
carpmaster scrie:chiar daca nu sint competitiv inca cu echipele experientate din aceasta concursuri , daca se adevereste ca se fac (sa zic smecherii) din asta , nu as mai vrea sa mai particip la concursuri....
este nasol sa stii ca tu te duci sa pescuiesti cu pescari buni si particip la un concurs care nu ai nici o sansa de a castiga chiar si dupa ce capati experienta necesara ....
Nu trebuie sa generalizezi ...

Nu exista concursuri trucate,exista decat oameni care destabilizeaza lucrurile.Aici trebuie sa intervenim.
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

rufus

Mesaj de rufus »

Mai oameni buni...cand o sa termine cu discutiile astea interminabile dupa fiecare concurs??? Va urmaresc de ceva vreme si cu tot respectul va spun ca nu stiti sa pierdeti...Toate discutiile gen valiza...blat...noncombat..e.t.c umbresc meritele invingatorului. Nu va puteti abtine:... colegul a trisat, foaia nu s-a semnat, pestele nu a depus icrele si era mai gras, vantul a batut din spate, apa era rece, a plouat, ala a dat peste mine, a nadit cu libelule..si lista poate continua dar sunt doar scuze pentru neputinta!!! In orice sport locul 1 conteaza...FELICITARI MATY..restul sunt primele locuri pierzatoare!
Recunoateti-va invinsi si deschideti topicuri despre strategi..arome ..bancuri...etc! :D

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Dane da-mi te rog nr de tel sa te sun acum
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@ Dan

incerc sa fiu obiectiv si iti spun cat se poate de sincer ca de data asta impingi lucrurile spre penibil ... :(

Hai sa iti spun si de ce ...

1. Nu esti prietenul tuturor si nici nu trebuie sa te astepti ca lumea sa isi scoata lansetele din apa ca sa ai tu sanse la capturi! Eu daca eram vecin cu Ghita ma duceam sa-i cer bile si sgfaturi sa prind un baboi ca sa URC EU IN CLASAMNET nu sa te incurc pe tine...si sunt convins ca asta au vrut si cei care au dat cu bile de la Ghita (asta presupunand ca ce sustii tu e adevarat). Foarte bine si bravo lor!! Ce trebuiau sa faca Dane ca sa fi tu multumit? Sa dea cateva bulgari si sa sperie crapii mari ca sa vina spre tine? ASTA E! Fii invingator nu suferii AIUREA!

2. Ai pierdut in clasament pentru ca baietii de pe standul 1 - Victor Ilie, Ruta Mircea, Margoi Horatiu, au punctat rar dar cu pesti mari si asta pentru ca si-au dorit sa urce EI in clasament nu sa incurce pe cineva. Am fost vecinul lor si pun gaj ca au fost 100% fair-play!!
Da e adevarat ca s-au bucurat la final cand au realizat ca te-au detronat ... BRAVO! Repet Dane ..nu esti nici prietenul tuturor dar nici dusmani ascunsi nu ai...Esti fostul campion de la Moara Vlasiei si oricine isi doreste sa te depaseasca in orice tip de clasament.

P.S. Cred ca te depasea Mary la cantitate daca nu-ti pleca vecinul din stanga :D

Eu inchei orice interventie pe acest subiect cu felicitari tuturor concurentilor (mai putin celui care a abandonat) si felicit pe Vladut si Costel pentru organizare si ideea celor 2 clasamente!
Milionar excentric

Ilie Victor Florea

Mesaj de Ilie Victor Florea »

Buna ziua. Eu sunt Victor Ilie. Suntem "echipa ecologica" de anul trecut care a pescuit pe standul 9, la cupa iernii la Moara, unde dumneavoastra ati reusit acel extraordinar rezultat. Anul acesta am nimerit pe standul 1.
Dupa cum vedeti este primul meu post pe acest forum, si m-am inregistrat special ca sa va raspund dumneavoastra, pentru a nu ramane intr-o eroare care sigur arunca o lumina in primul rand asupra dumneavoastra si apoi asupra echipei mele. Lucru cu care evident nu sunt de acord.
As vrea sa va spun din start ca nu-l consc pe Ghita. Saraca Cleopatra il asteapta de mult si n-a venit, :).
Acesta este al III lea concurs la care participam, deci nu avem o experinta ff bogata, dar asta nu inseamna ca suntem prosti sau tampiti. Stiam din concursul anterior ce inseamna standul 1. N-avem memorie scurta. ca dovada ca am si "parcat" 2 capturi in tabliile din stanga mea. Si paradoxal cea mai frumoasa care a tras in prima zii cam la o ora dupa ce l-a prins Maty pe "Buzat", a tras la porumb. Tot concursul am practicat pescuitul combinat, adica, inca din prima zi, am pescuit cu bile. 2 cu 2. NU trebuie sa vina la mine cineva sa-mi zica cum si ce sa pescuiesc. Eu, spre diferentza de multi altii, pescuies de placere, da, particip sa castig evident, dar u pot inca sa emit pretentii. De aceea duminica nici nu am mai pescuit in regim de concurs. Noi suntem o echipe de 3, 2 pescari eu si Ruta Mircea, si un "runner", Horatiu Margoi. Horatiu habarn-are sa pescuiasca si asta am facut duminca toata dimineata. L-am invatat sa pescuiasca. A dat cu lansetele, a "scos" pesti, de fapt n-a reusit sa scoata nici unul din cele 5 trasaturi pe care le-am avut. De altfel la cantarul de la ora 11, noi n-am avut decat un singur peste, de aprox.4 kg. Credeti ca daca am fi fost "motivati" in veun fel n-am fi tras tare sa prindem capturi? Sa ne meritam "banii"?? Domnul Mitranescu, sunt dezamagit de atitudinea si comportamentul dumneavoastra. Cand am plecat de la concurs, chiar m-a intrebat cineva daca eu sunt cel care l-a dat in jos pe Mitranescu. Chiar langa colegul d-stra de echipa. Poate sa confirme ce am raspuns. Am zis "mi pare rau, dar asta e."Si am vorbit fff putin. Nici nu stiu cum s-o numesc, incapacitate, incompetenta, cel mai corect este totusi insuccesul. Insuccesul dumneavoastrad e a prinde pesti mari pe standul 9 nu se justifica si este inexplicabil pt. mine. Eu am concurat anul trecut in iarna pe standul 9. iar la standul 10 era Florentin Iuga cu Iulian C.. Asta ca martori. Va rog sa verificati fisa concursului. O sa fiti surprins. Am avut 1 peste peste 10 Kg, 2 intre 8-9 kg, si
vreo 4 intre 6 si 7. Si asta in 24 ore. De asta suntem numiti "ecologistii". Ca n-am prins nimic in primele 48 de ore ale concursului. Cica pescuim ecologic, fara ac.
Faptul ca "ne-am laudat" ca l-am ajutat pe Maty sa castige e o alta prostie. Nu, nu ne-am laudat, ne-am bucurat. Deoarece inca din timpul concursului cand colegul meu a vrut si el sa vada cine e in standul 9, si-l consideram norocos, cand s-a apropiat de stand, cineva din echipa dumneavoastra a inceput: Nu te apropia de stand, vezi ca n-ai voie, chem arbitrii!! etc. A incercat sa vorbeasc cu dumneavoastra si i-ati spus ca sunteti obosit sau ceva de genu asta. Ati procedat corect si aveati dreptul sa nu-l primiti. Corect. Dar ati devenit antipatici. De aceea s-a bucurat colegul meu cand a aflat ca ati cazut un loc din cauza noastra.
AAAAAAAAAA, da recunosc, da l-am ajutat pe domnul Maty sa castige. In noapte in care "trageam tare la capturi" sa va dam in jos am facut pe gratar o oaie, niste ied si ceva pui, vreo 4 kg. Pe care le-am impartit cu standul 2 si i-am trimis si lui domnului Maty. Nu ne-a cerut. Fiti convins ca daca erati dumneavoastra la standul 3, va trimiteam si dumneavoastra, bineinteles daca ma lasati sa ma apropii de stand.
In concluzie, Domnul Mitranescu, n-am nimic cu dumneavoastra, va respect ca pescar, pentru calitatile pe care le aveti, sper sa va respect si ca om. Nu vreau sa ve cereti scuze, n-am nevoie de ele. Vreau doar sa intelegeti ca Echipa de standul 1 joaca corect. N-avem niciunul nevoie de bani. Multumesc lui D-zeu, castigam suficient de bine sa participam la orice concurs din lume, oricand si oriunde. N-am primit in viata mea spaga, mita, atentii, valize sau orice altceva de genul acesta. Esta impotriva principiilor mele. Spuneti ca aveti dovezi, in acest sens. Va rog sa le postati pe forum, sa ma faceti de ras in fata celorlalti. Daca exista vreo dovada care sa incrimineze echipa mea, prezentati-o pe forum.
Sper prin acest mesaj ca m-am facut inteles ca nu fac parte din nicio clica, ca nu-mi place mitocania (vorbesc in general) sau nesimtirea.
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra impreuna cu dovezile de care ati mentionat.
Cu stima si respect
Victor Ilie

Dan Mitranescu
Veteran

@Ilie Victor Florea

Eu nu te-am acuzat de cardasie cu nimeni . Am specificat legat de echipa voastra ca a fost o mare bucurie pentru ca m-ati intrecut pe mine la capturi. Ca aveati numai 80kg pe o balta ca MV2 nu era nici o problema bucuria cea mare era ca l-ati detronat pe Mitranescu la capturi . Eu ce sa cred din asta ?

In situatia in care eu si Florin eram in cort si incercam sa dormim si ne-am pomenit cu un vizitator pe care nici nu il cunosteam ,ca intra in stand si chiar aproape de intrarea in cort, garantez ca a fost cea mai civilizata formula pe care am gasit-o in acel moment pentru a rezolva situatia. Ce vroiai sa ne trezim si sa-l punem la masa pe colegul tau pentru a-ti castiga simpatia ???

La Maty in stand a fost voie sa intrati ?

Si de ce nu v-ati pus ambitia sa prindeti cantitate pentru ca acolo aveti sincer probleme grave, mai ales ca majoritatea concursurilor se bazeaza pe aceasta ?

Dan Mitranescu
Veteran

Andrei I scrie:@ Dan

incerc sa fiu obiectiv si iti spun cat se poate de sincer ca de data asta impingi lucrurile spre penibil ... :(

Hai sa iti spun si de ce ...

1. Nu esti prietenul tuturor si nici nu trebuie sa te astepti ca lumea sa isi scoata lansetele din apa ca sa ai tu sanse la capturi! Eu daca eram vecin cu Ghita ma duceam sa-i cer bile si sgfaturi sa prind un baboi ca sa URC EU IN CLASAMNET nu sa te incurc pe tine...si sunt convins ca asta au vrut si cei care au dat cu bile de la Ghita (asta presupunand ca ce sustii tu e adevarat). Foarte bine si bravo lor!! Ce trebuiau sa faca Dane ca sa fi tu multumit? Sa dea cateva bulgari si sa sperie crapii mari ca sa vina spre tine? ASTA E! Fii invingator nu suferii AIUREA!

2. Ai pierdut in clasament pentru ca baietii de pe standul 1 - Victor Ilie, Ruta Mircea, Margoi Horatiu, au punctat rar dar cu pesti mari si asta pentru ca si-au dorit sa urce EI in clasament nu sa incurce pe cineva. Am fost vecinul lor si pun gaj ca au fost 100% fair-play!!
Da e adevarat ca s-au bucurat la final cand au realizat ca te-au detronat ... BRAVO! Repet Dane ..nu esti nici prietenul tuturor dar nici dusmani ascunsi nu ai...Esti fostul campion de la Moara Vlasiei si oricine isi doreste sa te depaseasca in orice tip de clasament.

P.S. Cred ca te depasea Mary la cantitate daca nu-ti pleca vecinul din stanga :D

Eu inchei orice interventie pe acest subiect cu felicitari tuturor concurentilor (mai putin celui care a abandonat) si felicit pe Vladut si Costel pentru organizare si ideea celor 2 clasamente!
Tu ce intelegi din faptul ca Ghita imprastia bile la standurile vecine care din intamplare m-au intrecut la capturi ?
Am aflat acum de la David ca a fost un soi de reclama si nimic mai mult....

Legat de plecarea vecinului din stanga acum realizez ca a fost dezastrul pentru mine. Din acel moment am mai prins cativa pesti ... Aveam 80kg avantaj cand au plecat respectivii !!! Si daca ma intrecea Mary era totul in regula ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”