Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cum a facut Maty selectia pestilor mari si eu nu am reusit ,daca tot stii asta ?DragosNistor scrie:@Dan Mitranescu
Pentru cultura ta generala nu ma bag aiurea, am fost pe balta si stiu ce spun. Nu poti accepta ca ai pierdut pe balta pe care erai obisnuit sa castigi? Iar selectia pestilor mari, care umbla sau nu, puteai sa o faci. Dar ai tras pe cantitate si ai pierdut din vedere locul in clasamentul capturilor. Maty a pescuit constant, pe o singura nada (porumb
) si cu momitor tot concursul. Iar daca te uiti la media lui si dai jos pestele de 17,4 ai sa vezi ca a avut destui in zona 8-9. Si cu asta, numai bine. Lasa ca ii bati tu la concursul organizat de Carp Zone unde puncteaza numai cantitatea.
Dan Mitranescu scrie:Nu trebuie sa generalizezi ...carpmaster scrie:chiar daca nu sint competitiv inca cu echipele experientate din aceasta concursuri , daca se adevereste ca se fac (sa zic smecherii) din asta , nu as mai vrea sa mai particip la concursuri....
este nasol sa stii ca tu te duci sa pescuiesti cu pescari buni si particip la un concurs care nu ai nici o sansa de a castiga chiar si dupa ce capati experienta necesara ....
Nu exista concursuri trucate,exista decat oameni care destabilizeaza lucrurile.Aici trebuie sa intervenim.
Tu ce intelegi din faptul ca Ghita imprastia bile la standurile vecine care din intamplare m-au intrecut la capturi ?Andrei I scrie:@ Dan
incerc sa fiu obiectiv si iti spun cat se poate de sincer ca de data asta impingi lucrurile spre penibil ...![]()
Hai sa iti spun si de ce ...
1. Nu esti prietenul tuturor si nici nu trebuie sa te astepti ca lumea sa isi scoata lansetele din apa ca sa ai tu sanse la capturi! Eu daca eram vecin cu Ghita ma duceam sa-i cer bile si sgfaturi sa prind un baboi ca sa URC EU IN CLASAMNET nu sa te incurc pe tine...si sunt convins ca asta au vrut si cei care au dat cu bile de la Ghita (asta presupunand ca ce sustii tu e adevarat). Foarte bine si bravo lor!! Ce trebuiau sa faca Dane ca sa fi tu multumit? Sa dea cateva bulgari si sa sperie crapii mari ca sa vina spre tine? ASTA E! Fii invingator nu suferii AIUREA!
2. Ai pierdut in clasament pentru ca baietii de pe standul 1 - Victor Ilie, Ruta Mircea, Margoi Horatiu, au punctat rar dar cu pesti mari si asta pentru ca si-au dorit sa urce EI in clasament nu sa incurce pe cineva. Am fost vecinul lor si pun gaj ca au fost 100% fair-play!!
Da e adevarat ca s-au bucurat la final cand au realizat ca te-au detronat ... BRAVO! Repet Dane ..nu esti nici prietenul tuturor dar nici dusmani ascunsi nu ai...Esti fostul campion de la Moara Vlasiei si oricine isi doreste sa te depaseasca in orice tip de clasament.
P.S. Cred ca te depasea Mary la cantitate daca nu-ti pleca vecinul din stanga![]()
Eu inchei orice interventie pe acest subiect cu felicitari tuturor concurentilor (mai putin celui care a abandonat) si felicit pe Vladut si Costel pentru organizare si ideea celor 2 clasamente!