OPEN DARVARI EDITIA NR 2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

si eu astept braila, dar sa vedem cine se baga :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

regulamentul si repartizarea premiilor ?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Caut sponsor pentru Darvari - vreau sa evit cosmarul de anul trecut - pescuit la stationar pe 1000 EUR ! Daca e cineva interesat - sa-mi scrie aici . Poate il conving si pe Cezar sau Adi :lol: :lol: :lol:

Pe banii nostri nu venim ca avem sanse de 3 % sa cadem pe un loc decent ! Si cum la noi bulanul e dusman - e pacat de bani .

Jujak

Mesaj de Jujak »

George-Alexandru scrie:regulamentul si repartizarea premiilor ?
@ Georgele , se pare k nu vezi prea bine :!: Ceea ce vrei tu . sint afisate de nea VICTOR OANA , la deschiderea acestui topik :!: :idea:
CLUBUL PESCARILOR

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Jujak scrie:
@ Georgele , se pare k nu vezi prea bine :!: Ceea ce vrei tu . sint afisate de nea VICTOR OANA , la deschiderea acestui topik :!: :idea:
Jujy eu nu vad nici un regulament si nici repartizarea premiilor pe locul unu doi etc. :D

Jujak

Mesaj de Jujak »

George-Alexandru scrie:
Jujak scrie:
Jujy eu nu vad nici un regulament si nici repartizarea premiilor pe locul unu doi etc. :D
Inparte 70%, din valoarea srinsa . la [cate sectoare vor fii].....intreaba cat ia locul 1 , apoi restul .vine singur :wink:
CLUBUL PESCARILOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Regulamenul este acelasi ca la orice concurs de carpfishing , iar repartizarea premiilor se va face dumineca dimineata de comun acord cu toti concurentii .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:
Pe banii nostri nu venim ca avem sanse de 3 % sa cadem pe un loc decent ! Si cum la noi bulanul e dusman - e pacat de bani .
De data asta ti-o faci cu mana ta pentru ca nu exista tragere la sorti a locului ,se extrage doar ordinea de a alege locul pe care sa pescuiesti .restul depinde de tine .
Nu cred ca poti sa te plangi de ghinion la tragere la sorti [BALEGAR,golf,vernescu ,AVICOLA :roll: :roll: ] asa ca te rog sa cauti motivele in alta parte .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana

Hai sa rememoram - Balegar - locul 2 , Vernescu - locul 2 , Avicola - locul 2 . In golf toamna .......... ma lasati ! Deci parca nu e rau cind mai pic si eu pe vreun loc bun. :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Val

In situatia de fata nu stiu de ce te plangi de ghinion la tragere la sorti :?: pentru ca realitatea de fata arata ca faci parte din TRAGATORII DE ELITA LA CONCURSURI :lol: :lol: [GOGU,MATY,NITU,CATALIN ]
VINO SI ALEGE-TI LOCUL SINGUR LA ACEST CONCURS ,SA VEDEM CE INSPIRATIE AI :idea: :idea:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”