OPEN TANCABESTI 12-16 August 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

andrei vladeanu scrie:vladut e plecat in concediu
ma ocup eu!

------------------

OK. ce zici de ce-am zic eu....e corect?...chiar daca e tarziu pt. modificari macar pt. urmatoarele trebuie luat in calcul.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

desigur, pe viitor putem discuta asupra acestui aspect.
totusi, personal am alta parere.
in primul rand echipele care intra in procentul de 10% si care pot castiga marele premiu fara sa fie in sectorul A. acestea merita, indiscutabil, un bonus serios.
iar in al doilea rand, sa nu uitam ca au existat destule echipe care au picat pe locuri tari al primului sector valoric si nu au facut mare branza. prin urmare, cine prinde gorganul, de exemplu, nu primeste marele premiu dinainte. mai trebuie sa si speculeze locul.
mai ganditi-va!
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

da ANDREI dar problema este ca nu prea mai sunt echipe care sa faca greseli...pescuitul de competitie a crapului a ajuns la o valoare in care locul dicteaza podiumul...80 % pt mine...a crescut valoarea echipelor si ne-am cam aliniat ...binenteles ca sunt si exceptii dar putine..!...la OPEN 25000 gorganul nu prea avea ce face ca se puncta decat de la 5 kg dar sunt convins ca nici nu au stiut cum sa-l exploateze ......de avicola 1 ma abtin...... :shock:

cp

Mesaj de cp »

Da' de ce te abtii tati... mai ia un furazolidon sa nu te mai treaca... Ce trebuia sa faca Avicola 1 (Vlad, Dan si Cristi), in conditiile in care voi ati tratat Dinamo ca MV2...? Din cate stiu la cantitatea de peste pe un loc nu ne-a depasit decat Andrei Vladeanu...

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

CP.

este foarte usor sa catalogezi strategia unei echipe care pescuieste pe unul dintre cele mai slabe locuri ale baltii in aceea perioada a anului din postura pescarului de pe unul dintre cele mai bune locuri ale baltii.eu pescuind in acel concurs pe dinamo nu/mi permit sa discut despre stategia celorlalte echipe,pot doar sa/ti spun urmatoarele:pt noi a fost primul pescuit pe Tancabesti in acel concurs,inainte de concurs locul nu mai fusese pescuit,am prins in jur de 130 kg dintre care doar 3 pesti peste 5 kg si avand in vedere toate aspectele locului in aceea periaoda a anului mi/e greu sa cred ca putea produce mai mult,nu uita ca era ce/l mai prost loc din grila :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

cp

Mesaj de cp »

Salut George,

nu am catalogat nimic..., doar a fost un raspuns la "abtinerea" de mai sus... sunt foarte putini cei care cred ca pot castiga un concurs folosind un singur stand si nu trei :D :D

Mai incearca si tu sa vorbesti cu Iulian, nu se fac astfel de afirmatii... mai ales dupa ce razboiul s-a incheiat de cateva luni :D :D ... si aici vorbim de educatie... :cry:

A... si George verifica, te rog si celelalte postari al lui Iulian, pe forum... :D :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petre iulian scrie:...a crescut valoarea echipelor si ne-am cam aliniat ...
:shock: :shock: :shock: :shock:
The One Team

Nini

Mesaj de Nini »

Iulian, George, Cristi...ce aveti fratilor??? :oops:
fir intins pe Tancabesti :wink:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Nini scrie:Iulian, George, Cristi...ce aveti fratilor??? :oops:
fir intins pe Tancabesti :wink:
salut NINI eu nu am nimic ..DOCTORU a inteles altceva.....trebuia sa scriu ca nefiind acolo si necunoscand locul eu ma abtin...dar am gresit ! ..era logic ca de unde sa stiu eu ce se putea face si sunt convis ca au facut tot ce-au putut..

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:vladut e plecat in concediu
ma ocup eu!
Andrei ,Vladut e plecat in concediu :?: :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”