Pentru cei ce nu ma cunosc.....ma numesc Ionescu Sorin,sunt un partener destul de dificil datorita mentalitatii mele in ceea ce priveste pescuitul crapului...desii am doar 22 de ani ma bazez pe multa experienta...teste...si nu in ultimul rand indrumarea echipei Senzor in ceea ce priveste perscuitul cu boiles..
Prima oara am pesciut cu boiles acum vreo 7-8 ani cand dupa prima editie a concursului Crapmania,Coco mi-a dat cateva boilesuri ramase care m-au fascinat si mi-au trezit interesul fata de aceasta noua momeala...de atunci am tot invatat despre boiles si am tot testat diverse bile si retete unele avand rezultate f bune...de multe ori mi-e aproape imposibil sa renunt la ideile mele in favoarea altor idei luate de altii din diverse reviste de pescuit.....dar de la cei ce stiu mai multe voi invata tot ce-mi vor arata..!!!!
Anul asta am iest pe locul 4 pe sect.C la C.C. Hobaia cu o cantitate de 422kg peste din care 70% a fost prins la bilele...la porumb am punctat zi si noapte dar cu peste mic,in schimb cand a intrat pestele pe bile(dupa aproximativ 30 de ore)m-am mentinut destul de bine in clasament punctand cu peste mare....
Din cauza situatiei financiare am participat pana acum doar la 3 concursuri mari si late:
1. Cupa Primaverii Peris 2005 -locul 9
2.Pescari4ever Darvari 2005-locul 4 pe concurs
3.Cupa Cupelor Hobaia 2007-loocul 4 pe sectorul C...422kg
Cei ce ma cunosc stiu ce-mi poate pielea..!!!
Pentru cei ce vor sa joace cu mine mailul meu este:
shooting_sunny@yahoo.com