[quote="mirceaef"][quote="dan cotelici"] M-am saturat sa particip la sedinte...![/quote]
in sfarsit o recunosti si tu! dar altii care te suporta de ani de zile, ce sa mai spuna?!!
cand faceau parte din aceeasi comisie vladeanu, oana, badulescu si chiar bibu, partenerul tau la acea vreme, tu ii acuzai de fraude, dane!!!
tu in 2006 te-ai ridicat peste toata sala de participanti sa propui tu interzicerea ziaristilor si reporterilor in standuri! ca se si bateau si CBC si NBC sa ne filmeze!!! propunerea ta s-a votat iar tu n-ai mai catadicsit sa apari la calificari! pe tine chiar te intereseaza competitia sau doar vrei "sa-i spargi mufa strutului"? [/quote]
Unora le e greu sa priceapa frazele si atunci le sparg pe bucatele ca atat le inghite IQ-ul.
1 Cand eu organizam si participam la concursuri tu nu stiai ce-i ala hair rig
2.Il rog pe Cezar Bibu sa confirme/infirme ca eu i-am acuzat vreodata de fraude pe el, Oana si Dl.Badulescu
3.Nu te-am vazut niciodata la sedinte dar ii rog pe cei care au fost la sedinta din 2006 sa spuna nu daca eu am propus interzicerea ziaristilor si a reporterilor in standuri.Si ca asta s-a si votat!Daca s-a votat probabil ca exista si PV-ul.
Si daca prin absurd s-ar fi discutat asta si majoritatea a fost de acord care-i problema ta?