ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Mesaj de oanavictor »

dan cotelici scrie:1. CS Pelicanul
2. CS Clubul Pescarilor
3. CS Carping
4. CS Crapu
5. CS Aquamania
6. CS Ovidius
7. CS Planet Carp
8. CS Pescar 4 Ever
9. CS Carp Zone
10 SENZOR

Astea sunt cluburile care au participat la sedinta.
Te rog sa ne spui care sunt cele care se incadreaza in categoria celor "care nu au organizat macar vreo cupa a pionierilor in viata lor"
Nu stiu din ce pozitie iti permiti sa arunci cu noroi in aceste cluburi, nu stiu cum un vicepresedinte al APCR isi permite sa numeasca asociatiile care-i sunt antipatice "asociatiile astea de pietari".
Nu te mai plange de cat ai cheltuit cu federatia.Nu ai cerut niciodata bani de la noi.Ti-a convenit sa-i tii actele ca sa poti controla infiintarea ei, sa tergiversezi depunerea dosarului pe motive puerile si ca SA O INGROPI PENTRU CA IN ACEST MOMENT NU SERVESTE INTERESULUI TAU.Noi am fost prosti ca am avut incredere in tine!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

dan cotelici scrie: M-am saturat sa particip la sedinte...!
in sfarsit o recunosti si tu! dar altii care te suporta de ani de zile, ce sa mai spuna?!!
cand faceau parte din aceeasi comisie vladeanu, oana, badulescu si chiar bibu, partenerul tau la acea vreme, tu ii acuzai de fraude, dane!!!
tu in 2006 te-ai ridicat peste toata sala de participanti sa propui tu interzicerea ziaristilor si reporterilor in standuri! ca se si bateau si CBC si NBC sa ne filmeze!!! propunerea ta s-a votat iar tu n-ai mai catadicsit sa apari la calificari! pe tine chiar te intereseaza competitia sau doar vrei "sa-i spargi mufa strutului"? sincer, pt ca daca o sa-ti revezi postarile din 2004 incoace tu n-ai facut altceva decat sa te iei de sistemul de calificare, indiferent cine l-a organizat, indiferent cum a fost organizat.

pe mine ma intereseaza sa particip, si o voi face, cel mai probabil, indiferent de sistemul adoptat.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Este un sistem la care toata lumea doreste sa participe. Un sistem in care pescarii au incredere. Un sistem in care se doreste in primul rand performanta.
Dar, ptr. a continua este nevoie de cateva lucruri :

1.de lasat acasa orgolile proprii.
2.de gasit balti care sa ofere conditii egale tuturor participantilor.
3.de facut un regulament inteligent.
4.de ascultat parerile pescarilor dornici sa participe.

Este chiar asa de greu ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="mirceaef"][quote="dan cotelici"] M-am saturat sa particip la sedinte...![/quote]

in sfarsit o recunosti si tu! dar altii care te suporta de ani de zile, ce sa mai spuna?!!
cand faceau parte din aceeasi comisie vladeanu, oana, badulescu si chiar bibu, partenerul tau la acea vreme, tu ii acuzai de fraude, dane!!!
tu in 2006 te-ai ridicat peste toata sala de participanti sa propui tu interzicerea ziaristilor si reporterilor in standuri! ca se si bateau si CBC si NBC sa ne filmeze!!! propunerea ta s-a votat iar tu n-ai mai catadicsit sa apari la calificari! pe tine chiar te intereseaza competitia sau doar vrei "sa-i spargi mufa strutului"? [/quote]

Unora le e greu sa priceapa frazele si atunci le sparg pe bucatele ca atat le inghite IQ-ul.

1 Cand eu organizam si participam la concursuri tu nu stiai ce-i ala hair rig :lol:
2.Il rog pe Cezar Bibu sa confirme/infirme ca eu i-am acuzat vreodata de fraude pe el, Oana si Dl.Badulescu
3.Nu te-am vazut niciodata la sedinte dar ii rog pe cei care au fost la sedinta din 2006 sa spuna nu daca eu am propus interzicerea ziaristilor si a reporterilor in standuri.Si ca asta s-a si votat!Daca s-a votat probabil ca exista si PV-ul.

Si daca prin absurd s-ar fi discutat asta si majoritatea a fost de acord care-i problema ta?
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Vladut Mateianu"]Este un sistem la care toata lumea doreste sa participe. Un sistem in care pescarii au incredere. Un sistem in care se doreste in primul rand performanta.
Dar, ptr. a continua este nevoie de cateva lucruri :

1.de lasat acasa orgolile proprii.
2.de gasit balti care sa ofere conditii egale tuturor participantilor.
3.de facut un regulament inteligent.
4.de ascultat parerile pescarilor dornici sa participe.

Este chiar asa de greu ? :roll:[/quote]

Good cop, bad cop! :lol:
Cunoastem sistemul.
:mrgreen: :mrgreen:
Daca este asa cu spui tu nu va fi nici o problema.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

"tu n-ai facut altceva decat sa te iei de sistemul de calificare, indiferent cine l-a organizat, indiferent cum a fost organizat"

Poate ai sesizat tu diferente care mie mi-au scapat!!!!!!!! :? :lol: :lol:
Mircea, poate vreau si eu sa fiu soferul echipei nationale.La asta nu te-ai gandit?
:wink:

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

daca tu chiar esti impacat cu propriul sine, te felicit, putini ar fi in situatia ta. si ai o memorie selectiva demna de invidiat. iti mai spun ceva, cu exceptia grilelor pe care le faceai pt hobaia, la care eventual nu participai, eu nu-mi aduc aminte de nimic constructiv propus sau adus de tine CN-ului. spre deosebire de altii, care chiar daca aveau opinii contrare, dupa sedinte mai si participau ... la CN, nu la alte sedinte.

si ca regula generala, o greseala proprie nu poate fi niciodata disculpata de greselile altora.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Este un sistem la care toata lumea doreste sa participe.
cred ca exagerezi putin, asta nici Dumnezeu n-are de unde sa stie !!!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mirceaef scrie:daca tu chiar esti impacat cu propriul sine
heeei, numai stalci, bre, limba romana ca da urat !!! :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

dan cotelici scrie: Poate ai sesizat tu diferente care mie mi-au scapat!!!!!!!! :? :lol: :lol:
Mircea, poate vreau si eu sa fiu soferul echipei nationale.
:wink:
nu e vorba dane, de diferente, ci de partile esentiale care definesc un campionat national.

trimite CV si recomandari. dar posturi libere sunt numai pe functia de gropar al echipei nationale :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”