Din aceleasi motive ca si la MV, rulotele vor sta in parcare. Dar, pe durata concursului masinile vor sta langa standuri.
De asemenea, regulamentul va fi respectat in totalitate, nu se accepta exceptii.
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.Rulota poate fi considerate “cort”(citat din regulamentul concursului)
Ce se intampla schimbam regulile initiale?Poate daca stiam din start nu ma inscriam.Nu inteleg care mai e rostul rulotei in parcare daca sunt la cateva zeci,sute de metri de ea,o aduc numai asa sa car ceva dupa mine?Poate unii dintre noi nu au cort...Pana acum nu au fost probleme cu rulotele la Greaca.Inteleg,masina in parcare dar sa tin masina langa mine si sa duc rulota in parcare,unde fiecare din cei care au cunosc,avem tot ce tine de pescuit si nu numai.Poate va ganditi putin si reveniti la regulamentul in baza caruia ne-am inscris la concursul asta si am platit.
Apropo..care au fost motivele de la MV,poate sunt intemeiate?Eu unul nu gasesc nici un motiv pt care rulota,nu in stand,langa stand,incurca sau da vreun motiv de suspiciune legat de buna desfasurare a concursului.