Nu exista data limita, se achita in limita locurilor libere(max. 60). Iar lista o vom publica saptamanal, incepand cu saptamana viitoare. Probabil ca tot atunci va exista si un cont, pana atunci doar mandat postal .....
Aceasta este lista definitiva ? am sunat saptamana trecuta sa fac inscrierea din satu mare marcu mihai si foitos razvan ambii sub 21 de ani ... si as vrea sa stiu daca figuram pe lista de inscrieri
Ma bag si eu in vorba, daca e un concurs prietenesc de ce nu lasi Vladut far limita de locuri?
Loc ar fi pt. toata lumea. Zic si eu, tu esti organizatorul.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
Sunt anumite locuri care nu imi provoaca amintiri placute si as prefera sa le scoatem....ca sa prinda toate echipele peste ! Cand da putin soarele mergem pe balta sa numaram standurile si daca incap mai multe echipe nu am nimic impotriva !
Scoate si A1 de anul trecul, ca dupa spusele lui Florentin Iuga , bate vantul permanent spre acel loc si alti nu vor avea sanse prea mari .
Asta ca revad acum emisiunea lui din acele vremuri.
Pro Team scrie:Scoate si A1 de anul trecul, ca dupa spusele lui Florentin Iuga , bate vantul permanent spre acel loc si alti nu vor avea sanse prea mari .
Asta ca revad acum emisiunea lui din acele vremuri.
Poate anul asta bate invers. Asta chiar ca nu e un criteriu dupa care sa scoti un loc.