Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Avand in vedere ca s-a mai incalzit cred ca balta se va echilibra. Pestele va migra pe sectorul A unde apa e mai mica si se va incalzi. S-ar putea ca la cele doua concursuri care urmeaza dupa Cupa Sulimanu sa avem niste surprize din punctul asta de vedere.bax scrie:Pentru ca sectorul A este ffffff slab fata de sectorul B, tocmai de aceea majoritatea concursurilor pe sulimanu sunt sectorizate.
Sti un concurs unde captura a fost de pe A? sau macar ceva peste 10?mariusd scrie:Avand in vedere ca s-a mai incalzit cred ca balta se va echilibra. Pestele va migra pe sectorul A unde apa e mai mica si se va incalzi. S-ar putea ca la cele doua concursuri care urmeaza dupa Cupa Sulimanu sa avem niste surprize din punctul asta de vedere.bax scrie:Pentru ca sectorul A este ffffff slab fata de sectorul B, tocmai de aceea majoritatea concursurilor pe sulimanu sunt sectorizate.
Crap de peste 10 kg sa prins pe sectorul A frecvent dar in partide de 24 h adica cand sa pescuit noaptea.sebastian_andone scrie:Sti un concurs unde captura a fost de pe A? sau macar ceva peste 10?mariusd scrie:Avand in vedere ca s-a mai incalzit cred ca balta se va echilibra. Pestele va migra pe sectorul A unde apa e mai mica si se va incalzi. S-ar putea ca la cele doua concursuri care urmeaza dupa Cupa Sulimanu sa avem niste surprize din punctul asta de vedere.bax scrie:Pentru ca sectorul A este ffffff slab fata de sectorul B, tocmai de aceea majoritatea concursurilor pe sulimanu sunt sectorizate.
Din ce stiu eu pesti mari in concurs nu s-au prin pe A-uri dar eu am zis doar ca se echilibreaza balta ca si densitate de peste. Uite clasamentul de la Cupa memoriala Gabi Neamtu de anul trecut.sebastian_andone scrie:Sti un concurs unde captura a fost de pe A? sau macar ceva peste 10?mariusd scrie:Avand in vedere ca s-a mai incalzit cred ca balta se va echilibra. Pestele va migra pe sectorul A unde apa e mai mica si se va incalzi. S-ar putea ca la cele doua concursuri care urmeaza dupa Cupa Sulimanu sa avem niste surprize din punctul asta de vedere.bax scrie:Pentru ca sectorul A este ffffff slab fata de sectorul B, tocmai de aceea majoritatea concursurilor pe sulimanu sunt sectorizate.
bax scrie:Cine pica p a-uri poate sa plece acasa,e valabil evident si pt noi
mariusd scrie: Din ce stiu eu pesti mari in concurs nu s-au prin pe A-uri dar eu am zis doar ca se echilibreaza balta ca si densitate de peste.
corect!!!sebastian_andone scrie:bax scrie:Cine pica p a-uri poate sa plece acasa,e valabil evident si pt noimariusd scrie: Din ce stiu eu pesti mari in concurs nu s-au prin pe A-uri dar eu am zis doar ca se echilibreaza balta ca si densitate de peste.![]()
![]()
aici vb de best 5...si nu trebuie sa plece...ci sa mearga la standul cu bere
upssss, n-am citit partea asta din regulamentsebastian_andone scrie:bax scrie:Cine pica p a-uri poate sa plece acasa,e valabil evident si pt noimariusd scrie: Din ce stiu eu pesti mari in concurs nu s-au prin pe A-uri dar eu am zis doar ca se echilibreaza balta ca si densitate de peste.![]()
![]()
aici vb de best 5...si nu trebuie sa plece...ci sa mearga la standul cu bere