Posibila demascare incercare de fraudare a unui concurs

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Stefan B scrie:Vladut, nu ma mai lua in considerare pe lista de asteptari, m-am indreptat catre altceva, poate data viitoare !
mai bine.
prezenta ta la acest concurs ar fi determinat masuri suplimentare de securitate. :evil:
poate data viitoare.
The One Team

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Mi se pare normal sa anunti daca nu mai poti participa pentru a nu incurca organizatorul, mai ales ca, chiar doream sa particip si am discutat cu Vladut de cateva ori.

In ceea ce priveste afirmatiile dumneavoastra tendentioase dl Vladeanu, chiar nu am chef sa incep niste mizerii cu dvs. Banuiesc ca vroiai sa produci putin "entertainment" pentru vizitatorii forumului si ce ai zis, hop, uite asta e un nume bun de folosit, arunc o momeala mica, vedem daca musca, etc. Din pacate, am prea putin timp sa dau cursur "prostiilor" de genul asta si sunt multe alte lucruri de facut care chiar iti aduc ceva constructiv. Eu ma opresc aici, consider subiectul inchis. O zi buna dl Vladeanu !

andrei vladeanu
Veteran

Stefan B scrie: In ceea ce priveste afirmatiile dumneavoastra tendentioase dl Vladeanu, chiar nu am chef sa incep niste mizerii cu dvs.
Mizeriile cu mine le-ai inceput anul trecut la Campionatul National cand ai incercat sa furi munca a 8 oameni. Daca nu era Zarguzon un om de onoare nu mai plecam in Serbia, stateam acasa.
Stefan B scrie:Banuiesc ca vroiai sa produci putin "entertainment" pentru vizitatorii forumului si ce ai zis, hop, uite asta e un nume bun de folosit, arunc o momeala mica, vedem daca musca, etc.
Tu nu esti deloc un "nume" bun de folosit. Am crezut insa ca ai bunul simt sa stai deoparte de concursuri o perioada. M-am inselat.
Stefan B scrie:Din pacate, am prea putin timp sa dau cursur "prostiilor" de genul asta si sunt multe alte lucruri de facut care chiar iti aduc ceva constructiv. Eu ma opresc aici, consider subiectul inchis. O zi buna dl Vladeanu !
Astea nu sunt prostii! Este o tentativa clara de furt, demascata de Adrian Zarguzon (martor Nick Manoiu) si recunoscuta de capitanul echipei voastre de anul trecut (Fisela & Big Fish), Marian Oprea.
Din partea mea, acest subiect va fi inchis peste 7 ani, timpul de prescriere al infractiunii "furt". Sa fie clar.
The One Team

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Dl Vladeanu vad ca sunteti inversunat pe persoana mea, furt la dvs ce inseamna ? Am plecat cu peste de la mine din stand si l-am dus la vecini ? cam asta inseamna furt in opinia mea, sau fiti mai explicit, la ce va referiti ?

andrei vladeanu
Veteran

nu.
l-ai sunat pe zarguzon sa-i dea crapi noaptea unei echipe aflata in lupta directa cu o echipa de a noastra. i-ai explicat si modul de operare.
asa cum spuneam, zarguzon nu a fost de acord.
intr-adevar, a fost o tentativa de furt. in opinia mea, la fel de condamnabila ca si fapta. punct.
The One Team

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Dl Vladeanu, NICIODATA nu i-am spus lui Zarguzon asa ceva, il asteptam din Franta si il mai intrebam odata si eventual il chemam si pe Nick Manoiu ! Si sper sa inchidem subiectul acum !

andrei vladeanu
Veteran

sa vina zarguzon din franta.
si sa spuna cine si ce a zis.
pe urma o sa spuna si oprea marian.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Stefan B

Nu cumva faci parte din echipa care a platit un paznic ce a bananait tot concursul prin spatele standului meu ?? :evil: :evil:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

De cand te astept prietene sa te cunosc :twisted: :twisted: :twisted:

Pai tu imi pui santinela la spate dar pe alta parte incerci sa ma faci :?:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Dl Cisti, de la inceput s-a stabilit aducerea cate unui observator pe fiecare sector, si nu eu am hotarat aceast lucru. Fiecare observator a fost platit de catre doua loturi complete, respectiv 12 persoane, deci nu cred ca l-am adus eu si l-am pus fix in spatele standului dvs., imi pare rau ca o luati atat de personal.
Da, am facut parte din unul din cele doua loturi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”