mai bine.Stefan B scrie:Vladut, nu ma mai lua in considerare pe lista de asteptari, m-am indreptat catre altceva, poate data viitoare !
prezenta ta la acest concurs ar fi determinat masuri suplimentare de securitate.

poate data viitoare.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Mizeriile cu mine le-ai inceput anul trecut la Campionatul National cand ai incercat sa furi munca a 8 oameni. Daca nu era Zarguzon un om de onoare nu mai plecam in Serbia, stateam acasa.Stefan B scrie: In ceea ce priveste afirmatiile dumneavoastra tendentioase dl Vladeanu, chiar nu am chef sa incep niste mizerii cu dvs.
Tu nu esti deloc un "nume" bun de folosit. Am crezut insa ca ai bunul simt sa stai deoparte de concursuri o perioada. M-am inselat.Stefan B scrie:Banuiesc ca vroiai sa produci putin "entertainment" pentru vizitatorii forumului si ce ai zis, hop, uite asta e un nume bun de folosit, arunc o momeala mica, vedem daca musca, etc.
Astea nu sunt prostii! Este o tentativa clara de furt, demascata de Adrian Zarguzon (martor Nick Manoiu) si recunoscuta de capitanul echipei voastre de anul trecut (Fisela & Big Fish), Marian Oprea.Stefan B scrie:Din pacate, am prea putin timp sa dau cursur "prostiilor" de genul asta si sunt multe alte lucruri de facut care chiar iti aduc ceva constructiv. Eu ma opresc aici, consider subiectul inchis. O zi buna dl Vladeanu !