Din pacate nu pot face ceea ce mi-am propus !

Datorita telefoanelor primite(cu rugaminti sau amenintari), precum si a unor pescari care nu vor sa le fie pomenite numele ca martori

, am hotarat ca lista sa ramana la mine. Nu sunt mandru de acest gest, dar nu prea am de ales....Oricum, patronii de balti si organizatorii de concursuri care vor sa contribuie la starpirea furtului de peste si a hotiei in concursuri, vor avea tot sprijinul meu, inclusiv daca va fi nevoie de lista cu "suspecti".....
Pana atunci, vreau sa anunt public ca anumite persoane din anturajul lui Iuga Florentin (membrii sau nu in clubul CZ)
nu vor avea dreptul sa participe la concursurile organizate de Senior Crap in 2010. De asemenea, mai sunt si alti "pescari" a caror prezenta in concursurile Senior va fi prohibita.
Important este ca cei care au gresit se simt deja cu musca pe caciula si sper ca regreta faptele si nu le vor mai continua....la concursurile organizate de catre alte cluburi !
Aceasta este decizia mea si va rog ca acest topic sa se incheie aici.Daca cineva mai doreste sa discute pe acest subiect este liber sa deschida alt topic la Liber la discutii.