Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu taxa este problema, te asigur ca este modica raportata la castigul organizatorului! Pe Crapmania insa, pot posta concursuri doar organizatori verificati, cu reputatie si fara "antecendente" organizatorice. Este un fel de "garantie" a bunei organizari.DanMagi scrie: ↑Mie Feb 10, 2021 10:47Bună ziua!
Nu este treaba mea cât este taxa postarii unui concurs pe crapmania, însă remarc o scădere a numărului de concursuri de la an la an.De asemenea, bălțile pentru care au rămas postari sunt 4 și cu două-trei excepțiI de câte un concurs se cam termina lista. Poate este bine să se facă o analiza a acestor aspecte, astfel având și noi posibilitatea de a avea un cadru mai general al concursurilor de crap de pe cât mai multe balti.
"Activa" o "grupare" pe Chita intr-o vreme si trageau "baietii destepti" numai capete de balta sau pe aproape...am urmarit "fenomenul" si cred ca mi-am dat seama si cum faceau...cu un cutter taiau putin marginea la bilele din oualele kinder in care erau locurile bune...cand mestecau cu mana la tragerea la sorti pipaiau bilele si scoteau doar bile marcate, noi "fraierii" bagam mana direct si scoteam bila, dar smekerul mesteca in bile cateva secunde pana simtea ce trebuie si apoi scotea bila (daca mai sunt si alti suspiciosi tepuiti ca mine sa-si aduca aminte daca au observat acest lucru !!! ).Vladut Mateianu scrie: ↑Sâm Feb 13, 2021 12:45...Uneori insa, apar si probleme legate de corectitudinea arbitrajului, a tragerii la sorti, etc. ...
Nu s-a schimbat politica, ci s a schimbat mai degraba organizarea concursurilor.Adi Mihalache scrie: ↑Joi Iun 03, 2021 20:27Buna seara . Am si eu o intrebare s-a schimbat politica acestui forum ..site.....in sensul ca se pozteaza doar concursurile dar fara desfasurare ..fara poze.... ne mai clateam si noi ochii.... Multumesc.
Intrucat am fost sunat de catre Edy Vrabie care sustine ca este vorba doar de noroc la tragerea la sorti si ca vrea sa-i dau nume clare m-am apucat sa fac o analiza concreta a fenomenului si au rezultat urmatoarele:eugen dragnea scrie: ↑Joi Iun 03, 2021 21:55"Activa" o "grupare" pe Chita intr-o vreme si trageau "baietii destepti" numai capete de balta sau pe aproape...