Daca sunteti hotarati, cei care si-au manifestat intentia de a participa cu lot sunt rugati sa-si exprime optiunea : pe puncte sau pe kg/lot. Data : 24-27 aprilie 2014 !
Votul inseamna si confirmarea participarii (implicit 200e/lot avans ptr Victoras ca sa rezervam balta) :
1.Senzor - clasament bazat pe cantitate/lot
2.Nini Horn-clasament bazat pe puncte/lot
3.Planet Carp
4.Carp Maniac(Stefan Avram)clasament bazat pe puncte/lot
5.Green Lakeclasament bazat pe puncte/lot
6.Carp United(Bogdan Dragan) clasament bazat pe puncte/lot
7.Hermes Peris (Iohann) clasament bazat pe puncte/lot
8.Celmare
9.Barbu Marius
10.Pelicanul
11.APS Bucuresti clasament bazat pe puncte/lot
Concursul se va tine doar cu 8 loturi, taxa 5000lei/lot. (platim balta, organizare-arbitaj, cupe si restul fond premiere).
Sper ca cei care s-au aratat interesati sa fie oameni seriosi si sa nu se dea la fund...
Mai este nevoie de 1 lot...
Votul inseamna si confirmarea participarii (implicit 200e/lot avans ptr Victoras ca sa rezervam balta) :
1.Senzor - clasament bazat pe cantitate/lot
2.Nini Horn-clasament bazat pe puncte/lot
3.Fair Play Fishing(Raphael Postu)clasament bazat pe puncte/lot
4.Carp Maniac(Stefan Avram)clasament bazat pe puncte/lot
5.Green Lakeclasament bazat pe puncte/lot
6.Carp United(Bogdan Dragan) clasament bazat pe puncte/lot
7.Hermes Peris (Iohann) clasament bazat pe puncte/lot
8.APS Bucuresti clasament bazat pe puncte/lot
Loturi care au confirmat participarea si apoi nu au mai dat niciun semn de viata :
Planet Carp (Gabi Sandu)
Celmare
Ovidius(Barbu Marius)
Pelicanul(Irinel Bunica)
Tinand cont ca in perioada propusa este Cupa Florilor Corbu (concurs important, antrenament de CN ptr multe loturi inscrise), trebuie gasita alta perioada !
Iata care ar fi datele concursurilor importante (cu exceptia Party Cup care este de 1 Mai) :
CUPA PRIMAVERII 3-6 APRILIE
CUPA SENIORILOR 15-18 APRILIE
CUPA FLORILOR CORBU 24-27 APRILIE
PARTY CUP-BERGENBIER 1-4 MAI
BEST FIVE SARULESTI 5-10 MAI
CRAPMANIA 13-16 MAI
CUPA RIG CORBU 22-25 MAI
ETAPA 1 CN 2014 - 5-8 IUNIE (CORBU)
FINALA CN 2014 - 26-29 IUNIE(CORBU)
irinel bunica scrie:Frumos, acum schimbi data! La asta nu ma asteptam
Oricum dadusem un raspuns negativ, care cred ca sa pierdut pe drum, din cauza datei de desfasurare!
Din cate se poate observa, toate deciziile le iau participantii, nu eu. Eu (adica lotul) ne supunem majoritatii...exact ca in cazul sistemului de punctare.
Despre participare nu mai comentez.
PS Data ar fi putut fi cea pe care ti-o doreai tu.
Vladut nu este cu suparare dar nici nu vreau sa fim catalogati ca neseriosi! Sti bine ca nu este cazul meu!
Nu este nici o problema, numai ca atunci cand am vazut data am constatat ca nu putem participa! Este mai important pentru CN un antrenament in conditii de concurs! Noi va dorim fir intins!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)