Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
cornelserbu scrie:@ Andrei
Clubul pescarilor nu va mai organiza niciun concurs anul viitor, asa ca urarea ta e in van, cat priveste regulile stricte de care pomenesti, sper sa fie in limita bunului simt si sper deasemeni sa stai cat se poate de linistit, nu de alta, dar poate atunci ai sa-ntelegi si ce voiam eu sa spun, pina atunci, din cauza unei nelinisti care vad ca te-a cuprins pe timp de iarna, o sa elaboreezi niste reguli diabolice care impreuna cu cele emise de Dan Mitranescu vor revolutiona pescuitul la crap din Romania...se pare ca mai ai putin si vei propune mascati inarmati si cu veste antiglont la fiecare stand...fabulati, zau asa, si-mi pare rau sa sun despre tine c-ai inceput sa gandesti asa...stiam ca pui gandirea inaintea inversunarii, dar...insfarsit...faci cum crezi tu ca-i mai bine
bogdan adrian scrie:Dupa,ce am trecut in revista tot ce sa comentat pe aceasta tema cred si ma tem ca concursurile se vor tine in urmatoarea forma:
GUANTANAMO: adica balta va fi inconjurata de gard electric, sarma ghimpata sa nu se sara gardu,patrule cu caini,si acces cu cartela magnetica prin vreo 3 porti..
Vali Bonto scrie:Off-topic
@Dan Mitranescu
As vrea sa vorbesc cu tine.Un telefon sau mail se poate?
petre iulian scrie:FAC si eu o mica propunere :
AM observat si pe mine unul ma deranjat si ma dezavantajat ca arbitrii au prostul obicei sa comenteze cu ceilalti "adversari" la concursuri ce au vazut in standurile "castigatoare" si nu numai....nada,momeala,monturi,...si binenteles anuntarea ca mai aveau pesti pt cantarire..etc...
eu degeaba ma feresc de ceilalti cu unele "secrete" daca arbitrii raporteaza tot la ceilalti participanti...dar mai ales la "prieteni"
in concluzie ar trebui sa-si tina gura la ce vad in standuri atata timp cat nu sesizeaza vre-o abatere...![]()
-------------------------------
IULIAN PETRE -GOLD TEAM- si atat!